• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Kakaáček
Napište svůj komentář k receptu

Kakaáček

autor: haluška50
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kakaáček
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      balení kakao hořké - 100g
    • 1
      balení capuccino čokoládové
    • 300
      ml voda
    • 1
      lžička hnědý rum
    • 100
      g cukr
    • 1
      kostka máslo
    • 1
      ks puding uvařený - ze 300 ml mléka a 3 lžiček cukru
    • 1
      balení dětské piškoty velké
    • marmeláda
    • čokoládová poleva

Postup přípravy receptu

1
Svaříme vodu s cukrem 1 lžící rumu, sáčkem capucina a kakaem. Necháme asi 10 minut vychladit. Poté zamixujeme změklé máslo a pudink. Nalijeme do srnčího hřebu, který jsme vyložili fólií. Piškoty slepíme po dvou marmeládou a hustě je poklademe na směs a trochu je stlačíme dolů. Přikryjeme fólií a dáme alespoň na 12 hodin vychladit. Poté vyklopíme a polijeme čokoládou. Necháme ztuhnout a krájíme šikmé řezy. Můžeme stříknout šlehačkou.
Podělte se s přáteli o recept
newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Romana | 19. 4. 2007 23:42

    Těšila jsem se, jak to po vyklopení z formy pěkně nožem nákrájím, ale piškoty nezměkly, tak jsem na to musela vzít lžíci. Postupovala jsem přesně podle receptu, tak nevím, kde se stala chyba. Chuťově nic moc, docela mě to zklamalo. Příště radši udělám samotný pudink s piškotama.

  • Anonym | 6. 3. 2007 10:39

    musím se podělit o svůj názor-není to špatné, ale každý snědl kousek a už měl dost. I když čokoládové buchty máme všichni rádi, o tohle nikdo moc nejevil zájem. Ale chce to vyzkoušet,protože co člověk, to jiná chuť.

  • Ivana | 3. 3. 2007 15:19

    akorát se mi to chladí v ledničce-vypadá to famózně:o))))děti se už nemůžou dočkat a pořád se ptají kdy žeto bude:o)))

  • Silva | 1. 3. 2007 08:06

    Děkuju, víkendové pečení se blíží... ;o)

  • Adél | 26. 2. 2007 20:28

    Markét, Vy jste jednička !!! Vypadá to nádherně:-)

  • engliš | 26. 2. 2007 19:48

    Jani nééé vody je akorát..použila jsem kakao od orion.stuhne to určitě-zaručuju:o))Silvi mě zbyl 1 sáček z celé krabice tak jsem ho tam hodila-spíš to tak ovonilo.Pokud nemáte tak by šla i 1 lžička rozpustné kávy.Zdeňko ty piškoty určitě.Mě je tam napadlo dát až když jsem měla těsto ve formě:o)))

  • Zdeňka | 26. 2. 2007 11:29

    Markéto,recept se mi líbí,určitě vyzkouším,akorát bych dala 1/2 hmoty,na to piškoty a zalít zbytkem hmoty,ať je nemusím zatlačovat.Ale to si udělá každý podle sebe.

  • Silva | 26. 2. 2007 10:42

    Dobrý den, marně přemýšlím, jak velký je takový sáček capucina. Jedná se o ten jednoporcový, nebo o něco většího? Děkuju za odpověď ;o)

  • jana | 26. 2. 2007 10:32

    Markéto, mě se ten recept moc líbí, ale zdá se mi (takhle od boku) jestli té vody není moc.....jestli se mi zaručíte že to ztuhne :-), udělám to na neděli předem- čekám návštěvu a nebudu mít moc času

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Nepečené Dopolední svačina Svačina Mixování Výjimečný den Oslava Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Capuccino Čokoládová poleva Cukr Dětské piškoty Hnědý rum Kakao Marmeláda Máslo Puding Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Těstovinový salát s tuňákem

Těstovinový salát s tuňákem

Kynuté lívance mojí babičky

Kynuté lívance mojí babičky

Boloňské špagety a la Krupi

Boloňské špagety a la Krupi

Benediktinská vejce

Benediktinská vejce

Lívanečky s jablíčkem - bez vajec

Lívanečky s jablíčkem - bez vajec

Jablečné muffiny I.

Jablečné muffiny I.

Lahodné vafle

Lahodné vafle

Pomazánka z uzené makrely a pečeného česneku

Pomazánka z uzené makrely a pečeného…

Krupicová kaše

Krupicová kaše

Doporučujeme

45 minut
Kuře na paprice

Kuře na paprice

20 minut
Dýňová polévka s hruškami

Dýňová polévka s hruškami

40 minut
Houbová omáčka II.

Houbová omáčka II.

40 minut
Lamington

Lamington

30 minut
Topinky se smaženicí

Topinky se smaženicí

40 minut
Nepečený jablkový dort

Nepečený jablkový dort

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

40 minut
Houbový guláš

Houbový guláš

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

96
Troubový segedinský guláš
Troubový segedinský guláš
28
Kořeněné sýrové tyčinky
Kořeněné sýrové tyčinky
21
Domácí kuřecí čína
Domácí kuřecí čína
19
Domácí houskový knedlík
Domácí houskový knedlík
18
Cukeťák z trouby
Cukeťák z trouby

Zajímavé články

Brigitte Bardot: Slavná vegetariánka, která obzvlášť miluje jeden koláč
Brigitte Bardot: Slavná vegetariánka, která…
Cookies 4x jinak: Upečte si sladké domácí sušenky, které jsou perfektní k snídani i svačině
Cookies 4x jinak: Upečte si sladké domácí sušenky…
Proč milovat špagetovou dýni? Dá se v jídle skvěle zamaskovat a vařit s ní je legrace
Proč milovat špagetovou dýni? Dá se v jídle…
Chcete jíst víc bílkovin? Těchto 7 trvanlivých potravin by vám doma nemělo chybět
Chcete jíst víc bílkovin? Těchto 7 trvanlivých…
Hitparáda hřibů: Víte, které jsou nejchutnější a jak je poznáte?
Hitparáda hřibů: Víte, které jsou nejchutnější a…
AHA.cz Senior dostal po dovolené účet za telefon: Data za 897 tisíc

Senior dostal po dovolené účet za telefon: Data za 897 tisíc

Mimibazar Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Dáma.cz Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Blesk pro ženy Yvetta Blanarovičová slaví neuvěřitelné 62. narozeniny: 5 věcí, které stojí za jejím mladistvým vzhledem

Yvetta Blanarovičová slaví neuvěřitelné 62. narozeniny: 5 věcí, které stojí za jejím mladistvým vzhledem

Ženy.cz Otravuje vám život vnitřní kritik? Kde se vzal a jak s ním zatočit

Otravuje vám život vnitřní kritik? Kde se vzal a jak s ním zatočit

Blesk.cz Temné tajemství Claudie Cardinalové (†87): Syn vzešel ze znásilnění! Roky předstírala, že je bratr

Temné tajemství Claudie Cardinalové (†87): Syn vzešel ze znásilnění! Roky předstírala, že je bratr

SportRevue.cz Zrádci a krysy. 18 fotbalistů, jejichž přestupy z nich udělaly nenáviděné hráče

Zrádci a krysy. 18 fotbalistů, jejichž přestupy z nich udělaly nenáviděné hráče

Maminka.cz Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Blesk Horoskopy Tajemství andělského čísla 111. Co znamená, když vidíte často tři jedničky? Na tohle se zaměřte

Tajemství andělského čísla 111. Co znamená, když vidíte často tři jedničky? Na tohle se zaměřte

  • Recepty.cz
  • Kakaáček
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact