• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Kakaová roláda - bez mouky
Napište svůj komentář k receptu

Kakaová roláda - bez mouky

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.1
hodnotilo: 17
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kakaová roláda - bez mouky
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 5
      ks vejce
    • 100
      g moučkový cukr
    • 2
      lžíce kakao

Postup přípravy receptu

1
Hodně ušleháme 5 bílků, přidáme 100 g moučkového cukru, 2 lžíce kakaa.
2
Vše smícháme a nakonec vmícháme 5 žloutků.
3
Hmotu nalijeme na pečící papír a pečeme 5-7 minut.
4
Další postup je jako u klasické rolády, náplň dle chuti.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Nebeská roláda bez mouky - bezlepková

Nebeská roláda bez mouky - bezlepková

Kakaová roláda s čokoládovým krémem

Kakaová roláda s čokoládovým krémem

Ořechový koláč bez mouky

Ořechový koláč bez mouky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • mony jany | 25. 3. 2018 19:20

    Výborná,rychlá.

  • gabio
    gabio | 29. 8. 2014 10:22

    Výborná roláda. Samotná příprava mi zabrala asi 10minut a pak jsem jí pekla asi 15minut na 180°C. Potřela jsem jí kyselou rybízovou marmeládou a výsledek je skvělý :) Ani ne za 5 minut se jí snědla polovina :) Děkuji za recept

  • Soňa | 1. 11. 2013 13:56

    Výborná, rychlá a nevyžaduje žádné velké úsilí.

  • Jana | 10. 11. 2012 18:47

    Roláda je vynikající, plním ušlehanou šlehačkou smíchanou s 1 kelímkem Mascarpone. Dovnitř zabalím ještě banán. Jedná se o lehký moučník, který chutná všem!! :-)

  • Halina | 20. 4. 2012 08:53

    je výborná,dnes peču pro navštěvu 8-)

  • Holakovska | 19. 9. 2011 07:39

    Potřená džemem a ušlehanou smetanou je výborná.

  • recepty 73 | 18. 8. 2010 14:28

    Báječná...,s pařížskou šlehačkou chuťový zážitek!

  • hana Valentová | 8. 3. 2007 12:25

    Je fakt výborná, lehoučká, plnila jsem šlehačkou, pekla jsem na 150C. Rolovala jsem ji lehce vlažnou, ale nechápu, proč by se měl pečící papír ještě vytírat, to jsem nedělala. A šlo to pěkně dolů. Jen je nutné počítat s tím, že je těsto opravdu nízké, i když je to z pěti vajec, tak to nenabyde, když tam není mouka.

  • Stáňa V | 12. 7. 2006 23:26

    Záleží na troubě, já peču na 200 C. Trouba musí být dobře předehřátá. Pohlídejte si skutečně čas, aby roláda nebyla vysušená. Papír na pečení vymažte olejem a pak rozetřete těsto. Já ji roluji až po vychladnutí. Tak ať se podaří a všem chutná.

  • Anonym | 12. 7. 2006 11:15

    Pri akej teplote pečiete?

  • Olga Lešáková | 10. 7. 2006 09:02

    Zrovna včera jsem ji pekla, plnila jsem ušlehanou smetanou, je výborná.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Štrůdly Nejlepší dezerty
Moučníky Záviny Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Kakao Moučkový cukr Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Houbová čalamáda

Houbová čalamáda

Utopenci speciál

Utopenci speciál

Rajská polévka se zakysanou smetanou

Rajská polévka se zakysanou smetanou

Brokolicový nákyp se smetanovo-sýrovou omáčkou

Brokolicový nákyp se smetanovo…

Sekaná pečeně s paprikou

Sekaná pečeně s paprikou

Medovník z Počernic

Medovník z Počernic

Krupicová kaše

Krupicová kaše

Guláš

Guláš

Čokoládová babka

Čokoládová babka

Doporučujeme

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

30 minut
Rebarborový džem s vanilkou

Rebarborový džem s vanilkou

20 minut
Chřest s křupavou posýpkou a ztraceným vejcem

Chřest s křupavou posýpkou a…

35 minut
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

10 minut
Domácí vanilkový a kakaový pribináček

Domácí vanilkový a kakaový pribináček

70 minut
Koláč z rebarbory

Koláč z rebarbory

Poslední sledované recepty

121
Ořechové úly a tučňáčci
Ořechové úly a tučňáčci
98
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
51
Lasagne s mletým masem
Lasagne s mletým masem
38
Nejlepší sekaná na světě, která nepraskne
Nejlepší sekaná na světě…
36
Voňavý sirup z bezinkových květů
Voňavý sirup z…

Zajímavé články

Sladká krása, kterou je škoda sníst: Německá cukrářka vyrábí ty nejkrásnější veganské dorty
Sladká krása, kterou je škoda sníst: Německá…
Koprový čaj: Osvěžte tělo a duši jedinečným nápojem plným zdraví a chuti
Koprový čaj: Osvěžte tělo a duši jedinečným…
Smažený řízek 7x jinak: Holandský, s bylinkovou strouhankou i plněný Kyjev
Smažený řízek 7x jinak: Holandský, s bylinkovou…
Éčka pod drobnohledem: Co se skrývá za tajemnými kódy na obalech?
Éčka pod drobnohledem: Co se skrývá za tajemnými…
3x moučník na víkend: Spálený koláč, buchta s rebarborou a banánové vafle
3x moučník na víkend: Spálený koláč, buchta s…
AHA.cz Její partner už je minulost! Burešová představila nového chlapa

Její partner už je minulost! Burešová představila nového chlapa

Mimibazar První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

Dáma.cz Tchyně podle zvěrokruhu: Nač se připravit před prvním setkání?

Tchyně podle zvěrokruhu: Nač se připravit před prvním setkání?

Blesk pro ženy Horoskop na další týden: Kdo bude emočně na dně a kdo vkročí do nové životní etapy?

Horoskop na další týden: Kdo bude emočně na dně a kdo vkročí do nové životní etapy?

Ženy.cz Jak rychle usnout do 10, 60 a 120 vteřin. 3 vědecky ověřené metody

Jak rychle usnout do 10, 60 a 120 vteřin. 3 vědecky ověřené metody

Blesk.cz Moderátor Karel Šíp (79): Spor s Českou televizí! Kvůli Všechnopárty

Moderátor Karel Šíp (79): Spor s Českou televizí! Kvůli Všechnopárty

SportRevue.cz Památné duo Poulíček a Tittelbach. Připomeňte si jejich 13 nejlepších hlášek

Památné duo Poulíček a Tittelbach. Připomeňte si jejich 13 nejlepších hlášek

Maminka.cz Od kdy může mít dítě v autě jen podsedák? Nepospíchejte, tohle vás nejspíš překvapí

Od kdy může mít dítě v autě jen podsedák? Nepospíchejte, tohle vás nejspíš překvapí

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo bude emočně na dně a kdo vkročí do nové životní etapy?

Horoskop na další týden: Kdo bude emočně na dně a kdo vkročí do nové životní etapy?

  • Recepty.cz
  • Kakaová roláda - bez mouky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact