• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Kakaová roláda - bez mouky
Napište svůj komentář k receptu

Kakaová roláda - bez mouky

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.1
hodnotilo: 17
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kakaová roláda - bez mouky
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 5
      ks vejce
    • 100
      g moučkový cukr
    • 2
      lžíce kakao

Postup přípravy receptu

1
Hodně ušleháme 5 bílků, přidáme 100 g moučkového cukru, 2 lžíce kakaa.
2
Vše smícháme a nakonec vmícháme 5 žloutků.
3
Hmotu nalijeme na pečící papír a pečeme 5-7 minut.
4
Další postup je jako u klasické rolády, náplň dle chuti.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Nebeská roláda bez mouky - bezlepková

Nebeská roláda bez mouky - bezlepková

Kakaová roláda s čokoládovým krémem

Kakaová roláda s čokoládovým krémem

Ořechový koláč bez mouky

Ořechový koláč bez mouky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • mony jany | 25. 3. 2018 19:20

    Výborná,rychlá.

  • gabio
    gabio | 29. 8. 2014 10:22

    Výborná roláda. Samotná příprava mi zabrala asi 10minut a pak jsem jí pekla asi 15minut na 180°C. Potřela jsem jí kyselou rybízovou marmeládou a výsledek je skvělý :) Ani ne za 5 minut se jí snědla polovina :) Děkuji za recept

  • Soňa | 1. 11. 2013 13:56

    Výborná, rychlá a nevyžaduje žádné velké úsilí.

  • Jana | 10. 11. 2012 18:47

    Roláda je vynikající, plním ušlehanou šlehačkou smíchanou s 1 kelímkem Mascarpone. Dovnitř zabalím ještě banán. Jedná se o lehký moučník, který chutná všem!! :-)

  • Halina | 20. 4. 2012 08:53

    je výborná,dnes peču pro navštěvu 8-)

  • Holakovska | 19. 9. 2011 07:39

    Potřená džemem a ušlehanou smetanou je výborná.

  • recepty 73 | 18. 8. 2010 14:28

    Báječná...,s pařížskou šlehačkou chuťový zážitek!

  • hana Valentová | 8. 3. 2007 12:25

    Je fakt výborná, lehoučká, plnila jsem šlehačkou, pekla jsem na 150C. Rolovala jsem ji lehce vlažnou, ale nechápu, proč by se měl pečící papír ještě vytírat, to jsem nedělala. A šlo to pěkně dolů. Jen je nutné počítat s tím, že je těsto opravdu nízké, i když je to z pěti vajec, tak to nenabyde, když tam není mouka.

  • Stáňa V | 12. 7. 2006 23:26

    Záleží na troubě, já peču na 200 C. Trouba musí být dobře předehřátá. Pohlídejte si skutečně čas, aby roláda nebyla vysušená. Papír na pečení vymažte olejem a pak rozetřete těsto. Já ji roluji až po vychladnutí. Tak ať se podaří a všem chutná.

  • Anonym | 12. 7. 2006 11:15

    Pri akej teplote pečiete?

  • Olga Lešáková | 10. 7. 2006 09:02

    Zrovna včera jsem ji pekla, plnila jsem ušlehanou smetanou, je výborná.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Štrůdly Nejlepší dezerty
Moučníky Záviny Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Kakao Moučkový cukr Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Krupičková polévka s vejcem

Krupičková polévka s vejcem

Zapékaná kapusta s rýží

Zapékaná kapusta s rýží

Smažený květák (brokolice) v pivním těstíčku

Smažený květák (brokolice) v pivním…

Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Koblížky jedna báseň

Koblížky jedna báseň

Šunková pomazánka - taťkova

Šunková pomazánka - taťkova

Kokosový dort

Kokosový dort

Čočková polévka se zeleninou

Čočková polévka se zeleninou

Plněné batáty

Plněné batáty

Doporučujeme

20 minut
Grilovaný losos ve slanině

Grilovaný losos ve slanině

30 minut
Rebarborový džem s vanilkou

Rebarborový džem s vanilkou

20 minut
Chřest s křupavou posýpkou a ztraceným vejcem

Chřest s křupavou posýpkou a…

35 minut
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

10 minut
Domácí vanilkový a kakaový pribináček

Domácí vanilkový a kakaový pribináček

70 minut
Koláč z rebarbory

Koláč z rebarbory

Poslední sledované recepty

61
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
30
Nejlepší sekaná na světě, která nepraskne
Nejlepší sekaná na světě…
24
Brokolicová polévka se smetanou
Brokolicová polévka se…
23
Domácí kuřecí čína
Domácí kuřecí čína
22
Jednoduchá koprová omáčka z mléka
Jednoduchá koprová…

Zajímavé články

Éčka pod drobnohledem: Co se skrývá za tajemnými kódy na obalech?
Éčka pod drobnohledem: Co se skrývá za tajemnými…
3x moučník na víkend: Spálený koláč, buchta s rebarborou a banánové vafle
3x moučník na víkend: Spálený koláč, buchta s…
Dietní grilování? 7 tipů, jak si ho užít a zároveň jíst zdravě
Dietní grilování? 7 tipů, jak si ho užít a…
Sladký orgasmus: Upečte si hříšně dobrý moučník, který budete milovat
Sladký orgasmus: Upečte si hříšně dobrý moučník,…
KVÍZ: Poznáte česká jídla podle jejich vtipných názvů? Otestujte se!
KVÍZ: Poznáte česká jídla podle jejich vtipných…
AHA.cz Adamec (77) na rozlučce s Bartoškou (†78): Našel novou lásku!

Adamec (77) na rozlučce s Bartoškou (†78): Našel novou lásku!

Mimibazar První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

Dáma.cz Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Blesk pro ženy Leona Machálková vypadá v 58 letech přímo božsky! Prozradila módní tipy, díky kterým omládnete

Leona Machálková vypadá v 58 letech přímo božsky! Prozradila módní tipy, díky kterým omládnete

Ženy.cz Jak rychle usnout do 10, 60 a 120 vteřin. 3 vědecky ověřené metody

Jak rychle usnout do 10, 60 a 120 vteřin. 3 vědecky ověřené metody

Blesk.cz Agáta a Ornella: Rozkol v milionovém byznysu!

Agáta a Ornella: Rozkol v milionovém byznysu!

SportRevue.cz FOTO: Nazí cyklisté v ulicích. Naked Bike Ride frčí už v 80 městech světa

FOTO: Nazí cyklisté v ulicích. Naked Bike Ride frčí už v 80 městech světa

Maminka.cz Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Blesk Horoskopy Vidíte stále čísla 11:11 nebo 22:22? Víme, co to znamená!

Vidíte stále čísla 11:11 nebo 22:22? Víme, co to znamená!

  • Recepty.cz
  • Kakaová roláda - bez mouky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact