• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Kakaová roláda - bez mouky
Napište svůj komentář k receptu

Kakaová roláda - bez mouky

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.1
hodnotilo: 17
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kakaová roláda - bez mouky
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 5
      ks vejce
    • 100
      g moučkový cukr
    • 2
      lžíce kakao

Postup přípravy receptu

1
Hodně ušleháme 5 bílků, přidáme 100 g moučkového cukru, 2 lžíce kakaa.
2
Vše smícháme a nakonec vmícháme 5 žloutků.
3
Hmotu nalijeme na pečící papír a pečeme 5-7 minut.
4
Další postup je jako u klasické rolády, náplň dle chuti.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Nebeská roláda bez mouky - bezlepková

Nebeská roláda bez mouky - bezlepková

Kakaová roláda s čokoládovým krémem

Kakaová roláda s čokoládovým krémem

Ořechový koláč bez mouky

Ořechový koláč bez mouky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • mony jany | 25. 3. 2018 19:20

    Výborná,rychlá.

  • gabio
    gabio | 29. 8. 2014 10:22

    Výborná roláda. Samotná příprava mi zabrala asi 10minut a pak jsem jí pekla asi 15minut na 180°C. Potřela jsem jí kyselou rybízovou marmeládou a výsledek je skvělý :) Ani ne za 5 minut se jí snědla polovina :) Děkuji za recept

  • Soňa | 1. 11. 2013 13:56

    Výborná, rychlá a nevyžaduje žádné velké úsilí.

  • Jana | 10. 11. 2012 18:47

    Roláda je vynikající, plním ušlehanou šlehačkou smíchanou s 1 kelímkem Mascarpone. Dovnitř zabalím ještě banán. Jedná se o lehký moučník, který chutná všem!! :-)

  • Halina | 20. 4. 2012 08:53

    je výborná,dnes peču pro navštěvu 8-)

  • Holakovska | 19. 9. 2011 07:39

    Potřená džemem a ušlehanou smetanou je výborná.

  • recepty 73 | 18. 8. 2010 14:28

    Báječná...,s pařížskou šlehačkou chuťový zážitek!

  • hana Valentová | 8. 3. 2007 12:25

    Je fakt výborná, lehoučká, plnila jsem šlehačkou, pekla jsem na 150C. Rolovala jsem ji lehce vlažnou, ale nechápu, proč by se měl pečící papír ještě vytírat, to jsem nedělala. A šlo to pěkně dolů. Jen je nutné počítat s tím, že je těsto opravdu nízké, i když je to z pěti vajec, tak to nenabyde, když tam není mouka.

  • Stáňa V | 12. 7. 2006 23:26

    Záleží na troubě, já peču na 200 C. Trouba musí být dobře předehřátá. Pohlídejte si skutečně čas, aby roláda nebyla vysušená. Papír na pečení vymažte olejem a pak rozetřete těsto. Já ji roluji až po vychladnutí. Tak ať se podaří a všem chutná.

  • Anonym | 12. 7. 2006 11:15

    Pri akej teplote pečiete?

  • Olga Lešáková | 10. 7. 2006 09:02

    Zrovna včera jsem ji pekla, plnila jsem ušlehanou smetanou, je výborná.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Štrůdly Nejlepší dezerty
Moučníky Záviny Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Kakao Moučkový cukr Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Salát z brambor a kyselého zelí

Salát z brambor a kyselého zelí

Bábovka s tvarohovou náplní

Bábovka s tvarohovou náplní

Celer z trouby

Celer z trouby

Mrkvovo-medový koláč s pomerančem

Mrkvovo-medový koláč s pomerančem

Ananasový koláč naruby

Ananasový koláč naruby

Bramborovo-pórková polévka s fazolemi a koprem

Bramborovo-pórková polévka s fazolemi…

Kokosové řezy s citronem

Kokosové řezy s citronem

Pečená řepa s česnekem a fetou

Pečená řepa s česnekem a fetou

Pečený květák s kari

Pečený květák s kari

Doporučujeme

40 minut
Španělská bramborová polévka

Španělská bramborová polévka

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

60 minut
Dýňové muffiny

Dýňové muffiny

30 minut
Bramborový guláš

Bramborový guláš

45 minut
Houbová omáčka krok za krokem

Houbová omáčka krok za krokem

75 minut
Hraběnčiny řezy

Hraběnčiny řezy

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

169
Dýňová tortila
Dýňová tortila
48
Klasické lečo
Klasické lečo
33
Linecké těsto pro začátečníky
Linecké těsto pro…
25
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami
Zapečené těstoviny se…
20
Brokolicová polévka se smetanou
Brokolicová polévka se…

Zajímavé články

Volské oko podle Alberta Einsteina: Dával si ho k snídani, ovšem s jednou dost neobvyklou přísadou
Volské oko podle Alberta Einsteina: Dával si ho k…
Víte, co je to hluchec? Levná bramborová buchta z Rokycanska mizí z plechu rychlostí blesku
Víte, co je to hluchec? Levná bramborová buchta z…
Jednoduchá česká jídla z brambor: Udělejte si sejkory, vošouchy nebo klouzáky
Jednoduchá česká jídla z brambor: Udělejte si…
Česká superpotravina kysané zelí: Proč jíst denně alespoň lžíci a jak si ho udělat chutnější?
Česká superpotravina kysané zelí: Proč jíst denně…
Od pondělí do pátku: Bleskové bramborové noky 5x jinak
Od pondělí do pátku: Bleskové bramborové noky 5x…
AHA.cz Z odchodu z Národního průšvih! Matásek přichází o rodinu

Z odchodu z Národního průšvih! Matásek přichází o rodinu

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Blesk pro ženy Úpletové šaty: Takhle budou slušet boubelkám i zralým ženám!

Úpletové šaty: Takhle budou slušet boubelkám i zralým ženám!

Ženy.cz Zimní dovolená na Katschbergu – rakouský ráj na dosah z Česka

Zimní dovolená na Katschbergu – rakouský ráj na dosah z Česka

Blesk.cz Půvabná dcera Belohorcové a Hájka: První slova o rozchodu rodičů

Půvabná dcera Belohorcové a Hájka: První slova o rozchodu rodičů

SportRevue.cz FOTO: Toto jsou Ice Girls! Sexy kočky, které v NHL baví nejen diváky

FOTO: Toto jsou Ice Girls! Sexy kočky, které v NHL baví nejen diváky

Maminka.cz Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Blesk Horoskopy Největší čarodějky zvěrokruhu: Která znamení mají mimořádné schopnosti?

Největší čarodějky zvěrokruhu: Která znamení mají mimořádné schopnosti?

  • Recepty.cz
  • Kakaová roláda - bez mouky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact