Asijská křupavá kachní prsa s lívanci…
Kachní prsa na švestkách
Nadívaná kuřecí, kachní nebo krůtí…
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Ten recept by jste mohla více popsat.
Není lžíce pepře moc?
zajímala by mě příloha ? jako k řízku ?
podléváme? Je na povrchu ta kachna pak křupavoučká? Děkuji za odpověď
Tvarohová buchta tříbarevná
Sýrová pomazánka s nivou
Jablková buchta II
Višňové řezy II
Voňavý králík nebo kuře - s nádivkou
Paprikovo-tvarohová pomazánka
Květák - nakládaný, sterilovaný
Buřtguláš trochu jinak
Cibulovo-česnekové řízky: smetanové
Švestkové knedlíky z bramborového…
Cukeťák z trouby
Domácí kečup
Ricottový koláč s malinami a…
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Ostružinový koláč s broskvemi
Pravé maďarské lečo
Čevapi s ajvarem
Okurky ve vinném octě