• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Kachna po staročesku
Napište svůj komentář k receptu

Kachna po staročesku

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.4
hodnotilo: 49
doba přípravy: 120 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kachna po staročesku
Kachna po staročesku
Kachna po staročesku
Kachna po staročesku
Kachna po staročesku
Kachna po staročesku
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 2
      ks cibule
    • 1
      špetka sůl
    • 2
      dl bílé víno
    • 1
      sklenice kysané zelí
    • kmín
    • 1
      ks kachní maso celá kachna

Postup přípravy receptu

1
Očištěnou kachnu osolíme, okmínujeme a za stálého podlévání a přelévání vypečeným tukem pečeme v troubě téměř doměkka. Pak ji rozporcujeme. Část tuku oddělíme a podusíme na něm cibuli, zalijeme vínem, přidáme kysané zelí, porce kachny, přelijeme výpekem a společně dodusíme doměkka. Podáváme s bramborovými nebo chlupatými knedlíky.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Husa po staročesku

Husa po staročesku

Fazolky po staročesku

Fazolky po staročesku

Kuřecí směs po staročesku

Kuřecí směs po staročesku

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • AnetkaTom
    AnetkaTom | 21. 5. 2017 08:35

    Nevím proč má tento recept tak dobré hodnocení, když v něm chybí základní věc a to, jak kachnu upéct, na kolik stupňů a jak dlouho. Alespoň orientační časy by stačili...

  • Vladimír | 22. 4. 2016 06:04

    To je nejlepší recept,znám ho přes 50 let.Chutná a chutná všem generacím.Když nemám víno,dávám pod kachničku pivo černé=taky dobrý.Na pekáči zbyde vždy jen trochu výpeku. :-) :-) =-O =-O

  • Vlasta Novák | 22. 1. 2012 12:53

    Opraveno

  • Ladia
    Ladia | 21. 1. 2012 14:27

    Foto se nezobrazuje u receptu

  • nnln | 4. 12. 2011 12:35

    Výborné! Máme moc rádi zelí, tak jsem krom domácího kysaného dala i sklenici sterilovaného a nemá chybu!! Podlévala jsem červeným vínem, zelí i kachna tak dostali krásnou barvu. Proč se nezobrazuje hlavní fotka?

  • magmus | 13. 11. 2011 14:35

    Jednoduchý a přitom tak vynikající recept, díky! Jen jsem vynechala víno v zelí, to jsme připíjeli ;-)

  • Petra | 27. 10. 2011 16:01

    Trochu mi tam chybí š´távička :-(

  • Já. | 5. 7. 2011 07:17

    na kacenu jenom,sul a kmin :-|

  • Tereza T
    Tereza T | 1. 2. 2011 13:34

    Mňam, přidala jsem dvě fota, doporučuji si dát práci a sehnat domácí kachničku, nikoliv z velkochovu. Na fotce v pekáči je vidět, že ani není třeba sbírat tuk, domácí kachničky jsou vyběhané a mají výraznější chuť, přesto je po pozvolném pečení kachnička pěkně křehká. ;)

  • recepty73
    recepty73 | 4. 1. 2011 13:26

    Solím den předem,je pak o třídu lepší! ;-) 8-)

  • Jan Němec | 29. 12. 2010 14:16

    Kachnu máme moc rádi. Honza

  • erika | 31. 10. 2010 18:35

    moc dobry recept jsem si pochutnali dekujem :-*

  • MatějP | 14. 10. 2010 17:42

    JA bich kuli ní i snad zabijel :-) :-) :-) <3

  • michal jakouš | 28. 3. 2010 10:37

    vynikající jednoduchý recept-pouze doplním kachnu nasolit a okmínovat den předem

  • cenda 3orec | 26. 3. 2008 15:42

    mlikem podlevat kachnu, tak to mi pride jako dost ulitli :D

  • michal | 21. 1. 2008 19:11

    Ridil jsem se recepty Zdenka a Patrika a musim rict,ze kachna se opravdu vydarila,jeste jsem ji malinko vylepsil,kdyz uz byla kachna skoro hotova a ja ji potrel medem,odlil jsem si z pekace trochu vypeku,zalil vodou a povaril,zahustil moukou rozmichanou ve vode a dochutil peprem a soli(pripadne vegetou).S timto sosem jsem pri podavani kachnu a knedliky polil...Zeli delam na cibulce se slaninou,taky vrele doporucuji.Dobrou chut :)

  • pavel kotowski | 20. 1. 2008 12:38

    Vynikajici,jednoduche a velice usporne na spotrebu nadobi.

  • Vlasta Novotná | 13. 1. 2008 10:18

    P.Gabriole Já podusím zelí na cibuli,osolim,okmínujia trochu podleju vodou.Když je tak napůl zahustím menší bramborou a menším jablkem.Ty to věci jemě nastrouhat.Snad bude chutnat!

  • lenka | 26. 12. 2007 18:36

    Děkuji panu Zdeńkovi za dobrý recept.Naprosto jednoduchý,žádné zvláštní koření,příprava rychlá a výsledek naprosto famozní.Nejlepší recept na kachnu,jaký jsem našla.Všem doporučuji(i naprostým začátečníkům).

  • Petra Špačková | 13. 12. 2007 06:22

    Já jsem dělala naposledy kachnu s červeným zelím, které bylo již ochucené. Rekl mi o něm tchán, že je dobré. Prodává se v sáčku. Snad ho mají v Kauflandu, ale já ho koupila v Hypernově. Mají to tam u zeleniny v chlaďáku u salátů (naklíčené fazole, řeřicha, atd.) Stačí povařit a zahustit.

  • Marsi | 12. 12. 2007 21:49

    Gabriolo,tak zkuste si koupit kysane cervene zeli v pytliku.Na trose sadla nebo oleje osmahnete cibulku,pridejte to zeli,kminek,sul,spetku cukru,kdyz bude mekke zahustete na jemno nastrouhanou bramborou s troskou vody a lzici hladke mouky,nechte probublat a dochutte uz pak dle vlastni chuti.Ja pridavam spetku vegety.Urcite poradi i dalsi damy tady.

  • Gabriola | 12. 12. 2007 21:20

    Super! Ja polevam kurcicku mlekem. Nemam rada nasladlou chut po mede. Akoratze nedokazu uvarit dobre zeli. Ani cervene, ani bile, zadne :-(((

  • Anonym | 1. 11. 2007 16:26

    Zajímavé... Omlouvám se za off topic příspěvek, ale spousta místních diskutérů zde pekla kachnu poprvé. Spousta mých známých jí taky ještě nikdy nepekla a přitom podle mně se jedná o absolutně nejjednodušší recept, kde kvalita výsledného produktu v poměru s minimální potřebnou námahou a umem je maximální. Pro naprosté začátečníky: Kachnu jen osolte a pořádně okmínujte, podlejte cca 1 cm vodou a pečtě nejprve pod pokličkou na cca 180-200 stupňů. Pravidelně kontrolovat, polévat výpekem, případně podlít. Když už je měkká, (záležní na typu kachny, někdy to trvá třeba i 3 hodiny), odklopit a nechat dopéct kůrčičku. Až zjistíte, jakého jste dosáhli výsledku, už se nebudete bát i trochu experimentovat. Pečení zdar a kachnám zvlášť! :-)

  • Sasa | 30. 10. 2007 20:39

    Kachnu mám opravdu rád, ale kořením malinko jinak. Místo hřebíčků do jablka roztluču v hmoždíři čtvrt hvězdičky badyánu a tím posypu kachnu zvnějšku i uvnitř. Vyzkoušejte a napište. Ale pozor, toho badyanu opravdu jen malinko a výsledek je překvapující. Vyčteno z jedné čínské kuchařky.

  • Zuzana Šindlerová | 15. 10. 2007 12:49

    Výborný recept, jednoduchý a přitom velice chutný. S jablíčkem upečeným v kachně nemá oběd chybu.

  • věra keprtová | 29. 9. 2007 13:23

    recept je vyborny vřele doporučujeme

  • Lucie | 27. 7. 2007 10:38

    Ahojík děkuji za výborný recept! Kachna byla výborná. Akorát jsem ji nedusila se zelím a byla také výborná! Je to výborný recept!

  • Lucie | 27. 7. 2007 10:38

    Ahojík děkuji za výborný recept! Kachna byla výborná. Akorát jsem ji nedusila se zelím a byla také výborná! Je to výborný recept!

  • Anonym | 5. 4. 2007 10:12

    Pekla jsem 2 hodiny na 180°,pak na dalších 10 min. jsem potřela rozředěným medem s vodou,aby chytla krásnou barvičku.At se povede :0)

  • Anonym | 5. 4. 2007 09:30

    Podle velikosti kachny - obecně spíše déle na nižší teplotu - takže tak 180 stupňů. Na konečnou fázi - vytvoření kůrky - bych teplotu zvýšila a dopekla.

  • Vlaďka | 5. 4. 2007 08:58

    Ahoj,chtěla bych jí upéct v neděli, ještě jsem jí nikdy nedělala a nevím jak dlouho a na kolik stupnů ji péct.

  • Helen | 26. 3. 2007 19:04

    Na Velikonoce jdu do toho, kachnu budu dělat poprvé a pozvala jsem celou rodinku. Tak doufám, že se povede. Už te´d se na to těším. Mňam.

  • Anonym | 11. 3. 2007 14:34

    Tak jsme si dnes všichni pošmákli,nedávala jsem víno,klasika červené zelí a knedlík a do kačeny jablko s hřebíčky,bála jsem se té chuti,ale opravdu bylo to moc dobré.Jen všichni odfukují :0)

  • Anonym | 9. 3. 2007 21:27

    V neděli zkusím,tak po obědě dám vědět,jak šmakovalo :0)

  • Lidka Kábrtová | 8. 2. 2007 09:20

    Dělala jsem o svátcích, bála jsem se toho, protože jsem kachnu dělala prvně v životě, ale bylo to moc dobré.

  • Marek Dluhoš | 26. 1. 2007 14:36

    Chválím, super recept, dělal jsem kachnu prvně v životě, ale už teď vím, že ne na posled. Posbíral jsem i zkušenosti z příspěvku a co dodat, lahoda...Zvláště díky Patrikovi (viz. níže). Jablka s hřebíčkem vložená dovnitř opravdu provoní celou kachnu. A jako zlatý hřeb přidat macerovaná jablka ve víně...skvělé a doporučuji.

  • mia | 17. 1. 2007 07:43

    mě naučila babička kachnu den předem předpékat.většinou bývají dost tučné.vůbec jí nepodlévám, sama pustí šťávy až dost.jinak jen solím a kmínuji.je pak moc dobrá.když chci vylepšit trošku šťávu,tak do ní rozdrobím půl až celou kostku drůbeží šťávy

  • Regina Constanze Kaltenboeck | 13. 1. 2007 21:13

    Zprava pro Janu Hanusova: KACHNA SE NEMA NEJPRVE VARIT a pak pect!!! Zkus to a uvidis!!! Kachna ztraci vlastni aroma. Ja delam kachny az 20x a vic do roka a cela rodina a pratele se vzdy sami pozvavaji.Kachnu umij, osol, opepci - dej do hlubokeho pekace a zalij do polovice pekace vodou. Dej kachnu do trouby a nech ji kolem 60 - 80 minut pect. Pak slej pul "vody" a otoc ji, aby se prsa opekly. Za ca 1/2 hodiny uz ji muzes vyndat a naporcovat. Co nebo jaky pridavek k tomu chces podavat je jedno. Taky muzes po naporcovani pomazat medem a zalit cerstvor pomerancovou stavou - to je taky moc fajn! Ahoj :-) a "Dobrou chut!"

  • Regina Constanze Kaltenboeck | 13. 1. 2007 21:06

    Delam kachnu casto - ale kdyz, tak s cervenym zelim, do ktereho davam kilo jablek (aby bylo zeli a jablka 1:1) a zalivam cervenym vinem.Priste budu delat po "starocesku" a uz jsem moc zvedava!

  • Anonym | 20. 9. 2006 16:39

    asi nejdůležitější věc je dělat všechno s láskou a pořáně a zkoušením nových věcí se člověk vydává na malou dobrodružnou cestu a to mám rád. Přeju hodně zážitků s novými recepty a dobrou chuť( a nebuďte konzevy) aoj Pepa

  • bobena boben | 10. 5. 2006 19:49

    zajimavy recept musim ho skusit-mnam

  • Anna Valentova | 7. 5. 2006 12:27

    Kachnu peču pravidelně na podzim a na Vánoce,dusím jí podlitou vodou ,nebo s drubežím vývarem.Plus kmín a sul.S vínem je to určitě zajímavější.

  • Markéta Stehlíková | 5. 5. 2006 17:43

    no, anonyme, jenom chci dodat, že recepty nejou jen pro zkušené kuchaře, ale i pro začátečníky. Tohle mi připomíná klasika - bereme vyučené prodavače s praxí. Máte výborné ohodnocení, ale nemáte praxi, sbohem. Kde člověk má získat praxi, když mu ji nikdo neumožní získat? Stejně tak je to i s vařením, někde se to člověk musí naučit, a proto čím víc informací tím líp!

  • anonym | 5. 5. 2006 13:21

    Myslím, že v receptu žádné podstatné údaje nechybí, každému, kdo alespoň někdy něco uvařil je jasné, že maso a drůbež pečeme na vysoké teploty a ne jak buchty. Chce to víc praxe!

  • last one | 18. 4. 2006 03:05

    Tak jsem to uvařil a mohu jen pochválit! Doporučuji také na konec potřít medem, kůžička je křupavá a po medu nasládlá, ale ne moc.. Výborné! Kachnu jsem dělal po prvé v životě a udělám ji určitě znovu..

  • Patrik | 18. 3. 2006 17:55

    Dnes jsem ji upekl a bylo to tak lahodné, až mě to samotnému vyrazilo dech. Postup - všechno v jednom pekáči, poslechněte radu Zdenka - jablka s hřebíčkem vložená dovnitř kachnu příjemně ovoní. Nejprve pod poklicí prsama dolů, hodinu a půl na 180°C pak bez poklice 45 minut do zlatova - pak otočit a další hodinu a půl (teď již na zádech) pod poklicí. Stále platí, polévat vlastní šťávou (doporučuji tak polovinu tuku odebrat, záleží na tom, jak moc pouští) Na posledních 20 minut - bez poklice-přidejte do pekáče zelí a jablka macerovaná ve víně, potřete kachnu tenkou vrstvou medu a zvyšte teplotu na 220°C na kachně se vytvoří křupavá medová krusta, ovíněná jablíčka a zelí všechno provoní. Maso je křehoučké a šťavnaté a konzistenci má téměř jako paštika-rozplává se na jazyku. Jako přílohu doporučuji housko-špekové knedlíky na moravský způsob, žádné bílé nafouklé vaťáky. Ještě teď mám v bříšku jako v pokojíčku :)

  • Petra Vobořilová | 18. 3. 2006 10:15

    Recept je špatně napsaný, chybí zde teplota, při jaké kachnu pečeme způsob apod. Informace že ji osolíme a okořeníme je předpokládám všem jasná, informace o teplotě však již nikoli. Zkuste až budete psát další recept postupovat od informací důležitých k těm méně důležitým. Možná by neby na škodu i recept na knedlíky atd. atd.

  • Vera | 7. 11. 2005 19:02

    Diky za recept, budu ho zkouset hned zitra.Najit klasicky recept na pecenou kachnu neni zadna sranda. Hledala jsem asi dva dny, csude jenom "kachna a la....".Moc dekuju

  • Jana Hanusova | 9. 7. 2005 01:08

    Slysela jsem, ze je dobre pred pecenim kachnu vzdy asi hodinu varit ve vode. Pry proto, ze se pak tolik nespece, je drive upecena a mate i zaklad na polevku. Zatim jsem to nezkousela. Pokud ma nekdo zkusenosti, prosim sdelte.

  • Kristina Guziurová | 5. 7. 2005 12:08

    S tím kyselým zelím proste paráda.

  • Eva z MB | 8. 5. 2005 16:31

    tak jsme ji snědli :) zelí bylo bezkonkurenční :) ale asi přibereme každý dvě kila!!! výborný recept!!!

  • Zdenek, U nas doma | 2. 5. 2005 15:22

    Zkuste pred pecenim do kachny nacpat jablko napichane cca 7 hrebicky, pecte ji hodinu pod alobalem prsickama dolu, potom hodinu bez alobalu a potom ji otocte a dopecte do zlatova a to pri 180 stupnich celsia po celou dobu a az potom naporcujte, pujde to snadno, verte mi, denne jich takto pecu desitky a Australani se po nich muzou umlatit.

  • Honza | 12. 2. 2005 22:49

    Hm, pan Dobrman pise , ze takto pece kachnu kazdy. Ja tedy ne. Pro mne je tento recept novy a jsem rad , ze jsem ho mohl vyzkouset. Z mych znamych , kterych jsem se dotazoval takto kachnu nepece nikdo.

  • Znalec češtiny :-) | 26. 12. 2004 21:19

    Pan Dobrman by přivítal něco neokoukaného, nového... Co takhle zlepšit si češtinu? To by mohlo být pro vás nové :-) ... píše se totiž STANDARDNÍ !!!:o)

  • Marcela Vrabcová | 26. 12. 2004 14:40

    Takhle jsem kachnu pect jeste nezkousela a myslim, ze nejsem "malokdo". Pro me je klasicka kacena na kmine, podlevana pivem. A pokud je pan Dobrman tak protrelym kucharem, ze vsechny stare recepty zna, tak at zkousi nove. My, mladi, urcite nepohrdneme receptem na nejakou klasiku. Takze i tenhle urcite brzy vyzkousim.

  • Kuchařka on-line | 26. 12. 2004 08:27

    p. Dobrman: proc by zde nemohl byt uveden osvedceny recept na pecenou kacenu, navic nazev "po starocesku" je myslim dostatecne vypovidajici o tom, ze se nejedna o neco, co by melo objevovat Ameriku. Kdo vam brani napsat originalni recept na "Kachnu po dobrmansku"?

  • Jiri Dobrman | 25. 12. 2004 22:45

    Recept je jiste dobry.Jedna se o standartni pecenou kachnu.Timto zpusobem se pece kachna jiz po staleti a malokdo ji pece jinak.Tak nevim,proc objevujeme znovu Ameriku.Privital bych neco neokoukaneho,noveho !!!!!

  • Jiří Vrba | 26. 9. 2004 12:44

    Právě ji peču v troubě a po přečtení Vašich připomínek se už nemůžu dočkat. Přeji všem dobré vaření!!!

  • Budouci kuchar | 16. 5. 2004 20:59

    Ja delam kachnu vzdy obycejne(kmin,cesnek,...).tuhle budu muset vyzkouset,mame asi 30 kachniicek,tak si poockamm a potom je s radosti snim.sice je to krute,ale budu to pro dobro.:-)

  • Pavlína Neubauerová | 8. 5. 2004 16:18

    Už jsem dělala několikrát! Výborné! Je dobré kachnu co nejvíce propíchat vidličkou, aby během pečení pustila sádlo a vypekla se dokřupava. Předpékám si ji večeř předem... Jako přílohu dávám kulaté houskové knedlíčky s bylinkami a cibulkou

  • D Rath | 1. 5. 2004 10:27

    Ještě sem jí nevyzkoušel, držím dietu bééé, ale sbíhají se mi sliny....jakej mám nastavit režim pečení v troubě a kolik stupnů?

  • Roman Sidleja | 4. 4. 2004 10:59

    Opravdu povedena zalezitost, udelali jsme ji jednou a za ctrnact dni jsem musel znovu.

  • Martina Tomečková | 1. 4. 2004 13:03

    Vyzkoušeli jsem a moc nám chutnalo. Jen bych řekla, že je lepší naporcovat ji před pečením.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí Kachní
Maso Drůbeží Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílé víno Cibule Kachní maso Kmín Kysané zelí Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Sardelové chlebíčky

Sardelové chlebíčky

Závin z bramborového těsta

Závin z bramborového těsta

Tatarka

Tatarka

Špekové knedlíky v alobalu

Špekové knedlíky v alobalu

Prominentní rýže

Prominentní rýže

Vajíčková pomazánka podle dcery

Vajíčková pomazánka podle dcery

Pudinkové lívanečky (DUKAN)

Pudinkové lívanečky (DUKAN)

Kus Kus (Cous Cous)

Kus Kus (Cous Cous)

Kulaté kynuté knedlíky - příloha

Kulaté kynuté knedlíky - příloha

Doporučujeme

20 minut
Kuřecí piccata

Kuřecí piccata

20 minut
Chřestový salát s vejcem

Chřestový salát s vejcem

20 minut
Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Bylinkové kuře v marinádě chermoula

30 minut
Žloutkové řezy jako vánek

Žloutkové řezy jako vánek

20 minut
Mac and cheese s chřestem a hráškem

Mac and cheese s chřestem a hráškem

30 minut
Strakaté blondie

Strakaté blondie

40 minut
Whisky krkovice s opečenými bramborami

Whisky krkovice s opečenými bramborami

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Slaný chřestový koláč

Slaný chřestový koláč

Poslední sledované recepty

48
Houbovník z Pojizeří
Houbovník z Pojizeří
45
Bábovka s tvarohovou náplní
Bábovka s tvarohovou…
40
Žloutkové řezy jako vánek
Žloutkové řezy jako vánek
38
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
33
Dušené pepřové karé v cibuli
Dušené pepřové karé v…

Zajímavé články

Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou barvou i chutí
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou…
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i zeleniny!
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i…
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo rizoto
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo…
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a bez vaření
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a…
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou většina z nás jí špatně. Víme, jak na ně!
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou…
AHA.cz Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Moudra našich babiček fungují dodnes: Jak na šťastný vztah podle zralých žen?

Moudra našich babiček fungují dodnes: Jak na šťastný vztah podle zralých žen?

Blesk pro ženy Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Ženy.cz Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Blesk.cz Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

SportRevue.cz „Trochu“ to přehnali. Tito slavní sportovci si poskvrnili kariéru sexuálním skandálem

„Trochu“ to přehnali. Tito slavní sportovci si poskvrnili kariéru sexuálním skandálem

Maminka.cz Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Blesk Horoskopy Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Další doporučené recepty:

Kachna na pivě s nádivkou
Kachna na pivě s nádivkou
Kachna na žampionech a tymiánu
Kachna na žampionech a tymiánu
Kachna plněná brambory
Kachna plněná brambory
Kachna pomalu pečená
Kachna pomalu pečená
Kachna pomalu pečená
Kachna pomalu pečená
Kachna s fíkovým zelím
Kachna s fíkovým zelím
  • Recepty.cz
  • Kachna po staročesku
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact