Je mi líto, ale nebylo to nic moc dobrého. Vypadalo to líp, než chutnalo.A v žádném případě se to nedá péct hodinu. Maximálně 30 minut, protože je piškot nízký. Piškot je moc kakaový a chutí připomíná perník. 2. den byl docela tvrdý. Na krému se mi nelíbilo, že máslo se na horkém moučníku rozpustí a podteče pod piškot, který je pak ze stran a zespodu mastný.Pokud to zkusím znovu, tak rozhodně dám míň kakaa a hlavně krém namažu až na vychladlý moučník. A samozřejmě bez syrového vejce!
Vazeny anonyme, dobu peceni ovlivnuje mnoho aspektu, dokonce i nadmorska vyska. Toto tady bylo uz mnohokrat diskutovano. Dobu peceni obycejne kazdy uvadi podle jeho zkusenosti , proto jsem tam uvedla provest zkousku upeceni paratkem nebo zpusobem , ktery pouzivate vy. Moje pritelkyne tyto rezy dokonce pece v mikrovlnce 2o minut, ale to jsem nezkousela a proto ani nedoporucuji. Omlouvam se proto za uvedenou dobu peceni, priste budu uvadet dobu peceni i podle nadmorske vysky, tak jak je uvadeno na zahranicnich pytlikovych vyrobcich.
Opravdu pect rezy hodinu a 7 minut na 170° ??? Moje trouba z toho udela pernik na strouhani:-)))JInak samotny recept se mi velmi zamlouva:-)