• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Kakaová roláda - bez mouky
Napište svůj komentář k receptu

Kakaová roláda - bez mouky

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.1
hodnotilo: 17
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kakaová roláda - bez mouky
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 5
      ks vejce
    • 100
      g moučkový cukr
    • 2
      lžíce kakao

Postup přípravy receptu

1
Hodně ušleháme 5 bílků, přidáme 100 g moučkového cukru, 2 lžíce kakaa.
2
Vše smícháme a nakonec vmícháme 5 žloutků.
3
Hmotu nalijeme na pečící papír a pečeme 5-7 minut.
4
Další postup je jako u klasické rolády, náplň dle chuti.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Nebeská roláda bez mouky - bezlepková

Nebeská roláda bez mouky - bezlepková

Kakaová roláda s čokoládovým krémem

Kakaová roláda s čokoládovým krémem

Ořechový koláč bez mouky

Ořechový koláč bez mouky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • mony jany | 25. 3. 2018 19:20

    Výborná,rychlá.

  • gabio
    gabio | 29. 8. 2014 10:22

    Výborná roláda. Samotná příprava mi zabrala asi 10minut a pak jsem jí pekla asi 15minut na 180°C. Potřela jsem jí kyselou rybízovou marmeládou a výsledek je skvělý :) Ani ne za 5 minut se jí snědla polovina :) Děkuji za recept

  • Soňa | 1. 11. 2013 13:56

    Výborná, rychlá a nevyžaduje žádné velké úsilí.

  • Jana | 10. 11. 2012 18:47

    Roláda je vynikající, plním ušlehanou šlehačkou smíchanou s 1 kelímkem Mascarpone. Dovnitř zabalím ještě banán. Jedná se o lehký moučník, který chutná všem!! :-)

  • Halina | 20. 4. 2012 08:53

    je výborná,dnes peču pro navštěvu 8-)

  • Holakovska | 19. 9. 2011 07:39

    Potřená džemem a ušlehanou smetanou je výborná.

  • recepty 73 | 18. 8. 2010 14:28

    Báječná...,s pařížskou šlehačkou chuťový zážitek!

  • hana Valentová | 8. 3. 2007 12:25

    Je fakt výborná, lehoučká, plnila jsem šlehačkou, pekla jsem na 150C. Rolovala jsem ji lehce vlažnou, ale nechápu, proč by se měl pečící papír ještě vytírat, to jsem nedělala. A šlo to pěkně dolů. Jen je nutné počítat s tím, že je těsto opravdu nízké, i když je to z pěti vajec, tak to nenabyde, když tam není mouka.

  • Stáňa V | 12. 7. 2006 23:26

    Záleží na troubě, já peču na 200 C. Trouba musí být dobře předehřátá. Pohlídejte si skutečně čas, aby roláda nebyla vysušená. Papír na pečení vymažte olejem a pak rozetřete těsto. Já ji roluji až po vychladnutí. Tak ať se podaří a všem chutná.

  • Anonym | 12. 7. 2006 11:15

    Pri akej teplote pečiete?

  • Olga Lešáková | 10. 7. 2006 09:02

    Zrovna včera jsem ji pekla, plnila jsem ušlehanou smetanou, je výborná.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Štrůdly Nejlepší dezerty
Moučníky Záviny Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Kakao Moučkový cukr Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Carpaccio z lososa

Carpaccio z lososa

Šafránová omáčka

Šafránová omáčka

Pravý upírský bramborák

Pravý upírský bramborák

Dort od krtka

Dort od krtka

Klatovský řízek

Klatovský řízek

Plněná cuketa II

Plněná cuketa II

Kuskus na čínský způsob

Kuskus na čínský způsob

Jednoduchá lososová pomazánka z Lučiny

Jednoduchá lososová pomazánka z Lučiny

Zeleninový salát s balkánským sýrem

Zeleninový salát s balkánským sýrem

Doporučujeme

40 minut
Masové koule zapečené v rajčatech

Masové koule zapečené v rajčatech

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

56
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
49
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
38
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
35
Míša řezy
Míša řezy
30
Rajčatový salát III.
Rajčatový salát III.

Zajímavé články

Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co hodí a proč se ho nebát ani v teplé kuchyni
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co…
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot, sirup nebo čatní
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot,…
3x moučník na víkend: Rebarborový koláč s drobenkou, tvarohové řezy s jahodami a rychlý banánový koláč
3x moučník na víkend: Rebarborový koláč s…
Nakládaný sýr je lahůdka! Podrobný návod, jak ho připravit, aby byl dokonalý
Nakládaný sýr je lahůdka! Podrobný návod, jak ho…
Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v čem je lepší než ta klasická?
Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v…
AHA.cz Neskutečná proměna Morávkové: Hubne díky melounům!

Neskutečná proměna Morávkové: Hubne díky melounům!

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Moudra našich babiček fungují dodnes: Jak na šťastný vztah podle zralých žen?

Moudra našich babiček fungují dodnes: Jak na šťastný vztah podle zralých žen?

Blesk pro ženy Na návštěvě u Heidi Janků: Knírač Eda je můj bodyguard do postele!

Na návštěvě u Heidi Janků: Knírač Eda je můj bodyguard do postele!

Ženy.cz Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Blesk.cz Vzpomínka vdovy po Žbirkovi (†69): Navštívila jejich první společné bydlení!

Vzpomínka vdovy po Žbirkovi (†69): Navštívila jejich první společné bydlení!

SportRevue.cz FOTO: Holky k pomilování. 44 nejhezčích (ex)partnerek (ex)hokejistů z NHL

FOTO: Holky k pomilování. 44 nejhezčích (ex)partnerek (ex)hokejistů z NHL

Maminka.cz Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Blesk Horoskopy Alergie podle zvěrokruhu: Co nesnese vaše znamení?

Alergie podle zvěrokruhu: Co nesnese vaše znamení?

  • Recepty.cz
  • Kakaová roláda - bez mouky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact