• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Kachní guláš pro brněské chlapy
Napište svůj komentář k receptu

Kachní guláš pro brněské chlapy

autor: cekrops
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kachní guláš pro brněské chlapy
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 350
      g srdce kachní
    • 350
      g žaludky kachní
    • cibule
    • sůl
    • gulášové koření
    • majoránka
    • olej
    • pivo
    • 420
      g fazole ve slaném nálevu
    • ajvar
    • 200
      g mungo - klíčky

Postup přípravy receptu

1
Na oleji zpěníme nakrájenou větší cibuli. Potom přidáme napůl nakrájená a očištěná kachní srdíčka a očištěné na třetinky nakrájené kachní žaludky. Necháme osmahnout. Potom podlejeme trochou vody (nebo pivem) a přidáme koření na guláš, špetku majoránky, dosolíme a dusíme asi hodinu a půl (kachna je tvrdší než kuře). Průběžně mícháme a podléváme dle potřeby.
2
Po hodině a půl přidáme plechovku červených fazolí a malou plechovku Mungo klíčků. Necháme dále dusit asi půl hodiny. Nakonec přidáme pálivý Ajvar, nebo jinou pálivou směs a necháme dodělat asi 10min. Můžeme zahustit strouhankou pokud je třeba. Podáváme s čerstvým rohlíkem nebo s čím chcete.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Bůček pro správné chlapy

Bůček pro správné chlapy

Dort pro chlapy

Dort pro chlapy

Chlebíčky (nejen) pro chlapy

Chlebíčky (nejen) pro chlapy

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Ladia - | 31. 3. 2010 16:08

    Mohu se zeptat? Nejedná se spíše o guláš pro BrněNské chlapy?

  • alena slavíková | 13. 1. 2010 18:22

    Dnes jsem zkoušela a super, nevěřila jsem tomu, když jsem to četla.

  • Vítězslav Macháček | 8. 8. 2009 17:14

    Klíčky samozřejmě vynechat můžete :-)

  • Ladia - | 4. 8. 2009 11:26

    Brněnské ;-)

  • marie mateju | 28. 7. 2009 19:38

    zajímavej recept,jen malej dotaz -můžu vynechat ty klíčky,?nemám je moc ráda-neovlivní to moc chut,?

  • Di - | 27. 7. 2009 07:39

    Macháčku, to se Vám povedlo! Konečně recept, který tu není na každé "rohu"! Vyzkouším, i když třeba ne přesně se všemi ingrediencemi, tak alespoň jako inspiraci na trochu jiný guláš. Kachní žaludky jsou skvělý materiál.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Luštěniny Maso & ryby & mořské plody Kuřecí Vnitřnosti
Maso Pokrmy Vnitřnosti Drůbeží Z luštěnin Oběd Večeře Smažení Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Ajvar Cibule Fazole ve slaném nálevu Gulášové koření Majoránka Mungo - klíčky Olej Pivo Srdce Sůl Žaludky
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Meteník

Meteník

Slané cukroví

Slané cukroví

Cizrnový salát s rajčaty a chorizem

Cizrnový salát s rajčaty a chorizem

Čočková polévka s klobásou

Čočková polévka s klobásou

Mikrovlnkové rychloMUFFINY

Mikrovlnkové rychloMUFFINY

Pikantní bramborový guláš

Pikantní bramborový guláš

Jihočeská kulajda od maminky

Jihočeská kulajda od maminky

Kuřecí prsa na žampionech s rýží

Kuřecí prsa na žampionech s rýží

Tiramisu z pomazánkového másla

Tiramisu z pomazánkového másla

Doporučujeme

20 minut
Salát s quinoou a sýrem halloumi

Salát s quinoou a sýrem halloumi

30 minut
Třešňová marmeláda

Třešňová marmeláda

80 minut
Čevapčiči

Čevapčiči

20 minut
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.

Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

150 minut
Koprová omáčka s hovězím masem

Koprová omáčka s hovězím masem

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Třešňový koláč s tvarohem

Třešňový koláč s tvarohem

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

Poslední sledované recepty

85
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
38
Voňavý sirup z bezinkových květů
Voňavý sirup z…
32
Míchaná vajíčka s paštikou
Míchaná vajíčka s…
29
Vegetariánské karbanátky (rýžovo-zeleninové)
Vegetariánské karbanátky…
25
Bábovka Margotka s čokoládou
Bábovka Margotka s…

Zajímavé články

4 tipy, jak rychle vypeckovat třešně
4 tipy, jak rychle vypeckovat třešně
Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí nutriční terapeutka Lada Nosková
Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí…
Zavařování třešní, které zvládne i začátečník: Vsaďte na jednoduchý třešňový kompot!
Zavařování třešní, které zvládne i začátečník:…
Marinády na gril 7x jinak: Využijete je na žebra, kuře, ryby i steak
Marinády na gril 7x jinak: Využijete je na žebra,…
10 třešňových dezertů, na kterých si určitě pochutnáte!
10 třešňových dezertů, na kterých si určitě…
AHA.cz Adamcová poslala režiséra k moři: Šokující zprávy z Egypta!

Adamcová poslala režiséra k moři: Šokující zprávy z Egypta!

Mimibazar Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Dáma.cz Nevkusná retro móda: Ledvinka a další kousky, za které se dodnes stydíme

Nevkusná retro móda: Ledvinka a další kousky, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Módní peklo: Režisérka Eva Toulová nepřestává šokovat svými bizarními modely

Módní peklo: Režisérka Eva Toulová nepřestává šokovat svými bizarními modely

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Soud syna Jana Krause Adama: Znásilnění? Nikol si vše vymyslela! Co dál zaznělo?

Soud syna Jana Krause Adama: Znásilnění? Nikol si vše vymyslela! Co dál zaznělo?

SportRevue.cz FOTO: Rajcovní kočička. Neteř bývalého slavného brankáře Ikera Casillase dráždí na sociálních sítích

FOTO: Rajcovní kočička. Neteř bývalého slavného brankáře Ikera Casillase dráždí na sociálních sítích

Maminka.cz Kdybych mu dala lahvičku, ještě by byl naživu, říká zdrcená maminka, jejíž syn zemřel tři týdny po narození na dehydrataci

Kdybych mu dala lahvičku, ještě by byl naživu, říká zdrcená maminka, jejíž syn zemřel tři týdny po narození na dehydrataci

Blesk Horoskopy Prokletý pátek třináctého: Proč z něj máme strach a přináší opravdu smůlu?

Prokletý pátek třináctého: Proč z něj máme strach a přináší opravdu smůlu?

  • Recepty.cz
  • Kachní guláš pro brněské chlapy
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact