• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Kachní paštika
Napište svůj komentář k receptu

Kachní paštika

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
3.2
hodnotilo: 21
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kachní paštika
Kachní paštika
Kachní paštika
Kachní paštika
Kachní paštika
Kachní paštika
4fotografie
Nahrát fotku
 

Vynikající pochoutka výrazné chuti ovoněná brandy - to je kachní paštika, kterou si nejlépe vychutnáte s čerstvým pečivem. Lahodná a zároveň vydatná víkendová snídaně, svačina či večeře potěší i náročnější strávníky.

Suroviny

1 porce
    • 500
      g kachní maso
    • 1
      lžíce sádlo
    • 250
      g kachní játra
    • 2
      lžíce brandy
    • muškátový oříšek
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

1
Kachní maso pomelte v mlýnku na maso. Rozpalte pánev se sádlem, přidejte játra a 2 minuty je restujte. Přilijte brandy a nechte odpařit alkohol. Játra nechte zchladnout a pomelte je najemno.

RADA: Proč jíst sádlo? Je trvanlivé a zdravější než máslo

2
Kachní maso a játra promíchejte, ochuťte čerstvě nastrouhaným muškátovým oříškem, solí a pepřem.
3
Paštika vydrží v ledničce 4 dny. Pokud ji chcete uchovávat delší dobu, naplňte jí skleničky s uzávěrem a 60 minut je sterilujte. Pak ji lze v temnu a chladu skladovat i několik měsíců.

RADA: Tipy na recepty z masa

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Paštičky II.

Paštičky II.

Paštika z divočáka

Paštika z divočáka

Paštika z uzeného lososa

Paštika z uzeného lososa

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Maso Kachní Zavařování & nakládání Paštiky a rillettes FOOD Jedlé dárky
Dopolední svačina Oběd Svačina Večeře Pozdní večeře Vaření Restování Mixování Bez lepku Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brandy Kachní játra Kachní maso Muškátový oříšek Pepř mletý Sádlo Sůl

Jak naporcovat kuře

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Křenová omáčka

Křenová omáčka

Majonéza ze zakysané smetany

Majonéza ze zakysané smetany

Bramborové noky s houbovou omáčkou

Bramborové noky s houbovou omáčkou

Lahodná cizrna s česnekem

Lahodná cizrna s česnekem

Domácí čokoládové pralinky

Domácí čokoládové pralinky

Kapustová polévka s klobásou

Kapustová polévka s klobásou

Kuře / králík na zelenině (nejen) z remosky

Kuře / králík na zelenině (nejen) z…

Hovězí karabáček na světlém pivu

Hovězí karabáček na světlém pivu

Chalupářská hrstková polévka

Chalupářská hrstková polévka

Doporučujeme

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

30 minut
Rebarborový džem s vanilkou

Rebarborový džem s vanilkou

20 minut
Chřest s křupavou posýpkou a ztraceným vejcem

Chřest s křupavou posýpkou a…

35 minut
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

10 minut
Domácí vanilkový a kakaový pribináček

Domácí vanilkový a kakaový pribináček

70 minut
Koláč z rebarbory

Koláč z rebarbory

Jak naporcovat kuře

Poslední sledované recepty

91
Čertovský mls
Čertovský mls
52
Havajské kuře huli huli
Havajské kuře huli huli
48
Sedlácké karé (kotleta) - minutka
Sedlácké karé (kotleta) …
43
Voňavý sirup z bezinkových květů
Voňavý sirup z…
26
Dim Sum knedlíčky
Dim Sum knedlíčky

Zajímavé články

Sladká krása, kterou je škoda sníst: Německá cukrářka vyrábí ty nejkrásnější veganské dorty
Sladká krása, kterou je škoda sníst: Německá…
Koprový čaj: Osvěžte tělo a duši jedinečným nápojem plným zdraví a chuti
Koprový čaj: Osvěžte tělo a duši jedinečným…
Smažený řízek 7x jinak: Holandský, s bylinkovou strouhankou i plněný Kyjev
Smažený řízek 7x jinak: Holandský, s bylinkovou…
Éčka pod drobnohledem: Co se skrývá za tajemnými kódy na obalech?
Éčka pod drobnohledem: Co se skrývá za tajemnými…
3x moučník na víkend: Spálený koláč, buchta s rebarborou a banánové vafle
3x moučník na víkend: Spálený koláč, buchta s…
AHA.cz Její partner už je minulost! Burešová představila nového chlapa

Její partner už je minulost! Burešová představila nového chlapa

Mimibazar První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

Dáma.cz Takhle vypadala zima a Vánoce za socialismu. Které věci jste také měli?

Takhle vypadala zima a Vánoce za socialismu. Které věci jste také měli?

Blesk pro ženy Horoskop na další týden: Kdo bude emočně na dně a kdo vkročí do nové životní etapy?

Horoskop na další týden: Kdo bude emočně na dně a kdo vkročí do nové životní etapy?

Ženy.cz Test horoskopu: Narodila jste se ve správném znamení?

Test horoskopu: Narodila jste se ve správném znamení?

Blesk.cz Režisérka filmu Karavan s Geislerovou: V Cannes nám tleskali vestoje!

Režisérka filmu Karavan s Geislerovou: V Cannes nám tleskali vestoje!

SportRevue.cz FOTO: Bayern Mnichov trochu jinak. Kdopak má v klubu nejhezčí partnerku?

FOTO: Bayern Mnichov trochu jinak. Kdopak má v klubu nejhezčí partnerku?

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo bude emočně na dně a kdo vkročí do nové životní etapy?

Horoskop na další týden: Kdo bude emočně na dně a kdo vkročí do nové životní etapy?

Další doporučené recepty:

Kachna s rozinkovým zelím
Kachna s rozinkovým zelím
Kachna se žemlovo-zeleninovou nádivkou
Kachna se žemlovo-zeleninovou nádivkou
Kachní játra na cibulce s hranolkami
Kachní játra na cibulce s hranolkami
Kachní prsa a bramborové suflé
Kachní prsa a bramborové suflé
Kachní prsa ala čína
Kachní prsa ala čína
Kachní prsa na fících
Kachní prsa na fících
  • Recepty.cz
  • Kachní paštika
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact