Mouku smícháme s práškem do pečiva, cukrem, olejem, vejcem ,jogurtem a vše dobře promícháme. Těsto by mělo být středně husté. Vylijeme ho na připravený plech a poklademe okapanými broskvemi z plechovky. Pečeme v mírně vyhřáté troubě.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Míša
|26. 8. 2013 09:35
Moc dobrý koláč. K malému kelímku jogurtu jsem přidala kelímek smetany na vaření a dopadlo to výborně.
Alice
|31. 3. 2011 10:09
Dáše: Sice reakce až za dva roky, ale napsala jste poznámku, jako kdybyste nikdy nepekla. Je jasné, že nemůžete všechno nasypat do mísy a najednou smíchat, to se vám to těsto srazí. Podobné těsto peču často a je vynikající ).
Eva Nožičková
|10. 6. 2010 21:40
Vyzkoušela jsem a nám moc chutnalo...Kelímek jogurtu jsem dala jeden, ale byla to ta velká Hollandia :-) Rychlý, jednoduchý, dobrý koláč.
ladislava staffenová
|14. 8. 2009 20:08
Obdobná těsta z jogurtu dělám dost často - tady možná měla autorka uvést, jak velký jogurt použila. Určitě nestačil 100 g kelímek, tipla bych aspoň 180, aby těsto bylo tekuté. Jinak stačí pak těsto zředit mlékem, důkladně promíchat , aby bylo hladké, jinak s tímto těstem se pracuje výborně.
Dasa S
|14. 8. 2009 15:17
Tak jsem vyzkoušela. Po smíchání všech ingrediencí vznikla "bezvadná" drobenka. ¨Takže za 5.