• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Kakaové řezy ala Raffaelo
Napište svůj komentář k receptu

Kakaové řezy ala Raffaelo

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kakaové řezy ala Raffaelo
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • těsto
    • 3
      vejce
    • 20
      g máslo
    • 300
      g cukr
    • 1
      prášek do pečiva
    • 2
      mléko 1/2 dl
    • 80
      g máslo
    • 140
      g cukr
    • 1
      vejce

Postup přípravy receptu

1
Těsto: vejce, máslo, cukr třít do pěny, přidat kakao a pak střídavě mouku s práškem do pečiva a mléko. Těsto vylít na předem vymazaný a vysypaný pekáček (asi 20x30 cm a vysoký alespoň 6 cm) a péci na 170 °C přibližně 1 hod. Musíte zkoušet upečení uprostřed pekáčku párátkem.
2
Před upečením připravit krém vyšleháním všech přísad do pěny. Ihned po upečení potřít krémem, který se hned začne rozpouštět (což je správně) a vrátit zpět do trouby asi na 7 minut. Povrch po natření krémem můžete, ale nemusíte, posypat sekanými ořechy, mandlemi nebo i kokosem. Při posledním pečení jsem dala do těsta čerstvé třešně a také to nebylo špatné.
3
Pokud chcete více slavnostní, vychladlý rozříznout, naplnit vašim nemilejším krémem, nebo jen ušlehanou šlehačkou, někdy pokapat rumem a jen pomazat dobrým džemem. Nechte pracovat fantazii.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Řezy Raffaelo

Řezy Raffaelo

Vynikající řezy Raffaelo

Vynikající řezy Raffaelo

Kakaové řezy s tvarohem a jablky

Kakaové řezy s tvarohem a jablky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Diana | 9. 3. 2006 18:17

    Je mi líto, ale nebylo to nic moc dobrého. Vypadalo to líp, než chutnalo.A v žádném případě se to nedá péct hodinu. Maximálně 30 minut, protože je piškot nízký. Piškot je moc kakaový a chutí připomíná perník. 2. den byl docela tvrdý. Na krému se mi nelíbilo, že máslo se na horkém moučníku rozpustí a podteče pod piškot, který je pak ze stran a zespodu mastný.Pokud to zkusím znovu, tak rozhodně dám míň kakaa a hlavně krém namažu až na vychladlý moučník. A samozřejmě bez syrového vejce!

  • Jana Han | 15. 8. 2005 18:49

    Vazeny anonyme, dobu peceni ovlivnuje mnoho aspektu, dokonce i nadmorska vyska. Toto tady bylo uz mnohokrat diskutovano. Dobu peceni obycejne kazdy uvadi podle jeho zkusenosti , proto jsem tam uvedla provest zkousku upeceni paratkem nebo zpusobem , ktery pouzivate vy. Moje pritelkyne tyto rezy dokonce pece v mikrovlnce 2o minut, ale to jsem nezkousela a proto ani nedoporucuji. Omlouvam se proto za uvedenou dobu peceni, priste budu uvadet dobu peceni i podle nadmorske vysky, tak jak je uvadeno na zahranicnich pytlikovych vyrobcich.

  • Anonym | 15. 8. 2005 15:25

    Opravdu pect rezy hodinu a 7 minut na 170° ??? Moje trouba z toho udela pernik na strouhani:-)))JInak samotny recept se mi velmi zamlouva:-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Svačina Pečení Vánoce Velikonoce Narozeniny Výjimečný den Svatba Posvícení Oslava Silvestr Návštěva Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Máslo Mléko Prášek do pečiva Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Řecký salát a la ENKI

Řecký salát a la ENKI

Cuketové chlupaté knedlíky

Cuketové chlupaté knedlíky

Rybí pomazánka II.

Rybí pomazánka II.

Tvarohový mřížkový koláč II.

Tvarohový mřížkový koláč II.

Jogurtová buchta II.

Jogurtová buchta II.

pomazánka - z krůtího masa

pomazánka - z krůtího masa

Sejkory

Sejkory

Meruňkový dort (řez) - nepečený

Meruňkový dort (řez) - nepečený

Hanácké bifteky

Hanácké bifteky

Doporučujeme

30 minut
Topinky s houbami a čedarem

Topinky s houbami a čedarem

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

64
Báječná (nejen) broskvová roláda
Báječná (nejen)…
53
Steak s vejcem, žampiony a sýrovou omáčkou
Steak s vejcem, žampiony…
39
Bramborový knedlík podle norem
Bramborový knedlík podle…
28
Kynutý knedlík z mikrovlnky
Kynutý knedlík z…
26
Švestkový koláč bez lepku s drobenkou
Švestkový koláč bez…

Zajímavé články

Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5 snadných receptů od pondělí do pátku
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5…
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak je zpracovat
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak…
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně zpracovat úrodu
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně…
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty: Dokáže udělat sladký bazén, ostrov i vázu s květinami
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty:…
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na něj!
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na…
AHA.cz Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Mimibazar Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Dáma.cz Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Ženy.cz Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Blesk.cz Monika Absolonová v Osvětimi: Navštívila rodinný pomník!

Monika Absolonová v Osvětimi: Navštívila rodinný pomník!

SportRevue.cz FOTO: Krásky z ringů aneb 10 nejkrásnějších zápasnic všech dob

FOTO: Krásky z ringů aneb 10 nejkrásnějších zápasnic všech dob

Maminka.cz Máma dvojčat a trojčat: Jsem unavená, chybí mi randění s mým mužem. S pěti dětmi je to sakra těžké, ale my se nedáme!

Máma dvojčat a trojčat: Jsem unavená, chybí mi randění s mým mužem. S pěti dětmi je to sakra těžké, ale my se nedáme!

Blesk Horoskopy Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

  • Recepty.cz
  • Kakaové řezy ala Raffaelo
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact