• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Kachní paštika
Napište svůj komentář k receptu

Kachní paštika

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
3.2
hodnotilo: 21
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kachní paštika
Kachní paštika
Kachní paštika
Kachní paštika
Kachní paštika
Kachní paštika
4fotografie
Nahrát fotku
 

Vynikající pochoutka výrazné chuti ovoněná brandy - to je kachní paštika, kterou si nejlépe vychutnáte s čerstvým pečivem. Lahodná a zároveň vydatná víkendová snídaně, svačina či večeře potěší i náročnější strávníky.

Suroviny

1 porce
    • 500
      g kachní maso
    • 1
      lžíce sádlo
    • 250
      g kachní játra
    • 2
      lžíce brandy
    • muškátový oříšek
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

1
Kachní maso pomelte v mlýnku na maso. Rozpalte pánev se sádlem, přidejte játra a 2 minuty je restujte. Přilijte brandy a nechte odpařit alkohol. Játra nechte zchladnout a pomelte je najemno.

RADA: Proč jíst sádlo? Je trvanlivé a zdravější než máslo

2
Kachní maso a játra promíchejte, ochuťte čerstvě nastrouhaným muškátovým oříškem, solí a pepřem.
3
Paštika vydrží v ledničce 4 dny. Pokud ji chcete uchovávat delší dobu, naplňte jí skleničky s uzávěrem a 60 minut je sterilujte. Pak ji lze v temnu a chladu skladovat i několik měsíců.

RADA: Tipy na recepty z masa

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Paštičky II.

Paštičky II.

Paštika z divočáka

Paštika z divočáka

Paštika z uzeného lososa

Paštika z uzeného lososa

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Maso Kachní Zavařování & nakládání Paštiky a rillettes FOOD Jedlé dárky
Dopolední svačina Oběd Svačina Večeře Pozdní večeře Vaření Restování Mixování Bez lepku Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brandy Kachní játra Kachní maso Muškátový oříšek Pepř mletý Sádlo Sůl

Jak naporcovat kuře

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Masarykovo cukroví

Masarykovo cukroví

Třešňový koláč

Třešňový koláč

Třešňový koláč II.

Třešňový koláč II.

Jiříkův biskupský chlebíček

Jiříkův biskupský chlebíček

Holandská hrachová kaše

Holandská hrachová kaše

Tuňáková pomazánka bez majonézy

Tuňáková pomazánka bez majonézy

Mrkvová polévka I.

Mrkvová polévka I.

„Šiml“: makovo-tvarohová náplň do buchet, koláčů nebo závinů

„Šiml“: makovo-tvarohová náplň do…

Budapešťská pomazánka (nízkotučná)

Budapešťská pomazánka (nízkotučná)

Doporučujeme

20 minut
Těstovinový salát s pečenou zeleninou a bazalkovým pestem

Těstovinový salát s pečenou zeleninou…

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

40 minut
Tartaletky s vanilkovým krémem a jahodami

Tartaletky s vanilkovým krémem a…

50 minut
Pečená vepřová žebra se salsou verde a kukuřicí

Pečená vepřová žebra se salsou verde…

45 minut
Grilovaná zelenina s omáčkou chimichurri a fetou

Grilovaná zelenina s omáčkou…

70 minut
Křehké galetky s rebarborou

Křehké galetky s rebarborou

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

50 minut
Pizza s chřestem a parmskou šunkou

Pizza s chřestem a parmskou šunkou

30 minut
Bramborový salát s koprem a slaninou

Bramborový salát s koprem a slaninou

Jak naporcovat kuře

Poslední sledované recepty

175
Špagety se zeleninovou omáčkou a mletým masem
Špagety se zeleninovou…
58
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
47
Kulajda se zakysanou smetanou
Kulajda se zakysanou…
46
Voňavý sirup z bezinkových květů
Voňavý sirup z…
30
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka

Zajímavé články

Rychlé obědy či večeře: 10 receptů, se kterými uspějete i u dětí
Rychlé obědy či večeře: 10 receptů, se kterými…
Letní dobroty podle královny bezlepkové kuchyně Zdeňky Mazúrové: 5 receptů, které chutnají naprosto skvěle
Letní dobroty podle královny bezlepkové kuchyně…
Zavářky do polévky: Vymazlete svůj vývar lahodnými knedlíčky, nočky nebo svítkem
Zavářky do polévky: Vymazlete svůj vývar…
Šneky z listového těsta 12x jinak: Není nic snazšího, když chcete pohostit rodinu nebo návštěvu
Šneky z listového těsta 12x jinak: Není nic…
Domácí bezový sirup: Podrobný návod, jak ho připravit za tepla i za studena
Domácí bezový sirup: Podrobný návod, jak ho…
AHA.cz Jak Čenský překvapil: Paralelní vztah s Morávkovou?

Jak Čenský překvapil: Paralelní vztah s Morávkovou?

Mimibazar Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Dáma.cz 10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

Blesk pro ženy Když nejsou peníze ani čas: Ty nejlepší svatebky z konfekce

Když nejsou peníze ani čas: Ty nejlepší svatebky z konfekce

Ženy.cz Festival ABC 2025: Víkend plný nezapomenutelných zážitků

Festival ABC 2025: Víkend plný nezapomenutelných zážitků

Blesk.cz Karel Šíp: Utajená oslava 80!

Karel Šíp: Utajená oslava 80!

SportRevue.cz Když hrůzou ztichne stadion. 11 nejděsivějších momentů v historii NHL

Když hrůzou ztichne stadion. 11 nejděsivějších momentů v historii NHL

Maminka.cz Neuvěřitelné – tahle holčička se narodila přeložená napůl!

Neuvěřitelné – tahle holčička se narodila přeložená napůl!

Blesk Horoskopy Nejhorší řidiči horoskopu: Komu řízení opravdu nejde?

Nejhorší řidiči horoskopu: Komu řízení opravdu nejde?

Další doporučené recepty:

Kachna s rozinkovým zelím
Kachna s rozinkovým zelím
Kachna se žemlovo-zeleninovou nádivkou
Kachna se žemlovo-zeleninovou nádivkou
Kachní játra na cibulce s hranolkami
Kachní játra na cibulce s hranolkami
Kachní prsa a bramborové suflé
Kachní prsa a bramborové suflé
Kachní prsa ala čína
Kachní prsa ala čína
Kachní prsa na fících
Kachní prsa na fících
  • Recepty.cz
  • Kachní paštika
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact