Výborná roláda. Samotná příprava mi zabrala asi 10minut a pak jsem jí pekla asi 15minut na 180°C. Potřela jsem jí kyselou rybízovou marmeládou a výsledek je skvělý :) Ani ne za 5 minut se jí snědla polovina :) Děkuji za recept
Soňa
|1. 11. 2013 13:56
Výborná, rychlá a nevyžaduje žádné velké úsilí.
Jana
|10. 11. 2012 18:47
Roláda je vynikající, plním ušlehanou šlehačkou smíchanou s 1 kelímkem Mascarpone. Dovnitř zabalím ještě banán. Jedná se o lehký moučník, který chutná všem!! :-)
Je fakt výborná, lehoučká, plnila jsem šlehačkou, pekla jsem na 150C. Rolovala jsem ji lehce vlažnou, ale nechápu, proč by se měl pečící papír ještě vytírat, to jsem nedělala. A šlo to pěkně dolů. Jen je nutné počítat s tím, že je těsto opravdu nízké, i když je to z pěti vajec, tak to nenabyde, když tam není mouka.
Stáňa V
|12. 7. 2006 23:26
Záleží na troubě, já peču na 200 C. Trouba musí být dobře předehřátá. Pohlídejte si skutečně čas, aby roláda nebyla vysušená. Papír na pečení vymažte olejem a pak rozetřete těsto. Já ji roluji až po vychladnutí. Tak ať se podaří a všem chutná.
Anonym
|12. 7. 2006 11:15
Pri akej teplote pečiete?
Olga Lešáková
|10. 7. 2006 09:02
Zrovna včera jsem ji pekla, plnila jsem ušlehanou smetanou, je výborná.