Všechny sypké ingredience smícháme, postupně přidáme mléko, olej, med, žloutek, ořechy a nakonec vmícháme z bílku vyšlehaný sníh. Do olejem vymazané a moukou vysypané remosky vlijeme těsto a pečeme 20 minut. Pokud má rád někdo sladší - možné buchtu potřít rybízovou marmeládou.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Lucie
|3. 12. 2006 13:02
omlouvám se prášek tam patří, ale už jsem to odesla a nevěděla jak to rychle dopsat, až dnes.
Airan
|2. 12. 2006 12:50
Myslim, ze anonym ma pravdu s tim praskem. Pani Novakova, podivejte se prosim do receptu, mam stejny a jsou tam 2 hrnky mouky (500ml) a 200ml oleje.
Marie
|1. 12. 2006 13:26
Nejsem extra pekařka, ale připadá mi hrnek oleje na hrnek mouky docela moc a ještě bez prášku do pečiva, myslím že sníh z 1 vejce to nezachrání. Ale je to jen můj názor.