lžíce
kakao
čím více kakaa, tím bude buchta tmavší
250
ml
mléko polotučné
šlehačka
na ozdobu
1
kelímek
bílý jogurt
na ozdobu
Postup přípravy receptu
1
Cukr, vejce, změklou Heru, kakao a vanilkový cukr utřít. Přidat mouku, prášek do pečiva, mléko a řádně promíchat. Nalít na vysypaný vymazaný plech a upéct (doba pečení cca 35 minut - zkoušet špejlí - pokud nelepí, je hotovo). Podávat nakrájené na řezy - možno ozdobit šlehačkou nebo bílým jogurtem.
2
Tento koláč je opravdová rychlovka - příprava zabere asi 10 minut. Teplotu pečení neprozradím, protože ho dělám v remosce (do střední remosky je ideální poloviční dávka všeho).
Podělte se s přáteli o recept
Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.