Ingredience zpracovat a nalít do kuláté formy na koláč. Výborné jsou na tom čerstvé borůvky nebo jahody. Posypku nadrobit na ovoce a péct při 180-190 °C asi 30 minut. Posypka zbyde i na příště.
Výborný , jen jsem si těsto upravila podle sebe , byla to hustá kaše,takže jsem přidala asi 1/2 hrnku mléka a ca.2 lžíce oleje a s borůvkami sladký sen :-)
...dělal jsem z poloviční dávky,nechtěla se mi vypeckovávat ještě jedna sklenice třešní.Byla to chyba,koláč je(byl)výborný,krásně vláčný... .Opět přidávám i foto :-* .
Zuzana Šindlerová
|17. 9. 2006 17:49
Simčo, protože buchta je rychlá a posypka mě zdržuje, tak udělám toto množství a zbytek dám do mražáku prostě napříště. Toto množství posypky je na velký plech, ale koláč dávám do kulaté koláčové formy, tak je potřeba míň. Kolik si jí kdo udělá, je na každém.
Simča Sládková
|16. 9. 2006 18:56
Nějak jsem nepochopila větu "Posypka zbyde i na příště". Proč není v rozpisu množství posypky adekvátní množství těsta? Ona ta posypka asi nebude zrovna "trvanlivá" věc.....
Eva Kleinová
|28. 8. 2006 22:03
Tento recept používám také, jen dávám půl kelímku cukru moučky a jen dvě vajíčka. Taky někdy dám pod ovoce tvarohovou náplň. Taky dobré. Zatím to každé návštěvě moc chutnalo a je to rychle vyrobené. Peču v mikrovlnce s crisp funkcí, takže upečeno za 12 minut, výroba tak 15 minut.