• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Kakaové řezy ala Raffaelo
Napište svůj komentář k receptu

Kakaové řezy ala Raffaelo

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kakaové řezy ala Raffaelo
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • těsto
    • 3
      vejce
    • 20
      g máslo
    • 300
      g cukr
    • 1
      prášek do pečiva
    • 2
      mléko 1/2 dl
    • 80
      g máslo
    • 140
      g cukr
    • 1
      vejce

Postup přípravy receptu

1
Těsto: vejce, máslo, cukr třít do pěny, přidat kakao a pak střídavě mouku s práškem do pečiva a mléko. Těsto vylít na předem vymazaný a vysypaný pekáček (asi 20x30 cm a vysoký alespoň 6 cm) a péci na 170 °C přibližně 1 hod. Musíte zkoušet upečení uprostřed pekáčku párátkem.
2
Před upečením připravit krém vyšleháním všech přísad do pěny. Ihned po upečení potřít krémem, který se hned začne rozpouštět (což je správně) a vrátit zpět do trouby asi na 7 minut. Povrch po natření krémem můžete, ale nemusíte, posypat sekanými ořechy, mandlemi nebo i kokosem. Při posledním pečení jsem dala do těsta čerstvé třešně a také to nebylo špatné.
3
Pokud chcete více slavnostní, vychladlý rozříznout, naplnit vašim nemilejším krémem, nebo jen ušlehanou šlehačkou, někdy pokapat rumem a jen pomazat dobrým džemem. Nechte pracovat fantazii.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Řezy Raffaelo

Řezy Raffaelo

Vynikající řezy Raffaelo

Vynikající řezy Raffaelo

Kakaové řezy s tvarohem a jablky

Kakaové řezy s tvarohem a jablky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Diana | 9. 3. 2006 18:17

    Je mi líto, ale nebylo to nic moc dobrého. Vypadalo to líp, než chutnalo.A v žádném případě se to nedá péct hodinu. Maximálně 30 minut, protože je piškot nízký. Piškot je moc kakaový a chutí připomíná perník. 2. den byl docela tvrdý. Na krému se mi nelíbilo, že máslo se na horkém moučníku rozpustí a podteče pod piškot, který je pak ze stran a zespodu mastný.Pokud to zkusím znovu, tak rozhodně dám míň kakaa a hlavně krém namažu až na vychladlý moučník. A samozřejmě bez syrového vejce!

  • Jana Han | 15. 8. 2005 18:49

    Vazeny anonyme, dobu peceni ovlivnuje mnoho aspektu, dokonce i nadmorska vyska. Toto tady bylo uz mnohokrat diskutovano. Dobu peceni obycejne kazdy uvadi podle jeho zkusenosti , proto jsem tam uvedla provest zkousku upeceni paratkem nebo zpusobem , ktery pouzivate vy. Moje pritelkyne tyto rezy dokonce pece v mikrovlnce 2o minut, ale to jsem nezkousela a proto ani nedoporucuji. Omlouvam se proto za uvedenou dobu peceni, priste budu uvadet dobu peceni i podle nadmorske vysky, tak jak je uvadeno na zahranicnich pytlikovych vyrobcich.

  • Anonym | 15. 8. 2005 15:25

    Opravdu pect rezy hodinu a 7 minut na 170° ??? Moje trouba z toho udela pernik na strouhani:-)))JInak samotny recept se mi velmi zamlouva:-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Svačina Pečení Vánoce Velikonoce Narozeniny Výjimečný den Svatba Posvícení Oslava Silvestr Návštěva Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Máslo Mléko Prášek do pečiva Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Vafle s lesním ovocem

Vafle s lesním ovocem

Kastrůlkové ražniči

Kastrůlkové ražniči

Mrkvová pomazánka

Mrkvová pomazánka

Rybízová buchta s čokoládou

Rybízová buchta s čokoládou

Vepřové závitky v římském hrnci

Vepřové závitky v římském hrnci

Bramborovo-houskové knedlíky

Bramborovo-houskové knedlíky

Barevné bramborové knedlíky (noky)

Barevné bramborové knedlíky (noky)

Citronový nebo pomerančový koláč (řez) - křehký a pikantní

Citronový nebo pomerančový koláč (řez…

Jablečné / Hruškové kynuté knedlíky

Jablečné / Hruškové kynuté knedlíky

Doporučujeme

30 minut
Stroganoff

Stroganoff

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

26
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
24
Jednoduchý těstovinový salát / příloha
Jednoduchý těstovinový…
20
Sirup ze smrkových výhonků
Sirup ze smrkových…
18
Výborná chlebíčková pomazánka
Výborná chlebíčková…
14
Rajčatový salát III.
Rajčatový salát III.

Zajímavé články

Kukuřičná kaše neboli polenta: Bezlepková dobrota, ze které uděláte skvělou snídani, hranolky i sladký koláč
Kukuřičná kaše neboli polenta: Bezlepková dobrota…
Co s úrodou libečku? Vyrobte si z něj domácí maggi nebo vegetu
Co s úrodou libečku? Vyrobte si z něj domácí…
Snídaně do postele: Pět nejlepších receptů, jak začít nový den
Snídaně do postele: Pět nejlepších receptů, jak…
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co hodí a proč se ho nebát ani v teplé kuchyni
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co…
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot, sirup nebo čatní
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot,…
AHA.cz Soukalová prosí o pomoc! Nemoc vede k předčasné smrti

Soukalová prosí o pomoc! Nemoc vede k předčasné smrti

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Největší smolaři v lásce podle zvěrokruhu: Tato znamení nikdo nechce

Největší smolaři v lásce podle zvěrokruhu: Tato znamení nikdo nechce

Blesk pro ženy Elegán Jiří Korn slaví 76. narozeniny: Proč nesnášel Yvettu a kdo jsou jeho osudové ženy

Elegán Jiří Korn slaví 76. narozeniny: Proč nesnášel Yvettu a kdo jsou jeho osudové ženy

Ženy.cz Káva jako rituál: Češi objevují kouzlo domácí přípravy

Káva jako rituál: Češi objevují kouzlo domácí přípravy

Blesk.cz Nikol Leitgeb (38): Z pařmenky vesnický balík!

Nikol Leitgeb (38): Z pařmenky vesnický balík!

SportRevue.cz FOTO, VIDEO: Paige Spiranac - nejrajcovnější golfistka světa žhaví Instagram

FOTO, VIDEO: Paige Spiranac - nejrajcovnější golfistka světa žhaví Instagram

Maminka.cz Zdravotní sestra adoptovala 14letou maminku i s jejími trojčaty: 'Je to ta nejlepší teenagerská máma!'

Zdravotní sestra adoptovala 14letou maminku i s jejími trojčaty: 'Je to ta nejlepší teenagerská máma!'

Blesk Horoskopy Ochranný kabbalah náramek: Jak ho správně uvázat a proč má 7 uzlů?

Ochranný kabbalah náramek: Jak ho správně uvázat a proč má 7 uzlů?

  • Recepty.cz
  • Kakaové řezy ala Raffaelo
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact