• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Kachna plněná brambory
Napište svůj komentář k receptu

Kachna plněná brambory

autor: J.Tereza
0.0
moje hodnoceni
3.3
hodnotilo: 10
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: obtížné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kachna plněná brambory
Kachna plněná brambory
Kachna plněná brambory
2fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      ks kachní maso celá kachna
    • 2
      ks cibule
    • 800
      g brambory
    • 3
      ks vejce
    • játra kachní
    • olej
    • sůl
    • 1
      lžička pepř mletý
    • 1
      lžíce mletá paprika
    • 4
      stroužek česnek
    • majoránka

Postup přípravy receptu

1
Omytou a osušenou kačenu potřeme 12 hodin před pečením pastou z 3 stroužků česneku, solí, papriky a pepře.
2
Brambory na jemno nastrouháme, dáme do utěrky a vytlačíme. Cibuli nakrájíme na drobno, opražíme na oleji, přidáme na kostičky nakrájená játra, brambory a několik minut za stálého míchání pražíme. Necháme vychladnout, přidáme vejce, prolisovaný stroužek česneku, sůl pepř, majoránku a dobře propracujeme.
3
Náplní naplníme kačenu, zašijeme, vložíme do pekáče, podlejeme 1/2 dl vody a přikrytou pečeme 2-3 hodiny.
4
Během pečení poléváme vypečeným tukem. Měkkou kačenu odkryjeme propícháme vidličkou, vypečenou šťávou polejeme a necháme dopéct do křupava.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kachna s orientálním kořením a mandarinkami

Kachna s orientálním kořením a…

Voňavá farmářská kachna s domácími nudlemi a růžičkovou kapustou

Voňavá farmářská kachna s domácími…

Kachna po staročesku

Kachna po staročesku

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • radelin | 26. 4. 2011 10:42

    Udělal jsem té nádivky trochu moc.Tak jsem do zbytku přidal trochu mléka,strouhanku a hl.mouku. Z tohoto těsta vykrojil noky a přidal do pečení. :-P :-D

  • tereza R | 20. 12. 2008 20:41

    Jo a podávala jsem s moravským zelím(recept je z tohoto serveru),špenátem a houskovým knedlíkem.Mňam:-)

  • tereza R | 20. 12. 2008 20:40

    Výborný recept,nádivka super.Pekla jsem část nádivky odděleně-máme rádi křupavou kůrku.Všichni moooc chválili,játra jsem použila drůbeží,kachní jsem nesehnala,ale jsou celkem pravidelně k dostání např.v Globusu.Začátečníkům doporučuji nešetřit na kačeně a koupit chlazenou,nejlépe Vodňanskou.Cenový rozdíl není tak znatelný,ale chuť chlazeného masa oproti mraženému je nesrovnatelná.Dávám 1*a doporučuji:-))

  • Mirka | 15. 7. 2007 14:44

    Tak vyzkoušeno. Je opravdu výborná. Dala jsem víc česneku, neměla jsem játra, vejce jsem dala jen jedno a na zašívání jsem se vykašlala. Nádivka byla výborná (hlavně ta, co vypadla...:-)). Podávala jsem samozřejmě s knedlíky a se zelím. Takže jednička!

  • Martin Buchal | 9. 9. 2006 12:52

    a s čím se to podává ?

  • Ivana Samcová | 31. 12. 2005 08:25

    Pekla jsem ji o vánocích, nemá chybu, je opravdu výborná a ta nádivka - mňam /druhý den po rozležení je ještě lepší /. Tak dobrý bramborák jsme už dlouho nejedli.

  • Kuchařka on-line | 15. 12. 2005 13:45

    Omlovám se, to mají být játra z kačeny.

  • Jaromíra | 15. 12. 2005 13:41

    Vypadá to docela dobře,ale z čeho udělám tu pečínku?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí Vnitřnosti
Maso Vnitřnosti Drůbeží Oběd Pečení Smažení Výjimečný den Oslava Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Česnek Cibule Játra Kachní maso Majoránka Mletá paprika Olej Pepř mletý Sůl Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Rajská omáčka II.

Rajská omáčka II.

Tříbarevný tvarohový koláč

Tříbarevný tvarohový koláč

Černé trubičky

Černé trubičky

Kuřecí steak na bylinkovém másle

Kuřecí steak na bylinkovém másle

Prošívaná deka II.

Prošívaná deka II.

Kuře pečené s rýží

Kuře pečené s rýží

Bagely

Bagely

Jednoduchá žampionová směs

Jednoduchá žampionová směs

Jahodové lívanečky II.

Jahodové lívanečky II.

Doporučujeme

40 minut
Španělská bramborová polévka

Španělská bramborová polévka

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

41
Klasické lečo
Klasické lečo
33
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
32
Bramborový knedlík podle norem
Bramborový knedlík podle…
31
Vláčný perník s jablky
Vláčný perník s jablky
22
Kachna s fíkovým zelím
Kachna s fíkovým zelím

Zajímavé články

Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty, které se opravdu osvědčily
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty,…
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za zlomek ceny!
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za…
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný koláč, který je ideální k večeři i na večírek
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný…
AHA.cz Hrušínský (79) ve vážném stavu: Kolaps plic! Skončil na kyslíku

Hrušínský (79) ve vážném stavu: Kolaps plic! Skončil na kyslíku

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Terence Hill: Fešáka s modrýma očima proslavily westerny. Jak vypadá dnes?

Terence Hill: Fešáka s modrýma očima proslavily westerny. Jak vypadá dnes?

Blesk pro ženy 5 mýtů v nošení kabelek, těmi se už neřiďte! Které vyvrací designérka?

5 mýtů v nošení kabelek, těmi se už neřiďte! Které vyvrací designérka?

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Krkonošský James Bond! Igor Orozovič předvádí pekáč buchet na horské chatě

Krkonošský James Bond! Igor Orozovič předvádí pekáč buchet na horské chatě

SportRevue.cz 45 let? Žádný věk! Nejslavnější fotbalová manželka světa je stále šik

45 let? Žádný věk! Nejslavnější fotbalová manželka světa je stále šik

Maminka.cz Máš šeredné dítě, proč ho vystavuješ? Těžce postižený chlapec (1) bojuje o život, jeho máma s nenávistí okolí

Máš šeredné dítě, proč ho vystavuješ? Těžce postižený chlapec (1) bojuje o život, jeho máma s nenávistí okolí

Blesk Horoskopy Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Další doporučené recepty:

Kachna na medu
Kachna na medu
Kachna na pivě s nádivkou
Kachna na pivě s nádivkou
Kachna na žampionech a tymiánu
Kachna na žampionech a tymiánu
Kachna po staročesku
Kachna po staročesku
Kachna pomalu pečená
Kachna pomalu pečená
Kachna pomalu pečená
Kachna pomalu pečená
  • Recepty.cz
  • Kachna plněná brambory
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact