Suroviny na těsto smícháme (Heru přidáme rozpuštěnou a zchladlou), vlijeme na vyšší plech. Podobně umícháme náplň, polijeme jí těsto a pečeme (v elektrické troubě cca 45 min při 170 °C).
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Verca18
|1. 2. 2016 12:01
Ahoj! Musím říct, že koláč sklidil neuvěřitelný ohlas! Prý nejlepší buchta, co jsem kdy dělala! A to jsem ani nemohla uděat náplň, ptž jsem neměla suroviny, a tak jsem jen udělala to kakaové těsto, které jsem pak pocukrovala. A všichni to milovali! Díky za recept!!!! :-) <3
Marta
|22. 11. 2014 15:11
Pudink se dává vždy jen prášek ten s tvarohem způsobí zhoustnutí,nebojte se dát i celý.Podle obrázku se na buchtu klade po lžících a těsto pak vystoupí a ještě jeto podle mě pocákané čokoládou.Jistě se tam může poklást i vhodné ovoce,Já bych zvolila hrušky nebo broskev.Myslím,že recept je napsán neúplný a začínající pekařky si s tím neporadí. Ať se vám povede.Až budete péci delší dobu tak si s tím poradíte.Ale není to vaše chyba,le toho kdo recept psal.Vařený pudink se dává na koláče a buchty jž upečené.
Jana
|15. 5. 2014 19:43
Fantastická ;-) díky
Veronika
|3. 12. 2013 16:37
Te Potrebuji radu ten puding se dav sirovej? Nebo varenej?
Jurda440
|12. 11. 2013 16:14
Dobrý
Alena
|22. 2. 2013 17:45
Ano, na syrové těsto.
GABY
|24. 9. 2012 22:51
Ahoj,chtela bych se ze[tat jak je to s tim pudinkem musi se uvarit nebo se jenom pudinkovy prasek rozmicha v mlece a pote prida do tvarohu???
Predem diky za jakoukoliv odpoved GABY
Příště dám mezi těsto a tvaroh kousky broskví nebo jiného ovoce, ale jinak fajn.
Petule B.
|25. 1. 2009 16:42
Moc dobrý koláč. Jen tu vrstvu tvarohu jsem měla dost tenkou (možná moc velký plech), tak ji příště asi šoupnu do sáčku a nastříkám na koláč jako mřížky nebo ještě přidám tvaroh. Jsme hodně tvarohoví :o))