Jogurt smícháme v míse s vejci, olejem a cukrem, přidáme plný kelímek od jogurtu polohrubé mouky s kypřidlem a kakao. Vše promícháme a nalijeme na vymyzaný a moukou vysypaný plech.
2
Tvaroh smícháme s pudinkem a cukrem, nandáme do sáčku, ustřihneme na něm růžek a na koláč uděláme svisle a vodorovně proužky.
3
Koláč vložíme do předehřáté trouby a pečeme na střední teplotu. Vyzkoušíme špejlí, těsto se na ní nesmí lepit.
Nepeču , ale na poprvé se povedl !! Jednoduchý , výborný , nijak ne extra přeslazený . Určitě vyzkoušejte
anička
|5. 4. 2017 15:34
skvělý mokrý koláč a vypadá moc hezky
Šárka
|5. 4. 2017 15:31
Dělala jsem dva pokusy - jen těsto (do tvarohu se mi nechtělo). První pokus hutný, nenaskočil ... Na druhý pokus jsem jogurt nechala od rána venku, aby nebyl studený a pomohlo to, buchta hezky naskočila. Použila jsem do něj kypřicí prášek do perníku a posypala čoko-pecičkami, takže máme rychlý čoko-perník.
Terka
|15. 12. 2016 08:31
Je výbornej 1* :-* ď.
Ivana
|23. 10. 2016 10:20
Vypadá krásně! Chtěla bych vyzkoušet, ale nevím, jestli tvaroh mám smíchat s pudinkovým práškem, nebo hotovým pudinkem? Můžete mi prosím poradit? Díky I.
Veronika
|28. 5. 2016 13:31
Skvělý, děkuji! Dělala jsem poloviční dávku do dortové formy a tvaroh nahoru dala do tvaru spirály. Vypadá skvěle. Díky za tip!!!
Marťa
|9. 3. 2016 18:29
Dávám velkou jedničku,je výborný a mizí kosmickou rychlostí.
Sasa
|25. 1. 2016 12:19
Normalni velky.
Sasa
|25. 1. 2016 12:19
Skvely :-*
Lucka
|4. 11. 2015 16:54
Na jaký rozměr plechu je toto množství? díky
Denisa
|27. 9. 2015 15:51
Moc dobrý koláč, děkuji za recept.
Helena Svatušková
|1. 9. 2015 15:09
Výborný vláčný koláč. Děkuji za recept :-)
Kamila
|22. 8. 2015 12:00
Netuším proč, ale vůbec se nepovedl... nebyl vůbec vláčný, byl spíš tužší :-(
Vanda
|16. 8. 2015 08:18
Absolutně super recept. Ten základ těsta používám velmi často na ovocné koláče. Dělám dvojnásobnou dávku, protože máme velký plech, bez kakaa, aby bylo těsto světlé, a do druhé dávky dávám místo jogurtu 250g tučný tvaroh a doředím mlíkem. Těsto je výborné a tvaroh s jogurtem jsou fakt cítit. Nahoru jakékoli ovoce, nejoblíbenější je rybíz nebo rebarbora .
peta
|6. 11. 2014 08:58
Vysledek je lepsi nez jsem cekala. Vyborna buchta a moc hezky vypada.
pupicek
|5. 10. 2014 19:27
wow!!!!!!
Eva Truhlářová
|4. 10. 2014 20:59
Skvělý a rychlý koláč a neuvěřitelně efektní barevné propojení.
<->
|14. 9. 2013 17:29
8-)
Jitka Šmídová
|23. 8. 2013 18:55
Skvělý a snadný, děkuji vám za další recept do sbírky. :-))
je to můj první koláč s jogurtem a budu opakovat je dobrý :-)
Eva
|12. 9. 2012 10:49
Začínám s pečením a několik věcí v receptu mi není jasných... tvaroh má být odtučněný? Mě přijde dosti hustý...a v životě s tím nemůžu udělat to co je na obrázku... jak ho udělat tekutější? A co znamená péct na střední teplotu?:o) Děkuji za rady
Miluška
|5. 9. 2012 11:33
Určitě jen v prášku, funguje jako ztužovač tvarohu ;-)
Jitka
|24. 7. 2012 08:05
Prosím o radu, ten pudink má být uvařený a vychlazený nebo může být i teplý? nebo přidat jen pudinkový prášek?Děkuji