• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Kafé frapé
Napište svůj komentář k receptu

Kafé frapé

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kafé frapé
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 2
      lžička nescafé
    • 3
      lžička moučkový cukr
    • 4
      dl minerální voda neperlivá (Evian)
    • smetana do kávy
    • led kostky
    • zmrzlina dle chuti

Postup přípravy receptu

1
Do vysoké vychlazené sklenice dáme kávu, cukr, 1 dcl vody, smetanu do kávy a vše rozmixujeme do husté pěny.
2
Poté dolijeme vodu, přidáme kostky ledu a zmrzlinu dle chuti. Podáváme s brčkem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Extra Kremove Kafe

Extra Kremove Kafe

Ledové frapé

Ledové frapé

Caffe frape

Caffe frape

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • SARA | 5. 5. 2011 22:06

    JA SI DELAM KAVU MAM JI RADA ALE NA TO MAM KAVOVAR DOLGE GUSTO TAKZE VLASTNE TO ZAMNE DELA LUXSUSNI KAVOVAR :-|

  • samuel bsa hafe | 10. 6. 2007 16:42

    já to rozmíchám

  • Anonym | 26. 10. 2006 20:59

    Vynikající když místo zmrzliny přidáme Baileys.

  • Dagmar Holubcová | 25. 6. 2005 18:36

    Tak přítel mě opravil tři polévkové lžíce vlažné vody jsem přehnala stačí jen jedna a půl.

  • Dáša Holubcová | 16. 6. 2005 16:59

    U nás doma děláme frapé, že do sklenice dáme dvě lžičky instantního kafe, dvě lžičky cukru a trošku vlažné vody, asi tři polévkové lžíce na 3dcl sklenici. Rozmixujeme frapé mixérkem do pěny, přidáme vychlazenou vodu a led. Dochutit se dá smetanou či mlékem. Frapé mixérek se dá dnes už koupit skoro v každých domácích potřebách a moc nestojí.

  • Di | 15. 6. 2005 15:52

    Já mixuji frapé v normálním mixéru. Dávám napůl vodu, napůl vychlazené mléko, případně kostky ledu, kávu a trošku cukru. Po ušlehání přeliji do sklenice a dám ještě köstičku ledu. Pěny je až až. V lením vedru je to skvělá změna.

  • as | 15. 6. 2005 11:30

    Já si nemohu pomoci, ale mně se to nějak nedaří. Zkoušela jsem to šlehat ve sklenici, pak jsem zkoušela míchat v šejkru a nic. Tak nevím....

  • Dahiba | 15. 6. 2005 08:32

    Koukám, že i na frapé řádil, "pětkový idiot".

  • Dahiba | 15. 6. 2005 08:30

    Ve skelnici můžete mixovat buď šlehačem na frape, nebo je jednodušší způsob, který jsem odkoukala při svých dovolených v řecku od domorodců, buď do sklenice s víčkem (např.tatarská omáčka) nebo teď prodává v akci Nescafe umělohmotný šejkr. Do vybrané nádoby dáme nescafe+cukr+ trochu vychlazené vody, zhruba tolik, aby se rozpustila káva a cukr, uzavřeme víčkem, vše důkladně protřepeme, až se vytvoří hustá pěna, tu nalejeme do sklenice a dolijeme vychlazenou vodou, nahoře zůstane pěkně hustá pěna, dole ledová káva, kdo chce přidá led a smetanu do kávy, se zmzlinou ve frapé jsem se nikdy nesetkala, ale proč ne, každý má rád něco jiného. :-)

  • Aneta Vyskočilová | 14. 6. 2005 23:24

    Jenom nevím jak bych to mixovala v té vychlazené sklenici.

  • Petr Slavík | 5. 8. 2004 00:29

    U nás teče kvalitní voda z vodovodu...

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nápoje Ledový čaj
Nápoje Studené Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Led Minerální voda Moučkový cukr Nescafé Smetana Zmrzlina
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Tradiční tažený štrůdl

Tradiční tažený štrůdl

Rebarborové řezy

Rebarborové řezy

Čertovská omáčka

Čertovská omáčka

Drůbeží játra rychlá a dobrá

Drůbeží játra rychlá a dobrá

Bábovka triviální olejová

Bábovka triviální olejová

Palačinky s nutellou a čoko šlehačkou

Palačinky s nutellou a čoko šlehačkou

Čokoládový dort z jablek

Čokoládový dort z jablek

Makový koláč s rebarborou

Makový koláč s rebarborou

Jednoduchá zeleninová polévka s jíškovo-vaječnou zavářkou

Jednoduchá zeleninová polévka s…

Doporučujeme

60 minut
Knedlíčky s vepřovým

Knedlíčky s vepřovým

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

36
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
22
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
20
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
17
Litý perník s jablky
Litý perník s jablky
15
Švédské masové kuličky
Švédské masové kuličky

Zajímavé články

Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za zlomek ceny!
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za…
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný koláč, který je ideální k večeři i na večírek
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný…
Znáte hokkaidó? Tahle dýně je skvělá naslano i nasladko. A má jednu velkou výhodu!
Znáte hokkaidó? Tahle dýně je skvělá naslano i…
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým vám vydrží až do jara
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým…
AHA.cz Neštěstí herečky Arichtevy: Hledá pomoc po ztrátě miminka!

Neštěstí herečky Arichtevy: Hledá pomoc po ztrátě miminka!

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Povislé paže: Co je způsobuje a jak s tím bojovat?

Povislé paže: Co je způsobuje a jak s tím bojovat?

Blesk pro ženy Báru Polákovou v černé nikdy neuvidíte! Víme, proč ji nenosí a co ji naučila slavná návrhářka!

Báru Polákovou v černé nikdy neuvidíte! Víme, proč ji nenosí a co ji naučila slavná návrhářka!

Ženy.cz 5 druhů asistentek v dnešním korporátu. Znáte podobnou?

5 druhů asistentek v dnešním korporátu. Znáte podobnou?

Blesk.cz Bratr Šoposké Antonio: Pletli si mě s Marikou

Bratr Šoposké Antonio: Pletli si mě s Marikou

SportRevue.cz FOTO: Pro šmíráky. 28 sexy (ex)sportovkyň, které můžete sledovat na Twitteru

FOTO: Pro šmíráky. 28 sexy (ex)sportovkyň, které můžete sledovat na Twitteru

Maminka.cz Neuvěřitelné – tahle holčička se narodila přeložená napůl!

Neuvěřitelné – tahle holčička se narodila přeložená napůl!

Blesk Horoskopy 12 karmických ženských jmen: Která si nesou těžký osud a která otevírají cestu ke štěstí?

12 karmických ženských jmen: Která si nesou těžký osud a která otevírají cestu ke štěstí?

  • Recepty.cz
  • Kafé frapé
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact