Ten váš kakaovník je velmi pěkný recept. My doma pečeme takovou trošku podobnou kefírovou buchtu a nebo z cukety. Obě jsou s kakaem, polité čokoládou a kdo chce, tak posype kokosem..
Tu vaši ráda vyzkouším a už se na ni moc těším. A přidávám bodík!
Naprosto výborné! Na těsto jsem ještě před upečením dala kompotované ovoce a před politím polevou jsem už upečené těsto propíchala špejlí. Dokonalá mňamka. <3
Deni
|22. 3. 2016 19:20
Výborná, cukr klidně dle receptu. Když není kokos, stačí i drobenka z kokosových sušenek :-)
Opradu jednoduché a rychlé a přitom velmi dobré <3 Příště zkusím do těsta přidat nějaké oříšky nebo mandle...
Pekla jsem na 180 °C, asi 20-25 min. Plech 20x30 s vyšším okrajem, po upečení je to spíš vyšší, takže určitě to půjde i na větší plech, těsta je poměrně dost ;-)
Do polevy jsem dala jen 150g cukru a myslím že to stačí, už takhle je to sladké ažaž..
petra
|2. 7. 2011 15:38
na jak velkém plechu pečete??vadí mi že u mnoha receptů to nikdo neuvádí,díky za odpověď
výborný receptík, jen jsem nedala rum, jelikož ho nemám.. ale určitě ho koupím a zkusím to s ním..:)
Linda Klein
|8. 2. 2008 14:41
Recept znam, kakaovnik je u nas oblibeny a pecu ho velmi casto. Do polevy davam pouze 140 g cukru a zda se mi to dostacujici. Ctvrt kila cukru na 100 gramu masla se mi prece jen zda trochu moc. Nesetrim ovsem rumem :-)) a polevu natiram na horkou buchtu ihned po vytazeni z trouby. Poleva se rychle roztece a je krasne hladka a leskla. Prave pred chvili jsem dopekla a ted cekam, az poleva ztuhne a my se do toho budeme moci pustit :-))
J. P.
|8. 9. 2007 09:18
Rychlé, dobré, dávám 1
marketa foukalova
|28. 8. 2005 18:07
dnes jsem upekla a je vynikající.s kokosem a rumem nesetrit,vsem nam moc chutnal!
Anonym
|28. 4. 2005 18:31
je to vynikající koláč, jen bych jej posypala místo kokosu strouhaným perníkem !!!!!!!
Di
|12. 3. 2005 19:35
Je opravdu vynikající a jednoduchý, jen to chce méně cukru. já dávám navrch nasekané mandle nebo ořechy.