• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Kakaáček
Napište svůj komentář k receptu

Kakaáček

autor: haluška50
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kakaáček
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      balení kakao hořké - 100g
    • 1
      balení capuccino čokoládové
    • 300
      ml voda
    • 1
      lžička hnědý rum
    • 100
      g cukr
    • 1
      kostka máslo
    • 1
      ks puding uvařený - ze 300 ml mléka a 3 lžiček cukru
    • 1
      balení dětské piškoty velké
    • marmeláda
    • čokoládová poleva

Postup přípravy receptu

1
Svaříme vodu s cukrem 1 lžící rumu, sáčkem capucina a kakaem. Necháme asi 10 minut vychladit. Poté zamixujeme změklé máslo a pudink. Nalijeme do srnčího hřebu, který jsme vyložili fólií. Piškoty slepíme po dvou marmeládou a hustě je poklademe na směs a trochu je stlačíme dolů. Přikryjeme fólií a dáme alespoň na 12 hodin vychladit. Poté vyklopíme a polijeme čokoládou. Necháme ztuhnout a krájíme šikmé řezy. Můžeme stříknout šlehačkou.
Podělte se s přáteli o recept
newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Romana | 19. 4. 2007 23:42

    Těšila jsem se, jak to po vyklopení z formy pěkně nožem nákrájím, ale piškoty nezměkly, tak jsem na to musela vzít lžíci. Postupovala jsem přesně podle receptu, tak nevím, kde se stala chyba. Chuťově nic moc, docela mě to zklamalo. Příště radši udělám samotný pudink s piškotama.

  • Anonym | 6. 3. 2007 10:39

    musím se podělit o svůj názor-není to špatné, ale každý snědl kousek a už měl dost. I když čokoládové buchty máme všichni rádi, o tohle nikdo moc nejevil zájem. Ale chce to vyzkoušet,protože co člověk, to jiná chuť.

  • Ivana | 3. 3. 2007 15:19

    akorát se mi to chladí v ledničce-vypadá to famózně:o))))děti se už nemůžou dočkat a pořád se ptají kdy žeto bude:o)))

  • Silva | 1. 3. 2007 08:06

    Děkuju, víkendové pečení se blíží... ;o)

  • Adél | 26. 2. 2007 20:28

    Markét, Vy jste jednička !!! Vypadá to nádherně:-)

  • engliš | 26. 2. 2007 19:48

    Jani nééé vody je akorát..použila jsem kakao od orion.stuhne to určitě-zaručuju:o))Silvi mě zbyl 1 sáček z celé krabice tak jsem ho tam hodila-spíš to tak ovonilo.Pokud nemáte tak by šla i 1 lžička rozpustné kávy.Zdeňko ty piškoty určitě.Mě je tam napadlo dát až když jsem měla těsto ve formě:o)))

  • Zdeňka | 26. 2. 2007 11:29

    Markéto,recept se mi líbí,určitě vyzkouším,akorát bych dala 1/2 hmoty,na to piškoty a zalít zbytkem hmoty,ať je nemusím zatlačovat.Ale to si udělá každý podle sebe.

  • Silva | 26. 2. 2007 10:42

    Dobrý den, marně přemýšlím, jak velký je takový sáček capucina. Jedná se o ten jednoporcový, nebo o něco většího? Děkuju za odpověď ;o)

  • jana | 26. 2. 2007 10:32

    Markéto, mě se ten recept moc líbí, ale zdá se mi (takhle od boku) jestli té vody není moc.....jestli se mi zaručíte že to ztuhne :-), udělám to na neděli předem- čekám návštěvu a nebudu mít moc času

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Nepečené Dopolední svačina Svačina Mixování Výjimečný den Oslava Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Capuccino Čokoládová poleva Cukr Dětské piškoty Hnědý rum Kakao Marmeláda Máslo Puding Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Šťouchané brambory II.

Šťouchané brambory II.

Karamelové hrušky

Karamelové hrušky

Pikantní pečené kuře na rajčatech

Pikantní pečené kuře na rajčatech

Pohankové zeleninové rizoto s kuřecím plátkem

Pohankové zeleninové rizoto s kuřecím…

Barevná karamelová lízátka

Barevná karamelová lízátka

Pudinkové šátečky

Pudinkové šátečky

Vepřové se zelím v minutkové verzi

Vepřové se zelím v minutkové verzi

Plněné batáty

Plněné batáty

Maková bábovka hrníčková a rychlá

Maková bábovka hrníčková a rychlá

Doporučujeme

40 minut
Kuřecí prsa Caprese

Kuřecí prsa Caprese

60 minut
Dýňový kompot

Dýňový kompot

40 minut
Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

55 minut
Butter chicken masala

Butter chicken masala

30 minut
Vláčný perník s jablky

Vláčný perník s jablky

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

15 minut
Dýňové latte

Dýňové latte

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

38
Vláčný perník s jablky
Vláčný perník s jablky
27
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
22
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
21
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
20
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce

Zajímavé články

Pamela Anderson umí nejen hrát, ale i vařit a péct. Zkuste její hruškové galetky
Pamela Anderson umí nejen hrát, ale i vařit a…
Šťavnatá dýně v podzimní kuchyni: 8 sladkých i slaných receptů, které vám budou zatraceně chutnat
Šťavnatá dýně v podzimní kuchyni: 8 sladkých i…
Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám budou chutnat
Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám…
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším řešením je jedna chutná kombinace
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším…
7 důvodů, proč mít doma tortilly: Uděláte z nich rychlou večeři, svačinu, snídani i pohoštění pro návštěvu
7 důvodů, proč mít doma tortilly: Uděláte z nich…
AHA.cz Rozvod Ebena a Fišerové? Marek šel s pravdou ven!

Rozvod Ebena a Fišerové? Marek šel s pravdou ven!

Mimibazar Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Dáma.cz Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Jak být na podzim stylová? Hvězdy sázejí na trik, který vždycky funguje!

Jak být na podzim stylová? Hvězdy sázejí na trik, který vždycky funguje!

Ženy.cz „Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

„Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

Blesk.cz Trauma Pavla Landovského (†78): Před smrtí se přiznal k vraždě! Lidí prý zabil hned několik

Trauma Pavla Landovského (†78): Před smrtí se přiznal k vraždě! Lidí prý zabil hned několik

SportRevue.cz FOTO: 50 (ex)sportovkyň, které vypadají v bikinách zatraceně dobře

FOTO: 50 (ex)sportovkyň, které vypadají v bikinách zatraceně dobře

Maminka.cz Máš šeredné dítě, proč ho vystavuješ? Těžce postižený chlapec (1) bojuje o život, jeho máma s nenávistí okolí

Máš šeredné dítě, proč ho vystavuješ? Těžce postižený chlapec (1) bojuje o život, jeho máma s nenávistí okolí

Blesk Horoskopy Magické datum 10. 10. je ideální pro životní změnu: Dnes pošlete do vesmíru přání!

Magické datum 10. 10. je ideální pro životní změnu: Dnes pošlete do vesmíru přání!

  • Recepty.cz
  • Kakaáček
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact