• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Grilování & BBQ Džemy a marmelády
  • Recepty.cz
  • Kachní guláš pro brněské chlapy
Napište svůj komentář k receptu

Kachní guláš pro brněské chlapy

autor: cekrops
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kachní guláš pro brněské chlapy
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 350
      g srdce kachní
    • 350
      g žaludky kachní
    • cibule
    • sůl
    • gulášové koření
    • majoránka
    • olej
    • pivo
    • 420
      g fazole ve slaném nálevu
    • ajvar
    • 200
      g mungo - klíčky

Postup přípravy receptu

1
Na oleji zpěníme nakrájenou větší cibuli. Potom přidáme napůl nakrájená a očištěná kachní srdíčka a očištěné na třetinky nakrájené kachní žaludky. Necháme osmahnout. Potom podlejeme trochou vody (nebo pivem) a přidáme koření na guláš, špetku majoránky, dosolíme a dusíme asi hodinu a půl (kachna je tvrdší než kuře). Průběžně mícháme a podléváme dle potřeby.
2
Po hodině a půl přidáme plechovku červených fazolí a malou plechovku Mungo klíčků. Necháme dále dusit asi půl hodiny. Nakonec přidáme pálivý Ajvar, nebo jinou pálivou směs a necháme dodělat asi 10min. Můžeme zahustit strouhankou pokud je třeba. Podáváme s čerstvým rohlíkem nebo s čím chcete.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Bůček pro správné chlapy

Bůček pro správné chlapy

Dort pro chlapy

Dort pro chlapy

Chlebíčky (nejen) pro chlapy

Chlebíčky (nejen) pro chlapy

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Ladia - | 31. 3. 2010 16:08

    Mohu se zeptat? Nejedná se spíše o guláš pro BrněNské chlapy?

  • alena slavíková | 13. 1. 2010 18:22

    Dnes jsem zkoušela a super, nevěřila jsem tomu, když jsem to četla.

  • Vítězslav Macháček | 8. 8. 2009 17:14

    Klíčky samozřejmě vynechat můžete :-)

  • Ladia - | 4. 8. 2009 11:26

    Brněnské ;-)

  • marie mateju | 28. 7. 2009 19:38

    zajímavej recept,jen malej dotaz -můžu vynechat ty klíčky,?nemám je moc ráda-neovlivní to moc chut,?

  • Di - | 27. 7. 2009 07:39

    Macháčku, to se Vám povedlo! Konečně recept, který tu není na každé "rohu"! Vyzkouším, i když třeba ne přesně se všemi ingrediencemi, tak alespoň jako inspiraci na trochu jiný guláš. Kachní žaludky jsou skvělý materiál.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Luštěniny Maso & ryby & mořské plody Kuřecí Vnitřnosti
Maso Pokrmy Vnitřnosti Drůbeží Z luštěnin Oběd Večeře Smažení Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Ajvar Cibule Fazole ve slaném nálevu Gulášové koření Majoránka Mungo - klíčky Olej Pivo Srdce Sůl Žaludky
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Květákové karbanátky II.

Květákové karbanátky II.

Jehněčí plec pečená

Jehněčí plec pečená

Velmi jednoduchá a extrémně dobrá horká čokoláda

Velmi jednoduchá a extrémně dobrá…

Králík po francouzsku

Králík po francouzsku

Špaldové sušenky s čokoládou

Špaldové sušenky s čokoládou

Dvoubarevný roládový dort se smetanovým krémem

Dvoubarevný roládový dort se…

Domácí jablečný závin (štrůdl)

Domácí jablečný závin (štrůdl)

Kompot z hroznového vína

Kompot z hroznového vína

Plec pečená (nejen) se zelím

Plec pečená (nejen) se zelím

Doporučujeme

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

30 minut
Meruňková zavařenina s vanilkou

Meruňková zavařenina s vanilkou

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Lehký levandulový sirup

Lehký levandulový sirup

50 minut
Bramborový koláč se zeleninou

Bramborový koláč se zeleninou

45 minut
Meruňkové knedlíky s marcipánem

Meruňkové knedlíky s marcipánem

40 minut
Pečený květák s uzenou paprikou

Pečený květák s uzenou paprikou

55 minut
Višňový koláč s čokoládou

Višňový koláč s čokoládou

60 minut
Rybízová bábovka

Rybízová bábovka

Poslední sledované recepty

34
Rybí směs se zeleninou a nudlemi
Rybí směs se zeleninou a…
34
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
33
Meruňková marmeláda (džem)
Meruňková marmeláda …
31
Rybízový koláč s tvarohem I.
Rybízový koláč s…
31
Rybízová šťáva za studena
Rybízová šťáva za studena

Zajímavé články

Nakládané okurky podle hvězd: Zkuste recept Evy Pilarové nebo Jiřiny Šejbalové
Nakládané okurky podle hvězd: Zkuste recept Evy…
9 superpotravin pro ženy 50+: Jezte je pravidelně a vaše tělo vám poděkuje
9 superpotravin pro ženy 50+: Jezte je pravidelně…
Vařte jako babička! 10 nejlepších letních jídel, která vám připomenou prázdniny na venkově
Vařte jako babička! 10 nejlepších letních jídel,…
Od pondělí do pátku: 5 nejlepších pomazánek, které oceníte nejen o letních prázdninách
Od pondělí do pátku: 5 nejlepších pomazánek,…
Superpotravina týdne: Okurka. 6 dobrých důvodů, proč ji jíst každý den, plus svěží recepty
Superpotravina týdne: Okurka. 6 dobrých důvodů,…
AHA.cz Manželství Brzobohatých v troskách? Ondřej už toká s jinou

Manželství Brzobohatých v troskách? Ondřej už toká s jinou

Mimibazar Červený a černý rybíz: Dva klenoty vaší zahrady plné zdraví a chuti

Červený a černý rybíz: Dva klenoty vaší zahrady plné zdraví a chuti

Dáma.cz Muži přiznali: Máme rádi sex se staršími ženami a tohle jsou naše důvody

Muži přiznali: Máme rádi sex se staršími ženami a tohle jsou naše důvody

Blesk pro ženy Nejstylovější denní looky z kolonády: Excelovala Pořízková, Peštová i Pauhofová

Nejstylovější denní looky z kolonády: Excelovala Pořízková, Peštová i Pauhofová

Ženy.cz Když se o muže dělíte s jinou: Jak poznat, že randíte s mamánkem?

Když se o muže dělíte s jinou: Jak poznat, že randíte s mamánkem?

Blesk.cz Kotek ve Varech jako Gott: Vdovu Ivanu se souhlasem obešli!

Kotek ve Varech jako Gott: Vdovu Ivanu se souhlasem obešli!

SportRevue.cz Budou tu navždy? 10 rekordů z historie NHL, které už (zřejmě) nikdy nikdo nepřekoná

Budou tu navždy? 10 rekordů z historie NHL, které už (zřejmě) nikdy nikdo nepřekoná

Maminka.cz Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Blesk Horoskopy Vědma Helen Stanku: Opustit manželku kvůli milence? Nejčastější dotaz k výkladu karet

Vědma Helen Stanku: Opustit manželku kvůli milence? Nejčastější dotaz k výkladu karet

  • Recepty.cz
  • Kachní guláš pro brněské chlapy
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact