• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Kakaové řezy ala Raffaelo
Napište svůj komentář k receptu

Kakaové řezy ala Raffaelo

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kakaové řezy ala Raffaelo
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • těsto
    • 3
      vejce
    • 20
      g máslo
    • 300
      g cukr
    • 1
      prášek do pečiva
    • 2
      mléko 1/2 dl
    • 80
      g máslo
    • 140
      g cukr
    • 1
      vejce

Postup přípravy receptu

1
Těsto: vejce, máslo, cukr třít do pěny, přidat kakao a pak střídavě mouku s práškem do pečiva a mléko. Těsto vylít na předem vymazaný a vysypaný pekáček (asi 20x30 cm a vysoký alespoň 6 cm) a péci na 170 °C přibližně 1 hod. Musíte zkoušet upečení uprostřed pekáčku párátkem.
2
Před upečením připravit krém vyšleháním všech přísad do pěny. Ihned po upečení potřít krémem, který se hned začne rozpouštět (což je správně) a vrátit zpět do trouby asi na 7 minut. Povrch po natření krémem můžete, ale nemusíte, posypat sekanými ořechy, mandlemi nebo i kokosem. Při posledním pečení jsem dala do těsta čerstvé třešně a také to nebylo špatné.
3
Pokud chcete více slavnostní, vychladlý rozříznout, naplnit vašim nemilejším krémem, nebo jen ušlehanou šlehačkou, někdy pokapat rumem a jen pomazat dobrým džemem. Nechte pracovat fantazii.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Řezy Raffaelo

Řezy Raffaelo

Vynikající řezy Raffaelo

Vynikající řezy Raffaelo

Kakaové řezy s tvarohem a jablky

Kakaové řezy s tvarohem a jablky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Diana | 9. 3. 2006 18:17

    Je mi líto, ale nebylo to nic moc dobrého. Vypadalo to líp, než chutnalo.A v žádném případě se to nedá péct hodinu. Maximálně 30 minut, protože je piškot nízký. Piškot je moc kakaový a chutí připomíná perník. 2. den byl docela tvrdý. Na krému se mi nelíbilo, že máslo se na horkém moučníku rozpustí a podteče pod piškot, který je pak ze stran a zespodu mastný.Pokud to zkusím znovu, tak rozhodně dám míň kakaa a hlavně krém namažu až na vychladlý moučník. A samozřejmě bez syrového vejce!

  • Jana Han | 15. 8. 2005 18:49

    Vazeny anonyme, dobu peceni ovlivnuje mnoho aspektu, dokonce i nadmorska vyska. Toto tady bylo uz mnohokrat diskutovano. Dobu peceni obycejne kazdy uvadi podle jeho zkusenosti , proto jsem tam uvedla provest zkousku upeceni paratkem nebo zpusobem , ktery pouzivate vy. Moje pritelkyne tyto rezy dokonce pece v mikrovlnce 2o minut, ale to jsem nezkousela a proto ani nedoporucuji. Omlouvam se proto za uvedenou dobu peceni, priste budu uvadet dobu peceni i podle nadmorske vysky, tak jak je uvadeno na zahranicnich pytlikovych vyrobcich.

  • Anonym | 15. 8. 2005 15:25

    Opravdu pect rezy hodinu a 7 minut na 170° ??? Moje trouba z toho udela pernik na strouhani:-)))JInak samotny recept se mi velmi zamlouva:-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Svačina Pečení Vánoce Velikonoce Narozeniny Výjimečný den Svatba Posvícení Oslava Silvestr Návštěva Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Máslo Mléko Prášek do pečiva Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Smažená plněná vejce

Smažená plněná vejce

Řezy s jablky, ořechy a smetanou

Řezy s jablky, ořechy a smetanou

Kuřecí nudličky na smetaně se slaninou

Kuřecí nudličky na smetaně se slaninou

Sumec dle baštýře Jardy

Sumec dle baštýře Jardy

"Slovenský" bramborák

"Slovenský" bramborák

Pravý americký Apple Pie

Pravý americký Apple Pie

Veganská houbová omáčka

Veganská houbová omáčka

Buchta Margot  "píchaná"

Buchta Margot "píchaná"

Dietní těstovinový salát s tuňákem a citronem

Dietní těstovinový salát s tuňákem a…

Doporučujeme

30 minut
Vepřová krkovice s fazolovým hummusem a rajčatovou salsou

Vepřová krkovice s fazolovým hummusem…

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

173
Vodová ančka (žitná kaše), základní recept
Vodová ančka (žitná kaše…
160
Hruškový závin II.
Hruškový závin II.
153
Candát polévaný máslem s fenyklem a ředkvičkami
Candát polévaný máslem s…
145
Bramborovo-zeleninový guláš
Bramborovo-zeleninový…
127
Jarní salát Jaroslaw
Jarní salát Jaroslaw

Zajímavé články

Moučníky ze zakysané smetany: Vyzkoušejte 5 osvědčených receptů, na kterých si pochutnáte!
Moučníky ze zakysané smetany: Vyzkoušejte 5…
Poctivá koprovka s vejcem jako od babičky: Tuhle bude milovat celá rodina
Poctivá koprovka s vejcem jako od babičky: Tuhle…
Žebra na grilu: Jak je vybrat, naložit a připravit, aby chutnala jako z restaurace
Žebra na grilu: Jak je vybrat, naložit a…
Letní drinky bez alkoholu: Zkuste Virgin Mojito, Mango Lassí nebo nealko Gin Tonic
Letní drinky bez alkoholu: Zkuste Virgin Mojito,…
7 oblíbených letních tvarohových dezertů: Využijte naplno tajnou ingredienci našich babiček
7 oblíbených letních tvarohových dezertů:…
AHA.cz Všechno je jinak! Sandeva ohlásila konec!

Všechno je jinak! Sandeva ohlásila konec!

Mimibazar Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Dáma.cz Hysterky podle zvěrokruhu: Žít vedle těchto znamení fakt nechcete

Hysterky podle zvěrokruhu: Žít vedle těchto znamení fakt nechcete

Blesk pro ženy Culíková inspirace: Jak ho ozvláštnit s minimem námahy?

Culíková inspirace: Jak ho ozvláštnit s minimem námahy?

Ženy.cz Co znamená LGBTQ+? Malý tahák pro ty, co se v tom ztrácí jako já

Co znamená LGBTQ+? Malý tahák pro ty, co se v tom ztrácí jako já

Blesk.cz Tajemství Karla Gotta (†80) po 45 letech vyzrazeno: Bál se Duchoně (†35)!

Tajemství Karla Gotta (†80) po 45 letech vyzrazeno: Bál se Duchoně (†35)!

SportRevue.cz FOTO: Úsměvy a velká prsa v akci. To jsou americké roztleskávačky

FOTO: Úsměvy a velká prsa v akci. To jsou americké roztleskávačky

Maminka.cz Máma, která nechala svému synovi odstranit laserem obrovské mateřské znaménko, sklidila krutou kritiku

Máma, která nechala svému synovi odstranit laserem obrovské mateřské znaménko, sklidila krutou kritiku

Blesk Horoskopy Narodili jste se na rozhraní dvou znamení? Tohle vás odlišuje od ostatních!

Narodili jste se na rozhraní dvou znamení? Tohle vás odlišuje od ostatních!

  • Recepty.cz
  • Kakaové řezy ala Raffaelo
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact