Plátky masa jemně naklepeme, ochutíme steakovým kořením, dáme do misky, zalejeme olejem a necháme do druhého dne odležet (nemusí být!).
2
Ve vysoké pánvi si rozehřejeme olej a plátky na něm osmažíme po obou stranách, trochu podlijeme a necháme vydusit.
3
Plátky z pánve vyděláme a do výpeku přidáme žampiony a nakrájenou šunku, chvilku podusíme a zalijeme smetanou. Podle chuti ještě dochutíme solí a steak. kořením.
4
Necháme dobře povařit a nakonec do omáčky dáme přihřát plátky panenky.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Karel Roule
|28. 10. 2007 13:12
Skvělé jídlo.Přidal jsem kousek červené a zelené papriky,místo šunky šunkový salám a sterilované žampiony.Akorát mě štve že jsem to zapoměl vyfotit.Opravdu doporučuji všem.Děkuji za návod.
Irca
|18. 2. 2007 17:04
Opravdu je to velice dobre. Ovsem jako prilohu jsem zvolila testoviny :)
Lucka
|30. 1. 2007 09:46
výborná příloha bramboráčky!!!
Katka
|30. 10. 2005 14:41
Velice jsme si s přítelem pochutnali. Já jsem jako přílohu zvolila opečené brambory.
Pavla Kolářová
|26. 3. 2005 09:26
Jaká příloha se hodí??
Domča
|8. 2. 2005 06:52
Panenku jsem neměla,dala jsem kuřecí,ale i tak to bylo výborné.Rychlé a přitom "SUPER".Nám to tedy opravdu chutnalo.