Vyšleháme žloutky s cukrem, přidáme vroucí vodu, olej a kakao. Šleháme do husté pěny. Mouku a prášek do pečiva spolu promícháme, z bílků a studené vody vyšleháme tuhý sníh. Do žloutkové hmoty postupně zlehka přidáváme střídavě sníh z bílků a mouku s práškem do pečiva. Těsto vlejeme do formy vyložené papírem na pečení a upečeme při cca 170-180° C.
2
Jahodový cottage sýr, jogurt a vanilkový cukr jemně prošleháme. Želatinový ztužovač připravíme podle návodu a postupně do něj zašleháme jahodovou hmotu. Šlehačkovou smetanu vyšleháme a zlehka přimícháme do jahodového krému. Krém je možné v případě potřeby dosladit práškovým cukrem.
3
Vychladnutý korpus rozkrojíme na tři části. První část korpusu potřeme asi 1/3 krému a poukladáme drobné ovoce (ja jsem použila kompotované ostružiny). Přiložíme druhou část korpusu, znovu potřeme krémem a uložíme další ovoce. Přiložíme poslední korpus, který potřeme poslední třetinou krému a nastrouháme čokoládové hoblinky.