Všechny přísady smícháme, je to opravdu rychlé, stačí vařečka. Nalijeme do dortové formy - vymazané a vysypané. Poklademe ovoce a posypame drobenkou. Pečeme 20 min. na 200 °C.
2
Tento koláč je opravdu rychlý a dobrý a určitě vás zachrání, když má přijít nečekaná návštěva a ještě k tomu vás pochválí.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
JJ
|11. 5. 2013 16:55
hrubý znamená ve slovenštině něco jiného než v češtině... nevím ted co.. možná ..silný/vysoký :-$
karolína
|9. 3. 2013 13:26
dobrý den, chtěla bych se zeptat zda jde o kelímek velký či malý. děkuji
eveee
|9. 2. 2013 16:56
Prosím vas poradte mi som začiatočník v pečení čo je drobenka? :-(
Verča
|31. 10. 2011 15:22
Na testo jsem dala jablka a posypala je skoricovym cukrem, pak dala drobenku a vsem to moc chutnalo a vyzadali si ode me recept ;-)
Dana
|19. 8. 2011 23:31
Skvělý!!dávám za 1!Nahoru místo posýpky 2 tvarohy,1 lžíce cukru,kousek Hery,1 vajíčko,trošku vody,rozmixovat a buchtička jemná,vláčná na jazyku,jedna báseň.Zítra jedu s rodinou na výlet,to bude super i s jídlem!!
Dobrý den, tak včera jsem upekla s jahodama. Neměla jsem bílý jogurt, tak jsem dala jahodový. Do večera bylo po něm. Dneska jsem upekla s mandarinkama. Taky moc dobrý. Takový moučníky u nás potřebuju. Je rychlý,nenáročný, ale děti mi ho ho hned snědí. A na normální plech dvojnásobek úplně stačí.
Ivana Hanáčková
|3. 1. 2008 21:21
Já peču v klasické dortové formě, průměr 26 cm. Těsto ze surovin ve dvojnásobné dávce by mohlo vystačit i na menší plech. Zkuste... Každopádně moc "nenaskočí", ale že by byl hrubý... No ale dobrý je, to se musí nechat...
Ivca
|2. 1. 2008 22:19
Chci se zeptat, na jak velky plech se tento kolac dela. Delala jsem jej do kulate formy a kolac byl dosti hruby. Prosim udejte miry kolacove formy.Jinak je ale dobry, jen jsem neodhadla mnozstvi na formu.Predem dekuji.
Dana Guryčová
|2. 1. 2008 14:21
Pro paní Evu Červenkovou: jestlipak jste už někdy vložila Vy nějaký recept?
Eva Červenková
|30. 12. 2007 16:42
tenhle recept je tu snad po sto prví, nechápu proč ho sem vkládají..na druhou stranu alespon je s fotkou..