• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Kachna bez práce
Napište svůj komentář k receptu

Kachna bez práce

autor: Pastis
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 128
doba přípravy: 310 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kachna bez práce
Kachna bez práce
Kachna bez práce
Kachna bez práce
Kachna bez práce
Kachna bez práce
Kachna bez práce
Kachna bez práce
Kachna bez práce
Kachna bez práce
Kachna bez práce
Kachna bez práce
10fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      lžička sůl
    • 1
      lžička kmín
    • 1
      ks kachní maso celé kachna

Postup přípravy receptu

1
Kachnu omyjeme, osušíme a posypeme zvenku i uvnitř solí a kmínem. Položíme prsíčky vzhůru do suchého pekáče. Musí bý buď kovový nebo skleněný a mít víko. Pekáč uzavřeme a vložíme do normální trouby (ne horkovzdušné!) Teplotu nařídíme na 120 °C (ano, stodvacet) a pečeme 5 (pět) hodin aniž podléváme, nebo otevíráme troubu či pekáč. Po pěti hodinách se nám objeví propečená kachnička s křupavou kůrkou, ležící ve směsici sádla a báječné šťávy.

RADA: VIDEO, jak na houskový knedlík

2
Nevěříte? Já jsem byla také skeptická, ale už jsme ji od Vánoc dělali třikrát...(Měli jsme s rodinou celé odpoledne pro sebe venku na sněhu.)

RADA: Zkuste i další recepty z kachny nebo husy

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kachna na medu

Kachna na medu

Kachna Imperial

Kachna Imperial

Kachna s fíkovým zelím

Kachna s fíkovým zelím

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Boženka | 8. 11. 2015 14:22

    Vážení,tak jsem taky zkusila tuto kachnu "na sucho".Pekla jsem jen půlku,po 2,5 hodinách při 140°C byla krásně měkká a v pekáči plno šťávy.Zvýšila jsem teplotu na 200°C a dopékala ještě půl hodiny,aby bylá křupavá kůrčička.K tomu červené hlávkové zelí a bramborový knedlík.No prostě bašta. :-P :-*

  • Boženka | 8. 11. 2015 12:11

    Vážení,tak jsem taky poprvé dělala tuto kachnu "na sucho",pekla jsem jen půlku a po 2,5 hodinách při 140°C byla krásně měkká a v pekáči hodně šťávy.Pak jsem zvýšila teplotu na 200°C a půl hodiny dopékala za občasného podlévání,aby byla pěkně křupavá.K tomu červené hlávkové zelí a bramborový knedlík.No prostě bašta. :-P :-*

  • Monika | 9. 4. 2015 14:35

    vynikající kachna, jinak už jí nedělám.... :-P

  • Centrumprace.eu | 5. 1. 2015 03:06

    http://www.centrumprace.eu 8-)

  • selva.f | 14. 12. 2014 11:36

    - spotřeba energie ( za tu dobrotu, netřeba řešit :) ) - jednoduchost - mňam, :)

  • ANAH | 28. 11. 2014 08:09

    Kachničku jsem dělala, ale jednou se mi stalo, že se připálila. Myslím si, že to bylo tím, že byla celkem malá. Takže pozor! Kachnu každopádně přes dvě kila

  • Reny | 20. 9. 2014 16:52

    Věřím, ale ta cena energie- plyn nebo elektrika to moc často dělat nemůžu to by byly doplatky !!!! Jinak kachnička super ňam... 8-)

  • Ywett | 6. 9. 2014 01:07

    Je fantastická a lahodná-jinak už ji nedělám :-*

  • allena89
    allena89 | 18. 6. 2014 09:04

    Naprosto luxusní, výborná!!!

  • Aneta | 21. 4. 2014 18:36

    Výborný recept, kachna úplně bez práce, všem moc chutnala. :-)

  • Sabina | 20. 4. 2014 10:54

    Neskutečně jste mě pobavil :-D :-D :-D :-D

  • ilča18 | 5. 1. 2014 00:33

    hned zítra jdu kachnu zkusit - poprvé,tak snad se mi povede tak skvele,jak vám tad všem :'(

  • helgard | 30. 12. 2013 17:33

    Naprosto excelentní recept....Kachnu jsem jedl v životě snad 100x ale tentokrát poprvé jsem sledoval s nedůvěrou co udělá pekáč s masem na 120 stupňů a fakt musel jsem smeknout. Po této kachně nebyl problém vylízat ženě i pekáč.

  • Silvie | 30. 12. 2013 15:14

    Na tenhle způsob ji dělám často. Po 4 hodinách "saunování" na 120° ji odklopte a pečte 20 - 30 minut na 150 - 180°. Kůrka krásně zezlátne :-) . Na vypečeném sádle z kachny smažíme jakékoli řízky a je to super chuť ;-).

  • Jaroslava | 26. 12. 2013 12:58

    Moje první kačena a naprosto famózní - bez práce, chutná, křehká, šťavnatá.......nelzen než doporučit :-)

  • Jana | 17. 11. 2013 20:24

    Pekla jsem jen zadní čtvrtky a musím se přiznat, že jsem měla trochu strach, co se v pekáči během pečení děje, protože kachna vůbec nevoněla. Asi půl hodinu před koncem pečení jsem podle rad oddělala víko a dopekla kůrčičku a kachna byla opravdu výborná. Ani se tolik nevypekla a masíčko jak blátíčko. Měli jsme tu na oběd i rodiče a hrozně si kachničku chválili, takže jinak už ji dělat nebudu.

  • petras | 19. 10. 2013 09:20

    prosim, kdyz ne horkovduch tak zapnout ze shora i ze spoda???

  • Petr | 5. 10. 2013 08:40

    Tohle je snad nejlepší recept, který jsem zde vůbec našel. Bez práce, kachnička křehounká, šťavnatá. I já byl skeptik, že to není možné, ale výsledek byl famózní!!! V dlouhém zástupu kladných komentářů i já vřele doporučuji! Dobrota nad dobroty!

  • modadepe | 28. 6. 2013 21:14

    Lepší kachnu jsme nejedli!!!! Už ji ani jinak neděláme. Moc dobrá, měkká. Doporučuji všem. :-)

  • KaRa | 1. 5. 2013 22:28

    Vynikající! Pekla jsem na 150°, po čtyřech hodinách pritvrdila na kurcicku a všichni se olizovali ;)

  • MADE | 15. 4. 2013 17:01

    Opravdu nejlepší recept na kachnu. Mám oválný litinový pekáč s poklicí .Je dost velký tak se mě tam vlezlo jěště asi kilo plecka ,a můžu říct ,že všichni jenom mlaskali, Maso nasáklo vůni kachny a oboje bylo krásně šťavnaté

  • Lenka | 30. 3. 2013 13:39

    Kachnu jsem právě dopekla, pekla jsem na 140 st. 4h + 30 min. na 200 st., je to má první kachna a zároveň mňamka, opravdu spokojenost a recept chválím. Jinak podobně dělám i kuře, jen posolím a na sucho peču třeba jen i na talíři, ale po celou dobu odkryté a stačí mu 1,5h, má pak úžasnou kůrčičku, takovou třeba kachna mít nikdy nebude, protože je až příliš mastná.

  • Bodlinka12 | 23. 3. 2013 14:17

    Funguje to a výsledkem je úžasná ňamina ;-) Děkuji za recept.

  • Zdeňka Raindlová | 11. 3. 2013 19:59

    Jsem kuchařka "pokročilá" ;-) žádná začátečnice - už i tchyně a babička, ale nové postupy zkouším ráda a tenhle si zaslouží jedničku s několika hvězdičkami!!! Už jsem o pomalém pečení četla víckrát a tentokrát jsem si řekla, že to vyzkouším. Po přečtení tolika kladných komentářů jsem usoudila, že není možné, aby se to nepovedlo. Takže jsem kachnu tento víkend upekla a mohu se jen zařadit do šiku těch, kteří říkají "už nikdy jinak"!!! Bezpracné, vynikající! Trochu jsem upravila jen teplotu trouby, protože se mi zdá, že ta moje peče trochu méně, takže 4 hodiny jsem pekla na 140 st. a pak půlhodinku na 200. A bylo to dokonalé, křupavá kůrčička, maso při porcování odpadalo od kosti a ta chuť! Nic připáleného a ještě zbyl hrníček vypečeného sádla na bramboráky...

  • Lenka K. | 1. 3. 2013 14:57

    Musím taky přidat komentář....zkusila jsem ji přesně podle tohoto receptu, manžel se semnou hádal, že to jeho máma dělá tak a tak a tohle, že je nějaký nesmysl....kachnička byla výborná(přestože jsem ji pekla poprvé v životě!!!)...manžel mlčky jedl, nakonec si vzal celý pekáč a celou ji dojedl...nerad...:)))...nakonec přiznal a prohlásil, že je mnohem šťavnatější a lepší(že jde krásně obírat) než od jeho mamky...dokonce jí to... na obědě u mamky (na kachničce) vypravoval....ale tchýně samozřejmě nevěří...jako mnoho ostatních, co tento nejjednodušší recept nevyzkouší!!!!! MOHU VŠEM DOPORUČIT...poslední půlhodinku je lepší nechat trošku prudčeji dopéct, aby byla zlatá kůrka:))). <3

  • Simona | 22. 2. 2013 15:32

    Opravdu výborná,zítra jí budu dělat po druhé .Nejlepší recept na kachničku co znám moc děkuji. :-)

  • aveluk1 | 6. 2. 2013 20:42

    Je to zázrak.Nevěřila bych, že může být kačena tak šťavnatá, ale ne vůbec mastná. A to sádlo co zbude vypečené použijeme později do poslední kapky, Ani se tolik nesrazí jako dříve pečená s podléváním. Jen žasnu.

  • osamocen | 28. 1. 2013 12:48

    Je to prostě skvělé!!! Mamka ani já jsme nevěřily,ale je opravdu krásně do zlatová a kůrčička hmmmm! Teď jsem ji dělal i já,opět jak z obrázku.Dal jsem ji ráno do trouby,šli jsme si zahrát stolní tenis a pak krásná kachnička....Díky za recept

  • KvětaŠ | 23. 12. 2012 18:10

    neodkrývám a přesto je kůžička křupavá, taky nepeču jinak i když ne 5 hodin, klidně stačí méně, 3 hodiny a je naprosto dokonalá, upečená, měkoučká, kůže křupavá.

  • icker | 21. 12. 2012 23:08

    Tak to by mne opravdu zajímalo jak se Vám může udělat křupavá kůrčička pod pokličkou. A nebo každý říkáme křupavá kůrčička něčemu jinému. Já jsem tedy vždy musel ke konci tuk slejt a nechat bez pokličky dopéct.

  • icker | 21. 12. 2012 23:06

    jestli pečeš na 120 st. 5 hodin nebo dvě hodiny na 180-200 st., tak to vyjde podle mého názoru nastejno. Čím méně stupńu tím menší příkon.

  • jirka | 18. 12. 2012 09:48

    Pouze nezapnete ventilátor.

  • tomáš mini | 16. 10. 2012 15:06

    a souhlasím - posledních 20 minut odkrýt - super kůrčička !!!

  • tomáš mini | 16. 10. 2012 15:01

    neznám lepší přípravu !!!

  • Jarda | 7. 9. 2012 19:06

    Naprostá pecka nejlepší kachna

  • Anežka | 14. 6. 2012 12:37

    A co účet za elektriku nebo plyn po těch pěti hodinách? :-!

  • KvětaŠ | 4. 3. 2012 18:44

    kachnu už jinak nedělám a vždycky byla upečená do zlatova s kůrčičkou, bez toho, že bych musela sundávat pokličku a rozpadala se .stačí většinou péct jen 3,5 hodiny . je to super recept.

  • veruuk | 4. 3. 2012 15:18

    Byla výborná, jen mě po odklopení udivilo, jak je světlá... což se posléze napravilo dopečením bez víka. Díky za recept! :-)

  • anomis | 22. 1. 2012 11:33

    Ano, a pak sádlo na bramboráky........bomba

  • anomis | 22. 1. 2012 11:31

    Nepodlévat, sádlo na bramboráky pak. Jo a kachna se má rozpadat O:-)

  • anomis | 22. 1. 2012 11:24

    Ano, už několikrát, naprosto super. Sádlo pak používám na bramboráky. Doporučuji. Čím déle se dělá, tím lépe. Se pak rozpadá. Dobrou chuť přeji

  • Iva | 20. 12. 2011 10:32

    Nezkoušel někdo stejným způsobem upéct husu?? :-\

  • luciinka25 | 19. 12. 2011 07:30

    Včera jsem zkoušela kachnu poprvé a podle tohoto receptu a jednoduchost sama. Naprosto perfektní a chutnala výtečně.:-)

  • Jitka-cz@email.cz | 10. 9. 2011 09:32

    Asi někde soudruzi z NDR udělali chybu.....Já jí peču jedině podle tohoto receptu a mám jí vždy výbornou. Jo...a vyběhaná sportovkyně to určitě není...

  • Jirka | 14. 8. 2011 07:02

    Super recpet, jinak kachnu uz nepeceme. :-P :-P :-P

  • Mišák M. | 3. 7. 2011 07:40

    Právě se chystám k dnešnímu obědu kachničku péci. :-))

  • Anonymous | 27. 6. 2011 16:13

    namrd

  • verca.valkova
    verca.valkova | 20. 6. 2011 07:28

    Výborný recept... kachna byla krásně měkká, po 4,5 hodinách jsem ji odklopila, aby se opekla kůže... všem moooc chutnala ;-)

  • Alena | 15. 5. 2011 11:46

    Já ji právě dopékám. Po 4 hodinách jsem na kacnničku nakoukla. Kachna prasklá, kůže dušená. Příště budu péct po staru jak jsem zvyklá. 3hod. na 180, před koncm odkrytá aby se dopekla kůrka a nikdy tvrdá nebyla. Dnes ji budeme jíst asi z pekáče, protože nepůjde ani nastřihat na podílky jak se rozpadá. Kačena je domácí žádná stará, tak nevím jak někomu drží po 5 hod. pohromadě. Asi ji má nějakou vyběhanou sportovkyni :

  • tomas | 2. 5. 2011 21:58

    fakt supr recept kachnu pecu casto ale ne pokazde jsem mel kachnu mekou . tento recept je supr pokazde je kachna krehounka zlatavou kurcicku a stavnata proste supr vsem doporucuji tom

  • jeannie249 | 1. 5. 2011 13:42

    Funguje to urcite i v horkovzdusne troube, ale dala bych ji asi jen na 100°. 8-) 8-)

  • jeannie249 | 1. 5. 2011 13:36

    Dnes byla k obedu. Take jsem ji nechala pri 200° v otevrenem pekaci asi 30 minut, aby byla krasne krupava. Lepsi jsem jeste nejedla. Bylo k tomu cervene zeli a kynute knedliky. Zdravim z Norimbergu.

  • Tyna07 | 17. 4. 2011 09:42

    Po vyzkoušení tohoto receptu nebudu již nikdy kachnu podlévat, přelévat a pod. Super recept.!!!

  • ludmila | 14. 3. 2011 19:48

    Tak peču kuře,ale na vyšší teplotu,za hodinu je hotové.

  • johana | 1. 3. 2011 04:18

    proc se kacena nemuze pect v horkovzdusne troube? :-(

  • Erunka
    Erunka | 29. 1. 2011 14:33

    Můj první pokus o kachnu mi vyšel s tímto receptem dokonale. Ráno jsem kachnu nasolila a nakmínovala, šoupla do trouby a šla zase spát - za 5 hodin byla výtečná kachínka hotová a já pěkně vyspalá :o) Jinak také doporučuji na poslední půl hodiny odendat pokličku a péct na max., aby se vytvořila kůrčička

  • Jitka von Bohdalec | 9. 1. 2011 13:55

    Kachna byla výborná, ale doporučujeme péct 1 kg kachny 1 hodina času při 120 stupních (když se peče moc dlouho tak se ani nedá vyndat z pekáče) <:-) , jinak excelentní...

  • kakaty | 6. 1. 2011 17:07

    ...moje první kachna a opravdu úžasná!!!...a nemohla jsem uvěřit,kolik tuku se z ní opravdu vypeklo!!!!

  • sikulinka | 6. 1. 2011 16:40

    Bylo to neskutečně snadné a neskutečně dobré. Taky jsem to nechala poslední půlhodinu otevřené na křupavou kůrčičku. Manžel si moc pochutnal. Tolik komplimentů jsem snad ještě nedostala.

  • Pepeee | 4. 1. 2011 23:26

    Zítra jdu píct ne kačenku ale kačera a jsem moooc zvědavej jak se vivede. =-O Vždy pekla manželka a kačena byla tvrdá, tak doufám, že budu uspěšnější. O:-) Jako jsem jen v úúúúdivu že se kačena nepodlejvá .................? Zítra dám vědět.

  • jaja | 4. 1. 2011 17:33

    Super :-)

  • Dagmar | 3. 1. 2011 08:25

    To je super recept.Bez hlídání,podlévání. Kačenka se téměř rozpadla, slila jsem tuk, zůstala báječná šťávička. Dostala jsem velkou pochvalu.Všem budu doporučovat. Dávám velkou 1*.

  • Iveta | 31. 12. 2010 23:46

    Měla jsem 2 kg kachnu nechala jsem ji 3,5 hodiny pod pekáčem, půl hodky bez a úplně se rozpadala, prostě super, bez hlídání..... bezva receptík :-)

  • malucky76 | 31. 12. 2010 19:48

    jj souhlasim ale ja jsem po 4,5hodinach sundal viko azapekl kurčičku na pul hodky bez vika

  • Paja | 30. 12. 2010 20:19

    Taky jsem zkusila a doporučuji všem známým.Je to mňamka. Jen mě vždycky dost štve můj mužskej,když si tak chrochtá a přitom vzpomíná a hlavně komentuje tu "MOJI" první kač. kač. ... No ta teda byla :-(

  • Mišák M. | 30. 12. 2010 18:37

    Tento recept na kachničku je super,dělala jsem ji poprvé a dopadla na výbornou. Špatná vzpomínka 24 let stará byla mžikem pryč. Byla to prostě lahůdka,dávám za 1. :-)) :-))

  • Alena | 30. 12. 2010 16:24

    Nejlepší je kachna z tzv. pomalého hrnce, tam je nejvyšší teplota 100°C, peče se 6 hod. Tímto vaším receptem se ale potvrdilo, že nejlepší pečení je pomalé pečení, a taky i vaření.

  • J.K. | 28. 12. 2010 21:45

    výborný, skvělý a nejlepší recept na kachnu co znám

  • terush13 | 28. 12. 2010 15:17

    byla vyníkající (4,5hod na 120°C a půl hod na 200°C bez přiklopení a výpeku). kachnu jsem pekla prvně a už níkdy jinak. příště musím koupit větší - jen se po ní zaprášilo :'( jen dodám, že doba pečení opravdu záleží na velikosti.

  • beba | 26. 12. 2010 22:31

    Dnes upečená, dnes zjedená. Piekla som ju presne 5 hod., ale pretože mala len akolo 3 kg stačilo by aj menej. Po upečení som ju nechala tiež zapiecť na 200 st. a úplne sa rozpadala. Ale bola super, dávam 1. Inak už robiť nebudem.

  • Ramanda | 25. 12. 2010 18:54

    Když bych jí předpékala den předem nebo bych jí upekla den předem večer a druhý den jen prohřála nebo dopekla do kůrčičky,to by také šlo?

  • Ňulinka
    Ňulinka | 25. 12. 2010 06:56

    My máme taky horkovzdušnou a je tam i program na elektrickou.Je úplně dole čárka ve čtverečku. ;-)

  • romaneta | 20. 12. 2010 18:31

    Tak jsem v neděli kachnu zkusila, stihla jsem si i zalyžovat než s udělala, a byla opravdu super! <:-)

  • Tinkapletinka | 20. 12. 2010 10:28

    No a co my , co máme jen horkovzdušnou troubu ? Bude to fungovat když dám nějaký program bez vzduchu ? Jestli tam vůbec takový je teda ? Jsem začátečník !

  • Limetka | 1. 12. 2010 08:39

    Tak super bez práce akorát po 4,5 h jsem odlila tuk a dala stroubu na 200 aby byla kůra :-) a podlila pivem no luxus :-P

  • Limetka | 30. 11. 2010 12:02

    Teď jsem dala kachnu dělat s jablíčkem uvnitř a uvidíme jaká bude :-)

  • Valentinuska | 19. 11. 2010 18:12

    poprvé když jsem pekla kachnu, tak byla tuhá a nic moc ... tak jsem zkusila tuto verzi a bylo to opravdu výtečné! jenom na konci odkrývám pekáč a zvyšuji teplotu, kvůli kůrčičce :-)

  • dneska jí zkouším tak uvidíme,jinak jí dělám tak 2,5hodiny a vždy se povede taky | 31. 10. 2010 09:29

    O:-)

  • Macík | 22. 10. 2010 15:53

    Také peču často domácí kachničku ,dávám na ni jen sůl.kmín a podlévám černým pivem - senza.

  • pa | 20. 10. 2010 22:56

    ahoj, vyzkoušeno 4x, kupuju kachní stehna, dám na 3 hodiny na 130 st.C na statické pečení (bez jakéhokoliv zásahu bez tuku - jen to tam dám a čekám), potom to odklopím a zvýším teplotu na 220 st.C = 20 minut s častým přeléváním spodní strana, 20 minut s častým přeléváním horní strana stehýnek a všichni si budou chrochtat.

  • Elejna | 19. 10. 2010 10:18

    kačena, ač jsem nevěřila, je vážně famózní :-D . Jen se mi trošku zhroutila. Příště asi vypodložíme jablkem. Ale to na receptu vůbec nic nemění, je vážně nejlepší.

  • lenika18 | 18. 10. 2010 17:42

    kolik vody se tam ddava

  • svobo2 | 16. 10. 2010 22:53

    Dnes jsem kachničku udělala dle tohoto receptu a připojuji se ke Všem pochvalám. Byla měkoučká i křupavá, jen příště ještě odeberu vypečené sádlo. Dávám 1

  • recepty73
    recepty73 | 16. 10. 2010 18:32

    1*-naše oblíbené!

  • Lada O. | 11. 10. 2010 18:05

    Kachnu jsem takto již několikrát vyzkoušela, pokaždé nám moc chutnala, děkuji za skvělý a jednoduchý recept!! Manžel, kachnu neměl rád, teď se ptá kdy ji zase budeme mít k obědu :-)

  • Květa Štěpánková | 5. 9. 2010 21:22

    již nekolikrát úspěšně vyzkoušeno, jinak kachu nedělám. díky a za 1

  • Jan Krejčí | 4. 9. 2010 20:01

    Zítra se na ni také chystám a už teď se těším. Už jsem ji jednou dělal a byla super. Taky jsem na poslední půl hodinu odkryl a trochu vypečené sádlo slil, aby se udělal kůrka a zvýšil na 190 c°. A byla křupavá a uvnitř krásně šťavnatá a krásně se rozpadala na jazyku.

  • Jiří Pospíšil | 4. 9. 2010 08:51

    No nic moc, dodrželi jsme recept a po pěti hodinách kachna byla jak dušená, žádná kurčička, prostě bláto. Již nikdy více, klasika je klasika.

  • Anna Vobroučková | 3. 9. 2010 18:23

    Prosím,už jste někdo zkoušel pect tímto způsobem kachnu naporcovanou?Nerada bych ji pokazila,tak poraďte.díky A.

  • Kateřina Kuželová | 27. 8. 2010 16:14

    Vynikající a jednoduché! Kachnu jsem dělala poprvé a i když mi přišlo divné nechat ji jen tak bez podlévání, bez kontrolování 5 hodin péct, dopadlo to prostě výborně - maso bylo krásně měkké, úplně se rozpadalo, bylo šťavnaté, ne vysušené a sádla tak akorát (sádlo nesnáším, ale přišlo mi, že tady ho ani tak moc nebylo, spíš ta šťáva). Kachna měla prostě úspěch, příště budu dělat zase takhle:-)

  • Katka A. | 27. 8. 2010 14:34

    Tohle je klasický recept na kachnu a je moc výborný :-)

  • michal jakouš | 30. 7. 2010 12:16

    vynikající i bez přiklopeného pekáče pekl jsem dvě hodiny

  • recepty 73 | 21. 6. 2010 20:06

    Tak tohle bylo bezkonkurenční!!!S houskovým knedlíkem a zelím hotový luxus :-).Foto přikládám i s jedničkou!Jiří

  • Ľubica Váchová | 13. 6. 2010 13:11

    Práve sme dojedli, úplne skvelá. Koža vypečená, maso sa rozpadalo a nebolo vysušené, no SUPER. A ako bonus: pekáč nie je pripečený.

  • Jaroslav Chudoba | 19. 5. 2010 21:15

    Je to báseň, ještě jsem lepší kachnu nejedl. Myslím, že stačí 4 hodiny přikrytá a pak na 200 st. odkrytá asi 30 minut. Pekl jsem v litinovém smaltovaném pekáči. Moje žena neměla kachnu ráda, ale změnila názor.

  • Jana Kutačová | 23. 2. 2010 10:36

    Já taky nemohu jinak než chválit.Dělala jsem tuto kačenku v posledních 14 dnech dvakrát a byla jsem velmi nadšená a ostatní,kdo ochutnali,se mnou souhlasili.Je to vynikající papáníčko.pekla jsem na 120 jak je v receptu a pak asi 20 minut dopékala bez víka.Také červené zelí a bramb.knedlík.Fakt parádní receptík:o)))

  • Zdenka Kocmichová | 22. 2. 2010 19:29

    Skvělý a jednoduchý recept, nám velmi chutnalo. Pekla jsem v horkovzdušné troubě ve varném skle a bez problémů. Ke konci jsem sice na chvíli odklopila a zýšila teplotu na 200 °C, ale myslím, že i bez toho by kůrčička byla křupavá.

  • Anděla Notaková | 17. 2. 2010 12:47

    Nám bohužel nechutnalo, kachna byla jako vařená. Dopekla jsem pod grilem a ani to nepomohlo. Příště budu péct opět jen 2 h (30min na 200°, pak na 180°) to je pak kůrčička jak malovaná!

  • Martina Hájková | 10. 2. 2010 22:56

    Super,super,super....

  • Tereza J. | 6. 2. 2010 10:42

    Janka určite, ja som ju piekla práve v rímskom hrnci :)))

  • Jana Kutačová | 5. 2. 2010 22:24

    Mám jen dotaz,nemám velký pekáč s víkem,šlo by tuto kachničku upéct i třeba v římském hrnci??Děkuji..o))

  • Václav Milota | 23. 1. 2010 13:21

    Když jsem to poprvé četl, moc jsem nevěřil. Ale teď jsem po "praktické" zkoušce a musím říci, že je to vynikající, což potvrdil i syn. Pekl jsem v troubě v zakrytém litinovém pekáči 4 hod na 150 stupňů a pak bez víka dopekl cca 20 minut na 200. K tomu dušené červené zelí, bramknedl a teď trávíme :-))))

  • Marie Svobodová | 11. 1. 2010 15:12

    O víkendu jsem vyzkoušela a je to prostě super.

  • Jolana Christová | 10. 1. 2010 19:38

    Pekla jsem jednou, poprvé, kachnu jiným, tzv. klasickým způsobem,s podlíváním..a maso nešlo od kosti, tuhé.. Zkusila jsem tento recept a jinak už péct nebudu. Příště tak udělám husu a asi i tu svíčkovou.. Autorce díky za tak jednoduchý a báječný recept!!

  • Markéta Roubalová | 4. 1. 2010 14:17

    Včera jsem dělala a nemá chybu!!! Pekla jsem v zaklopeném Jenském skle 4,5h, pak jsem slila výbornou šťávičku a odklopené dopekla na horkovzduchu 200°C cca 1/2 hodinky. Maso je opravdu jak máslo a šťavnaté. Všichni se moc oblizovali.

  • iva stockingerova | 30. 11. 2009 08:34

    Už jsem takto pekla i husičku-měla krásných 3,6kg.V sobotu večer jsem jí nasolila a nakmínovala a v neděli ráno v 5.30hod jsem jí zapnula na 80°C.Několik hodin jsem jí jen "táhla",a v 10.30hod jsem jí odklopila a dopekla při 180-200°C.Za necelou hodinku měla kůrčičku i barvičku opravdu s prominutím k sežrání!!!

  • Tomáš Hubený | 29. 11. 2009 23:18

    Kachnu jsem pekl poprvé v životě a jsem moc rád, že jsem narazil na tenhle recept! Od teď, kdykoliv budu péct kachnu, tak jen podle tohoto receptu! Jedním slovem vyjádřeno: PARÁDA

  • eva adamova | 8. 11. 2009 17:35

    Tenhle recept vypadá slibně,určitě vyzkouším.

  • Petra Stejskalová | 25. 9. 2009 19:35

    od té doby co jsem vyzkoušela jinak kachnu nepeču - výborná

  • Lucie Abrahamová | 30. 8. 2009 07:05

    Naše trouba umí pouze 100 nebo 150 stupňů. Co byste doporučili použít? Těch 150 a péct kratší dobu?

  • Marie Šebestová | 29. 8. 2009 19:28

    Dobrý den,i já dnes dělala kachnu podle tohoto receptu a opravdu doporučuji.Byla výborná,maso se rozpadalo a celé rodině se dělali boule za ušima.Opravdu paráda.Děkuji za tip.Výborné.

  • Alexandra Daňková | 17. 8. 2009 21:54

    vynikající, sklidila jsem velký úspěch, pozvala jsem rodinu a moc jim kachnička chutnala, pekla jsem 4,5 hodiny na 120 stupňů a pak půl hoďky odkryté na 200

  • Verunka Tajčová | 3. 5. 2009 20:42

    Dobrý večer,babička dneska slavila 80. narozeniny, tak jsem chtěla udělat něco speciálního a našla jsem tenhle recept na kachničku. Jak tady každý pííše kachnička se úplně rozpadala byla šťavňatá pekla jsem jí 4,5h a potom ještě pekla odklopenou 30minut aby měla kůrku, pekla jsem jí ve smaltovaném pekáči a přiklopila dvěma vrstvami alobalu, je to úžasný recept všm vřele doporučuji, dostalo se mi chvály ze všech stran, byla to moje první pečená kachna, díky

  • Ňulinka - | 4. 1. 2009 12:21

    Jen jsem zapomněla napsat,že já zevnitř vytírám hojně majoránkou.Jinak stejně,kmín a sůl.

  • Ňulinka - | 4. 1. 2009 12:20

    Taky u nás všichni chválili,pekla jsem dvakrát,ale podruhé jsem dala na 150°;jelikož prvně nebyla ještě po 5-ti hoďkách akorát.Ale teď byla upečená za 4 aměkkoučká,jen jsem taky nechala odkrytou chvíli na víc ° zrůžovět.Se zelíčkem a bramborovým knedlíčkem mňamka,jasná 1*****.

  • Anna Stefanova | 3. 1. 2009 23:50

    Kachnu jsem pekla již několikrát je výborná.Děkuji autorce za nápad.Svíčkovou také vyzkouším.

  • Zdena z JM | 2. 1. 2009 06:49

    Na nový rok jsem tak trochu experimentovala a pekla podobným způsobem svíčkovou. Svíčkovou máme nejraději z papiňáku, ale když jí dělám větší množství, tak ji peču v troubě a z trouby se mi zdála taková vysušená. Takže jsem si vše nachystala a nad ránem když jsme se vrátili ze silvestrovské oslavy, zapla jsem troubu na 120°.Po několika hodinách mě zbudila vůně. Vše bylo hotovo, zbývalo jen dovařit omáčku. Maso měkoučké a šťavnaté. Tak výbornou svíčkovou z obyčejného zadního jsem ještě nejedla.

  • Monika Čechová | 1. 1. 2009 20:37

    Mockrát děkujeme za recept. Musím potvrdit, že kachnička se jenom rozpadala. Večer nasolená a okmínovaná, ráno v 6:00 se začala péct, naštěstí dnes už máme inteligentní spotřebiče, takže jsme 1.1. nemuseli vstávat a v 11:00 po odkrytí jsme museli konstatovat, že Pastis Petite nelhal/a :-). Akorát jsme ještě půlhodinky nechali kachničku při 200°C odkrytou, aby měla křupavou kůrčičku. Dobrou chuť! Určitě všichni zkuste!!!

  • jana martanovicova | 28. 12. 2008 15:40

    Robila som cez Vianoce.Mala som obavy z výsledku,ale zbytočné.Kačica bola vynikajúca,celej rodine veľmi chutila.

  • Iva Sobotková | 28. 12. 2008 11:18

    Ahojte,recept jsem vyzkoušela dnes a i když kachnu moc ráda nemám,musím říct,že mi moc chutnalo.A i ostatním.Super recept,na kterém se snad nedá nic zkazit.

  • Di - | 28. 11. 2008 08:43

    Vlastiku, zkuste Kuře na talíři II., je to obdobný postup, jenže mnohem kratší. Tuku má dost, to uvidíte, co se vypeče.

  • Martina Hronová | 28. 11. 2008 07:15

    Vlastíkovi: Kuře je na tento postup málo tučné, ale pokud ho osolíte, okmínujete a podlijete vodou (stačí na prst vody), tak to taky jde. Je to hotové dřív (cca 1 hodina), ale lepší je občas kuře vypečenou šťávou přelít a kontrolovat stav vody.

  • Mirka P. | 9. 11. 2008 13:42

    Super postup, přímo se rozpadala, a přitom nic připečeného. Pouze jsem také nechala poslední půlhodinu odkryté na 200 °C.

  • Gábina H | 4. 11. 2008 11:32

    Zkuste Maso bez práce, Nevařený guláš nebo Prezidentský guláš II z těchto stránek.

  • vlastik vlastik | 3. 11. 2008 00:01

    Absolutní fantazie, tak jednoduché a tak dobré!!! Myslíte že by tímto způsobem šlo udělat i kuře? Nezkoušela jste to někdy. A nemáte náhodou ještě podobné jednoduché a takto vynikající recepty? Děkuji za odpověď Vlastik

  • Gábina H | 6. 10. 2008 12:46

    Lenko, já jsem jí pekla taky už naporcovanou a byla vynikající. Jen musíte ten pekáč něčím přiklopit nebo dobře utěsnit alobalem, aby se ta šťáva nevypařila .

  • Lenka Chrastinová | 6. 10. 2008 11:05

    Mám jen jeden dotaz, o víkendu chci péct poprvé v životě kačenu, tak jsem se rozhodla pro tento recept. Chtěla jsem se jen zeptat jestli je možné ji tímto způsobem péct i naporcovonou protože zatím nemám pekáč s poklopem.Děkuji Vám za odpvěď

  • Lucie Bulíčková | 31. 8. 2008 20:21

    Dneska jsem kachnu dělala a opravdu se jen rozpadala. Měla jsem jí ale 1,60 kg velkou, takže mi stačilo jí péct asi 4 hodiny a potom jsem jí studenou naporcovala a nechala dojít (my kůži stejně nejíme :-N). Ale jinak super recept, je to kachna opravdu bez práce...

  • Vladka Kloknerová | 22. 6. 2008 18:21

    Ahojky.Tak dnes vyzkoušeno amusím říci, klobouk dolů. Přesně jsem dodržela recept, kachna byla krmená cca 3,5 kg. Včera nasolená. Ráno v šest jsem ji dala do trouby a šla si ještě zdřímnout :) V jedenáct jsme odklopili víko, nádherně propečená, křupavá kůže, vypečené sádlo. Perfektní recept a již nikdy jinak. Mámna pečení těžký litinový pekáč s poklicí. A co se týká toho mytí, je to pravda, stačilo pouze houbičkou a jarem umýt, žádné drhnutí.Hezký podvečer. :)

  • Martina | 15. 6. 2008 14:30

    Mňamka,úžasný nedělní oběd,kachna měla 2,5kg žádný poblém s tekutinou do půlky pekáče,jen jsem dle zkušeností ostatních přes koncem na půl hoďky odklopila víko.Všichni jsme si pomlaskávali i s Hagískem (pes)jsme se podělili. :-)

  • bara | 8. 6. 2008 11:09

    Nejlepsi kachna, co jsem kdy delala, propecena nadherne, akorat jsem posledni pulhodinu odklopila pekac a dala na 200 kvuli barve- ale jinak primo kralovske!!

  • Helena Maxikova | 8. 6. 2008 09:26

    Myslim si, ze je to dobry napad,ale cas peceni se nada takto pouzit obecne. Vcera jsem pekla kachnu, mela 2 600 gramu. Prebytecne sadlo jsem z otvoru vybrala jako vzdy. Kachnu jsem dala peci do sucheho pekace, po trech a pul hodinach jsem se na kachnu preci jenom podivala, bylo jeste dost bleda, maso odpadavalo od kosti, a do pulky pekace byla tekutina. Abych to nejak zachranila, aby kachna mela trochu barvu zapnula jsem gril, a slila tekutinu do hrnce.Jidlo vcelku chutnalo, nikdo si nestezoval. Cas peceni bude asi podle druhu kachny, neda se tedy zobecnit. Priste to zkusim pect asi tak dve hodiny na 120 stupnu a pak ogrilovat kvuli barve. Uvidime.

  • zanka | 6. 6. 2008 15:52

    Proč nemůžu používat horkovzduch při pečení?

  • Zdena z JM | 21. 5. 2008 07:26

    Při pečení kachny zapínám spodní i horní ohřev a pekáč dávám úplně naspod trouby, protože s víkem je hodně vysoký a taktak se mi do trouby vejde.

  • Anna Č. | 20. 5. 2008 18:19

    Prosím o sdělení, zda při pečení zapnout v troubě horní i spodní ohřev a jak vysoko pekáč s kachnou umístit od spodu trouby.děkuji za odpověď.Komentáře mne přesvědčily, že takto pečená kachna je vynikající a chci to zkusit.

  • lenka galvasová | 19. 5. 2008 15:58

    Taky mám jen smaltovaný a zajímalo by mne,jest.li ho mohu použít.

  • Zdena z JM | 19. 5. 2008 07:28

    Takto připravená kachna je přímo senzační. Na křupavou kůrčičku mám jednu radu: peču kachnu vždy 1 den dopředu, asi 4,5-5 hodin. Po vychladnutí naporcuji (studená se lépe porcuje) a druhý den ji šoupnu naporcovanou na pekáči bez víka do trouby rozpálené na 200 stupňů. Nechám asi 20-30 min. Pak má krásnou zlatou křupavou kůrčičku.

  • Ivan BIEL | 10. 5. 2008 12:13

    Myslím,že nesrovnalosti ohledně propečené kůrčičky budou v tom,jak víko pekáče doléhá-např. u mého klasického smaltovaného pekáče je i po přiklopení mezírka,že nedochází ke 100% dušení.To naprotitomu např. skleněné pekáče...

  • Vilém Marisko | 6. 4. 2008 10:28

    Souhlas. Už jsme tu kachnu dělali 3x a je vždy jako dort. Jenom musíme půl hodiny před koncem odklopit, zapnout horkovzduch na cca 30 - 40 min. Jinak vřele všem doporučuji.

  • Zdena | 28. 3. 2008 10:12

    Tak nevím, postup jsem přesně dodržela, ale po 5 hodinách na mně vykoukla dušená bílá kůže - na pohled tedy nic moc. Tak jsem ještě rychle přepla troubu na horkovzduch a 200 stupňů a nechala 30 minut opéct. Pak teprve vypadala kachna jako pečená. Nicméně nutno uznat, že byla chuťově výborná - šťavnatá a jen se rozpadala.

  • Jana Drexlerová | 25. 3. 2008 11:47

    Musím potvrdit všechny předchozí pochvalné komentáře. Měla jsem velký strach po cca 4,5 hodinách pekáč odklopit, ale výsledek mě doslova vyrazil dech. Kačena se úplně rozpadala, přitom byla neskutečně šťavnatá. Už nikdy jí nebudu dělat jinak!!! Doporučuji všem!!!!

  • Anonym | 25. 3. 2008 10:47

    Tak jsem ji taky vyzkousel a byla fakt dobra. Jen ta kurka nebyla krupava, nevim proc :(

  • Jitřenka Němcová | 22. 3. 2008 18:11

    Nevěřila jsem, ale dnes jsem to přesto vyzkoušela. V 7 ráno jsem šoupla kachničku do trouby a držela si palce, ať nemáme k obědu chleba s máslem. V 11,30 jsem to nevydržela a koukla do pekáče, myslela jsem,že bude potřeba nechat ještě odkryté, aby zezlátla, ale už byla krásně dokřupava upečená! Zvláštní je, že pekáč je skoro čistý, když kachnu podlévám, tak potom musím pekáč pracně drhnout. Bez vody se nic nepřipeklo! Fakt super recept, vlastně postup. Dávám 1.

  • Stáňa V | 22. 3. 2008 17:59

    Chystám se to vyzkoušet, ale mám problém. Kovový a ani skleněný pekáč tak velký na kachnu nemám. Mám použít klasický smaltovaný a obalit alobalem (jak radila paní Lidka u svého receptu) a nebo radši sáhnout po mém stále více oblíbeném římském hrnci. Poraďte mi prosím.

  • Lidka K. | 21. 3. 2008 14:42

    Moniko, mám tu podobný recept na Maso bez práce - dělá se při 80 C přes noc....

  • Petra Špačková | 20. 3. 2008 17:21

    opravdu je to tak, nasolila a nakmínovala jsem. Dala do skleněného pekáčku, zaklopila a dala péct. Pořád jsem chodila koukat přes sklo. nejprve se nic dlouho nedělo, ale nakonec byl pekáč plný vypečeného sádla a maso jak dort. Jen kurčičku jsem neměla křupavou. spíš dušenou, ale tu nejíme, tak nám to bylo jedna. jinak už dělat nebudu

  • Monika | 20. 3. 2008 16:50

    opravdu pečeme, 5 hodin bez podlévání bez ničeho, jak je psáno???Nespálím jim???,Děkiji za odpověd

  • Roman Raba | 16. 3. 2008 16:21

    Skutečně bez práce a jedinečné. 1*

  • Vendula M. | 8. 3. 2008 20:26

    opravdu vyborne a bezpracne. a to jsem kachnu delala podruhe v zivote :-)

  • Lenka | 11. 2. 2008 17:58

    Kachničku podle receptu jsem vyzkoušela tento víkend a super. Byla hotová za 4 hodiny, jen se rozpadala.

  • Vilém Marisko | 15. 1. 2008 13:15

    Právě se pče a je to skutečně tak. Bez vody přikrytá a po 4 hodínách je vidět v pekáči ( sklo ) asi polovina šťávy. A nyní začíná hnědnout. Skeptici věřte, funguje to. Díky za recept.

  • vilda Marisko | 15. 1. 2008 13:06

    Dneska tu kachnu děláme podle receptu bez práce. Ve skleněném pekáči je již asi polovina šťávy a krásně to voní. Nyní již začíná hnědnout a zbýva ještě asi půl hodinky. Recept uplně senzační a nemá chybu. Skeptici věřte tomu. Nyní ještě bramborové knedlíky a zelí a jdu do bezvědomí. Díky za recepty

  • Marie H. | 14. 1. 2008 18:19

    Já jsem ji taky tak pekla, souhlasím s Janou, že stačí 4 hodiny, vypekla se hromada sádla, takže kachnička byla " skoro dietní " a přitom zůstala krásně šťavnatá.

  • Vladkka Nováková | 14. 1. 2008 17:36

    To já věřím, mám doma pomalý hrnec a vy jste ho svým postupem vlastně nahradila. Rodíl je jen v tom, že pomalý hrnec peče trochu úsporněji...jinak věřím, že musí být kachnička skvělá a radím, že tímto způsobem se dá prakticky "uvařit" vše, včetně výborného guláše. Ale to se určitě jen opakuji, to to všechny kuchařinky znají.

  • Jana St. | 14. 1. 2008 16:25

    Včera jsem dělala tuto kachnu dělala. To nemá chybu. Ani jsem ji nemusela péci 5 hodin, stačily 4 hodiny. Zřejmě to byla obzvláště mladá kachna. Jinak už ji dělat nebudu. Suprové.

  • Anonym | 14. 1. 2008 12:17

    Taky stránky Flo navštěvuji.Opsáno.

  • Di | 10. 1. 2008 09:02

    Věřím, je to vlastně obdoba kuřete pečeného na talíři, a to je opravdu skvělé! Jen se peče odkryté. Až opět někdy dojde v našem jídelníčku na kachnu, vyzkouším.

  • Martina N | 10. 1. 2008 08:41

    Robím podobne v rímskom hrnci, akurát rímsky hrniec sa namáča a pečiem 4 hodinky na 170. Je to fakt mňamka.

  • Jana Remková | 9. 1. 2008 20:34

    Žádnou vodu? To se mi nějak nechce věřit!Kachnu miluji a uznávám,že ji dělám jen s nádivkou,ale tohle bych měla strach že se spálí!Nebo ne?Jana

  • eva hrabynova | 9. 1. 2008 10:08

    klobouk dolu,kachna je fakt nebe v hube.........

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Maso Kachní
Maso Drůbeží Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Kachní maso Kmín Sůl

Jak na houskový knedlík

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Vegetariánské Kung Pao Asie

Vegetariánské Kung Pao Asie

Malínský špaček od sestry Ireny

Malínský špaček od sestry Ireny

Dvoubarevné jablkové řezy

Dvoubarevné jablkové řezy

Plněná cuketa II

Plněná cuketa II

Lahodné tvarohovo-kávové řezy

Lahodné tvarohovo-kávové řezy

Bůčková roláda se špekem

Bůčková roláda se špekem

Špaldové sušenky s čokoládou

Špaldové sušenky s čokoládou

Dobré kuře

Dobré kuře

Chilli con carne s kořením

Chilli con carne s kořením

Doporučujeme

20 minut
Kuřecí piccata

Kuřecí piccata

20 minut
Chřestový salát s vejcem

Chřestový salát s vejcem

20 minut
Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Bylinkové kuře v marinádě chermoula

30 minut
Žloutkové řezy jako vánek

Žloutkové řezy jako vánek

20 minut
Mac and cheese s chřestem a hráškem

Mac and cheese s chřestem a hráškem

30 minut
Strakaté blondie

Strakaté blondie

40 minut
Whisky krkovice s opečenými bramborami

Whisky krkovice s opečenými bramborami

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Slaný chřestový koláč

Slaný chřestový koláč

Jak na houskový knedlík

Poslední sledované recepty

77
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
52
Virgin mojito
Virgin mojito
50
Vepřový guláš s mrkví
Vepřový guláš s mrkví
48
Drožďová (kvasnicová) pomazánka
Drožďová (kvasnicová)…
45
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka

Zajímavé články

Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou barvou i chutí
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou…
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i zeleniny!
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i…
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo rizoto
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo…
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a bez vaření
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a…
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou většina z nás jí špatně. Víme, jak na ně!
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou…
AHA.cz Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz 10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

Blesk pro ženy Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Ženy.cz Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Blesk.cz Kolega Slováčkové (†29) z Ordinace Jašków o její smrti: Nečekal jsem, že to bude tak rychle!

Kolega Slováčkové (†29) z Ordinace Jašków o její smrti: Nečekal jsem, že to bude tak rychle!

SportRevue.cz Svatá přírodo! Petra Kvitová a 30 dalších nejprsatějších sportovkyň všech dob

Svatá přírodo! Petra Kvitová a 30 dalších nejprsatějších sportovkyň všech dob

Maminka.cz GALERIE: Když se dítě narodí v plodovém vaku, je to zázrak! Kterým slavným maminkám se to poštěstilo? A jak to vypadá?

GALERIE: Když se dítě narodí v plodovém vaku, je to zázrak! Kterým slavným maminkám se to poštěstilo? A jak to vypadá?

Blesk Horoskopy Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Další doporučené recepty:

Kadeřávkový salát s cizrnou a avokádem
Kadeřávkový salát s cizrnou a avokádem
Kafíčkový moučník
Kafíčkový moučník
Kaftedakia
Kaftedakia
Kachna Imperial
Kachna Imperial
Kachna na kari
Kachna na kari
Kachna na medu
Kachna na medu
  • Recepty.cz
  • Kachna bez práce
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact