Asijská křupavá kachní prsa s lívanci…
Kachní prsa na švestkách
Nadívaná kuřecí, kachní nebo krůtí…
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Ten recept by jste mohla více popsat.
Není lžíce pepře moc?
zajímala by mě příloha ? jako k řízku ?
podléváme? Je na povrchu ta kachna pak křupavoučká? Děkuji za odpověď
Výborné lívance z acidofilního mléka
Bůčkové závitky se zelím
Zdravější marokánky
Boršč III.
Karbanátky z pohanky, červené čočky a…
Vdolky s jablečným rozvarem
Bramboráky se zelnou směsí
Lívanečky s horkými jahodami
Univerzální jednoduché těsto na…
Husí roláda s kaštanovou nádivkou
Husí polévka s játrovými knedlíčky
Svatomartinská husa
Nejlepší bramborové knedlíky
Mrkvové rohlíčky s povidly
Husí stehna, červené zelí a domácí…
Tažený jablkový závin
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky