• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Kachna plněná brambory
Napište svůj komentář k receptu

Kachna plněná brambory

autor: J.Tereza
0.0
moje hodnoceni
3.3
hodnotilo: 10
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: obtížné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kachna plněná brambory
Kachna plněná brambory
Kachna plněná brambory
2fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      ks kachní maso celá kachna
    • 2
      ks cibule
    • 800
      g brambory
    • 3
      ks vejce
    • játra kachní
    • olej
    • sůl
    • 1
      lžička pepř mletý
    • 1
      lžíce mletá paprika
    • 4
      stroužek česnek
    • majoránka

Postup přípravy receptu

1
Omytou a osušenou kačenu potřeme 12 hodin před pečením pastou z 3 stroužků česneku, solí, papriky a pepře.
2
Brambory na jemno nastrouháme, dáme do utěrky a vytlačíme. Cibuli nakrájíme na drobno, opražíme na oleji, přidáme na kostičky nakrájená játra, brambory a několik minut za stálého míchání pražíme. Necháme vychladnout, přidáme vejce, prolisovaný stroužek česneku, sůl pepř, majoránku a dobře propracujeme.
3
Náplní naplníme kačenu, zašijeme, vložíme do pekáče, podlejeme 1/2 dl vody a přikrytou pečeme 2-3 hodiny.
4
Během pečení poléváme vypečeným tukem. Měkkou kačenu odkryjeme propícháme vidličkou, vypečenou šťávou polejeme a necháme dopéct do křupava.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kachna s orientálním kořením a mandarinkami

Kachna s orientálním kořením a…

Voňavá farmářská kachna s domácími nudlemi a růžičkovou kapustou

Voňavá farmářská kachna s domácími…

Kachna po staročesku

Kachna po staročesku

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • radelin | 26. 4. 2011 10:42

    Udělal jsem té nádivky trochu moc.Tak jsem do zbytku přidal trochu mléka,strouhanku a hl.mouku. Z tohoto těsta vykrojil noky a přidal do pečení. :-P :-D

  • tereza R | 20. 12. 2008 20:41

    Jo a podávala jsem s moravským zelím(recept je z tohoto serveru),špenátem a houskovým knedlíkem.Mňam:-)

  • tereza R | 20. 12. 2008 20:40

    Výborný recept,nádivka super.Pekla jsem část nádivky odděleně-máme rádi křupavou kůrku.Všichni moooc chválili,játra jsem použila drůbeží,kachní jsem nesehnala,ale jsou celkem pravidelně k dostání např.v Globusu.Začátečníkům doporučuji nešetřit na kačeně a koupit chlazenou,nejlépe Vodňanskou.Cenový rozdíl není tak znatelný,ale chuť chlazeného masa oproti mraženému je nesrovnatelná.Dávám 1*a doporučuji:-))

  • Mirka | 15. 7. 2007 14:44

    Tak vyzkoušeno. Je opravdu výborná. Dala jsem víc česneku, neměla jsem játra, vejce jsem dala jen jedno a na zašívání jsem se vykašlala. Nádivka byla výborná (hlavně ta, co vypadla...:-)). Podávala jsem samozřejmě s knedlíky a se zelím. Takže jednička!

  • Martin Buchal | 9. 9. 2006 12:52

    a s čím se to podává ?

  • Ivana Samcová | 31. 12. 2005 08:25

    Pekla jsem ji o vánocích, nemá chybu, je opravdu výborná a ta nádivka - mňam /druhý den po rozležení je ještě lepší /. Tak dobrý bramborák jsme už dlouho nejedli.

  • Kuchařka on-line | 15. 12. 2005 13:45

    Omlovám se, to mají být játra z kačeny.

  • Jaromíra | 15. 12. 2005 13:41

    Vypadá to docela dobře,ale z čeho udělám tu pečínku?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí Vnitřnosti
Maso Vnitřnosti Drůbeží Oběd Pečení Smažení Výjimečný den Oslava Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Česnek Cibule Játra Kachní maso Majoránka Mletá paprika Olej Pepř mletý Sůl Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Salát z červené řepy s fazolemi

Salát z červené řepy s fazolemi

Bábovka z vaječného koňaku

Bábovka z vaječného koňaku

Dietní pečené kuře s rýží

Dietní pečené kuře s rýží

Jehněčí pečeně s opékanými brambory a omáčkou z červeného vína

Jehněčí pečeně s opékanými brambory a…

Nakládaný pivní Hermelín

Nakládaný pivní Hermelín

Bramborové nočky s medvědím česnekem

Bramborové nočky s medvědím česnekem

Dušené zelí - zadělávané

Dušené zelí - zadělávané

Kuřecí nudličky v tempuře

Kuřecí nudličky v tempuře

Krkovice se zelím

Krkovice se zelím

Doporučujeme

35 minut
Masové kuličky s pečenou dýní a petrželovým pyré

Masové kuličky s pečenou dýní a…

50 minut
Dršťková z bedel

Dršťková z bedel

45 minut
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami

Vepřové s mrkví, hráškem a…

55 minut
Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou

Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou

45 minut
Nakládané houbičky

Nakládané houbičky

30 minut
Mexická tortilla se zelným salátem

Mexická tortilla se zelným salátem

65 minut
Jablkový koláč s drobenkou

Jablkový koláč s drobenkou

45 minut
Bramboračka s bylinkovými noky

Bramboračka s bylinkovými noky

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

155
Pestré šťouchané brambory
Pestré šťouchané brambory
128
Citronová bábovka s mákem
Citronová bábovka s mákem
122
Štrúdl s hroznovým vínem
Štrúdl s hroznovým vínem
59
Pečená sýrová cuketa
Pečená sýrová cuketa
30
Česnekovo-sýrová omáčka
Česnekovo-sýrová omáčka

Zajímavé články

Vesnické polévky 7x jinak: Poctivé české recepty, které se dědí po generace
Vesnické polévky 7x jinak: Poctivé české recepty,…
Víte, co je „rozcuchaná nevěsta"? Ochutnejte sladký recept ze starých krajových kuchařek
Víte, co je „rozcuchaná nevěsta"? Ochutnejte…
Znáte jablečné máslo? Zkuste další skvělý způsob, jak zužitkovat úrodu jablek
Znáte jablečné máslo? Zkuste další skvělý způsob,…
Jak správně usušit houby, aby nezplesnivěly
Jak správně usušit houby, aby nezplesnivěly
10 nápadů na večeři jako od babičky: Uvařte si rychle, levně a klidně i bez masa
10 nápadů na večeři jako od babičky: Uvařte si…
AHA.cz Šílená zrada! Adamec za zdmi ústavu... z rozhodnutí Jany

Šílená zrada! Adamec za zdmi ústavu... z rozhodnutí Jany

Mimibazar Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Dáma.cz Nevkusná retro móda: Ledvinka a další kousky, za které se dodnes stydíme

Nevkusná retro móda: Ledvinka a další kousky, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Denní horoskop na středu 1. 10. 2025: Kdo naváže důležité kontakty a kdo zazáří v práci?

Denní horoskop na středu 1. 10. 2025: Kdo naváže důležité kontakty a kdo zazáří v práci?

Ženy.cz Po ránu mluvit prostě nebudu!

Po ránu mluvit prostě nebudu!

Blesk.cz Režisér Jiří Adamec po převozu do ústavu: Drahý luxus se zvláštním režimem! A také temnou minulostí

Režisér Jiří Adamec po převozu do ústavu: Drahý luxus se zvláštním režimem! A také temnou minulostí

SportRevue.cz FOTO: Sexy rozhodčí, od které byste si to rádi nechali (na hřišti) foukat

FOTO: Sexy rozhodčí, od které byste si to rádi nechali (na hřišti) foukat

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy Numeroložka o říjnu: Vaše kroky ovlivní celý příští rok! Který týden bude výjimečný?

Numeroložka o říjnu: Vaše kroky ovlivní celý příští rok! Který týden bude výjimečný?

Další doporučené recepty:

Kachna na medu
Kachna na medu
Kachna na pivě s nádivkou
Kachna na pivě s nádivkou
Kachna na žampionech a tymiánu
Kachna na žampionech a tymiánu
Kachna po staročesku
Kachna po staročesku
Kachna pomalu pečená
Kachna pomalu pečená
Kachna pomalu pečená
Kachna pomalu pečená
  • Recepty.cz
  • Kachna plněná brambory
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact