Moc dobrý koláč. K malému kelímku jogurtu jsem přidala kelímek smetany na vaření a dopadlo to výborně.
Dáše: Sice reakce až za dva roky, ale napsala jste poznámku, jako kdybyste nikdy nepekla. Je jasné, že nemůžete všechno nasypat do mísy a najednou smíchat, to se vám to těsto srazí. Podobné těsto peču často a je vynikající :)).
Vyzkoušela jsem a nám moc chutnalo...Kelímek jogurtu jsem dala jeden, ale byla to ta velká Hollandia :-) Rychlý, jednoduchý, dobrý koláč.
Obdobná těsta z jogurtu dělám dost často - tady možná měla autorka uvést, jak velký jogurt použila. Určitě nestačil 100 g kelímek, tipla bych aspoň 180, aby těsto bylo tekuté. Jinak stačí pak těsto zředit mlékem, důkladně promíchat , aby bylo hladké, jinak s tímto těstem se pracuje výborně.
Tak jsem vyzkoušela. Po smíchání všech ingrediencí vznikla "bezvadná" drobenka. ¨Takže za 5.