Severská kuchyně, snad kromě té švédské, výrazně nevyniká mezi evropskými gurmánskými mocnostmi, ale i zde občas nalezneme pravé perly kulinářství...
2
Z dvou malých bochníků chleba odkrojte patky a vydlabejte střídku. Vykostěte 4 uzené makrely a nakrájejte cibuli. Střídku smíchejte s cibulí a rybím masem, opepřete a zalejte šálkem smetany. Rybí směs vložte do bochníků, ukryjte patkami a zapečte v předehřáté troubě. Nádivku můžete dle libosti obměňovat.
Podělte se s přáteli o recept
Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Jířa
|14. 2. 2007 21:38
Hanko, jak dlouho se asi tak zapéká? A jak poznám, že už je to hotové? Říkám si, že te třeba trochu času, než bude cibule hotová, nebude zase chleba úplně ztvrdlý? Zaujalo mě to, učitě vyzkouším...díky Jířa