• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Jogurtový koláč
Napište svůj komentář k receptu

Jogurtový koláč

autor: Stáňa
0.0
moje hodnoceni
4.1
hodnotilo: 50
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Jogurtový koláč
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g bílý jogurt 400-500
    • 1
      kelímek polohrubá mouka
    • 1
      kelímek cukr
    • 2
      ks vejce 1-2
    • 1
      balení prášek do pečiva
    • tuk
    • ovoce
    • drobenka
    • máslo

Postup přípravy receptu

1
Smícháme jogurt, mouku, prášek, vejce a cukr. Těsto rozetřeme na vymaštěný plech vysypaný moukou, poklademe ovocem (které příp. přisladíme) a posypeme drobenkou. Pečeme cca na 175-200 °C asi 30-40 min. Dávka je na klasický obdélníkový plech do trouby.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Rychlý jogurtový koláč s ovocem

Rychlý jogurtový koláč s ovocem

Xtý jogurtový koláč s ovocem a drobenkou

Xtý jogurtový koláč s ovocem a…

Jogurtový švestkový koláč

Jogurtový švestkový koláč

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Lucie | 5. 1. 2016 22:38

    Ahojky, uz vis kolik je ten "kelimek"? Dekuji

  • Tonto
    Tonto | 28. 7. 2014 17:59

    Jednoduchý a moc dobrý

  • janinka | 27. 9. 2013 15:44

    Vyborny,vlacny.Udelala jsem na nej misto drobenky jahodovy krem a bylo to moc dobre:)krem jsem udelala:3 zakys.smet. K tomu jeden tvaroh 2zloutky vanilkove cukry 2 a vse jsem smichala v druhe misce jsem naslehala bilek ze 4 vajicek a pridala ke kremu a plus rozmixovane jahody s cukrem a navrh rozetreneho kremu na buchtu nasypala nastrohanou milku :D

  • ZDEŇKA VAL.. | 7. 5. 2013 13:02

    Koláč jsem vyzkoušela,tejdě ho už peču znovu a nemá chybičku.Chutná nám i s jablky.Prostě mňamka. :-) :-) :-)

  • j.Škoch | 14. 8. 2012 13:09

    Jsem začátečník tak koláč zkusím.

  • Larra93 | 26. 7. 2012 22:29

    Super recept akorát na klasický plech jsem potřebovala dvoujtou dávku.

  • Jana | 16. 6. 2012 13:22

    Taky ho dost často dělám ale postrádám v receptu olej..? Dávám ho aspoň půl kelímku od jogurtu a taky vanilk cukr je do toho moc dobrý, jinak tedy mi chutná snad se vším ovocem jen tedy s jablky mi moc nechutnal ;-)

  • kacenka | 8. 6. 2011 10:04

    ahoj co se myslí tím, kelímkem, to znamená kelímek od toho 500g jogurtu? díky Kata

  • zdenka supolova | 13. 7. 2010 18:37

    Dagmar,doporučuji , vyzkoušejte taky Jogurtový koláč s rebarborou.Dělám ho s různým ovocem a je supr.Ale 1 je Jablkový tvar. koláč,peču se vším možným (dnes s třešněmi)jen ne s jablky a je nepřekonatelný!

  • Dagmar Bergerová | 13. 7. 2010 14:09

    Teď jsem dopekla a ochutnala. Chuťově dobrý, ale na můj vkus málo vysoký.Dělala jsem s třešněmi na klasický vysoký plech.

  • Zdenka Otrubová | 23. 7. 2008 12:43

    Tento koláč je vynikajúci, rýchly a chutný. Robila som ho s marhuľovým kompótom, najbližšie sa chystám s čerstvými malinami. Dávam za 1.

  • ..BUBÍ .... | 16. 7. 2007 12:11

    asi moc nepotěším, ale pekla jsem v neděli a nikomu z rodiny moc nechutnal... souhlasím, že těsto chutná po palačinkách, ale to je tak všechno... každý má jiné chutové bunky, na mě to bylo asi až příliš mokré a hutné...

  • Kateřina Candrová | 14. 7. 2007 07:37

    Moc chutné. Dělala jsem se švestkami. Všichni říkali nepeč, nikdo to nebude jíst a do večera byl pekáč prázdný :-)

  • barča | 13. 7. 2007 13:10

    Dělala jsem přesně podle receptu (jen jedno vejce) s kompot. meruňkami a drobenkou (asi po půlce pečení). Moc dobrý, všichni chválili. Velmi rychlá příprava pouhým vzájemným smícháním všech surovin. Dávám 1.

  • Veronika | 13. 7. 2007 08:57

    Koláč je velmi rychlý. Dělala jsem ho s broskvemi a protože jsou také sladké, tak bych příště ubrala cukr nebo by to chtělo kyselejší ovoce. Jinak velmi dobrý, hlavně druhý den, když se uleží.

  • Ivana Samcová | 11. 7. 2007 17:06

    Přesně jak píše Liliana, buchta je výborná a krásně mokrá. Dělala jsem ji s rybízem a třešněmi. Skvělá. Díky za recept.

  • Liliana | 8. 7. 2007 11:00

    Tenhle recept je v naší rodině už hrozně dlouho a je velice oblíbený,říkáme mu "Mudra" :-) Buchta je rychlá,i pro úplné laiky a vlhká což je obrovské plus.Všem velmi doporučuji

  • vendula | 29. 6. 2007 20:51

    koláč zkusím a pak posoudím jelikož mám 2 děti myslím že uspěje

  • Majka Přidalová | 12. 6. 2007 12:09

    Dobrý a rychlý recept, dělala jsem z celozrnné a grahamové mouky, cukru dala méně a hnědý, pokladla kompotovanými meruňkami, čerstvými jahodami a zmraženým rybízem a bylo to vážně moc dobré. Jen se mi v těstě udělal zákalec, ale chuť to naštěstí neovlivnilo.

  • Annalise | 27. 5. 2007 10:49

    Výborná ranní siesta! Příteli jsem ještě nastříkala šlehačku a ovocné kouzlo bylo na světě...chválím.

  • Martin Klaudy | 14. 2. 2007 15:45

    Ad Adéla : Myslím,že by to chtělo udělat něco s rukama a manželovi koupit spíše šáteček v pekárně.Koláč je jednoduchý,rychlý a hlavně moc dobrý,vůbec bych se nebál i jiných ovocných kombinací.

  • Zdenka | 27. 10. 2006 15:50

    Nepatrala jsem, co psala Adelka, ale tento recept znam jiz leta. Vubec se s tim nemazu, vse smicham dohromady, vyleji na plech, ozdobim, upecu a... vzdy se mi povedl a byl hned pryc. Take ho delam na slano, jako pizzu - bajecne!

  • Simča Sládková | 16. 9. 2006 18:51

    Dělám tento recept taky, klidně i 2x v týdnu, protože zabere minimum času a udělá minimum nádobí. Pokud vydrží, tak vydrží déle vláčný, když přidáte cca 2 - 3 lříce oleje. Nahoru dávám třeba švestky, jindy jablka, mleté ořechy a skořici, výborná je varianta hrušky + ostružiny. Nejluxusnější je s meruňkami nebo broskvemi. Lze použít i ovoce z kompotu. Jen jsem se chtěla zeptat: dáváte drobenku HNED? Já nejprve peču těsto + ovoce a teprve po cca 15 minutách posypu drobenkou a dopeču. Jinak se mi stávalo, že se mi drobenka přichytla...

  • *Lucie* | 23. 8. 2006 10:52

    Včera jsem zkusila koláč s jahodamy....myslíte, že zbyl k snídani? Ani kousek! Výborné a jednoduché, děkuji

  • Jana | 8. 8. 2006 23:49

    Chválím autorku receptu ! Tak by měl být napsán každý recept.To znamená jak se co dlouho peče , na kolik stupňů a jak má být třeba velký plech na pečení.Myslím ,že to ocení mnoho kuchařinek.Děkuji

  • Anonym | 8. 8. 2006 19:12

    Mňam! Buchta je výborná, nemůžu se jí docpat, jednoduchá příprava,jednoduché suroviny. Těsto má chuť po palačinkách, krásně křehké a nadýchané. Pekla jsem s rybízem -úžasné.

  • jita | 25. 7. 2006 15:09

    Jsem zacatecnice, ale moc se mi povedl. S boruvkama a bez drobenky, mnam! Jednoduche, rychle a vyborne.. skvely recept!

  • Věra | 7. 7. 2006 10:07

    Adélo pokud jsi začátečník nemůžeš hodnotit recept dle toho jak se ti povede. Ingredience používám stejné akorát postupuji takto: Cukr s vejci ušlehám el.šlehacem do pěny a postupně přišlehávám jogurt s moukou smíchanou s práškem do pečiva do polotekute konsistence. Pokud jsi vše umíchala vařečkou a dala na plech nedivím se že Vám nechutnalo.

  • Jana Kutačová | 6. 7. 2006 13:16

    Adélo,dělala jsem tenhle koláč několikrát,vždy s vynikajícím výsledkem,takže já chválím recpept a myslím,že problém bude asi jinde.:o)

  • Daniela Lesáková | 4. 7. 2006 14:44

    Výborné - jednoduché, rychlé, lehké do žaludku. Doporučuju. Použila jsem jahody, drobenku jsem nedávala, jen jsem navrch přidala trochu skořice a bylo to eňo ňůňo.

  • Jana | 11. 6. 2006 23:50

    Opravdu skvělé, rychlé. Zkusila jsem to s broskvemi a jahodami. Díky za recept.

  • Zuzana Šindlerová | 19. 5. 2006 10:44

    Tak nevím, Adélko, já mám sice zkušenost jenom s Jogurtovým koláčem II, ale když je tolik kladných ohlasů, není chyba někde jinde než v receptu??

  • Adéla Hýbnerová | 18. 5. 2006 14:54

    teď už vím, že tenhle moučník jsem pekla naposledy. Dělala jsem ho přesně podle receptu, dokonce jsem koupila jahody....manžel to vystihl přesně: chutná to jak podrážka. Ještě jsem si utrhla ostudu před tchýní, přijela nám ráno hlídat kluka a já ji chtěla něčím pohostit. Tak vám pěkně děkuju.

  • Hurvajs | 18. 5. 2006 11:56

    Tak jsem zase chtěl připravit překvápko pro svou Máničku a vybral jsem si tenhle recept. PARADA!!!Těsto jsem měl umichaný za 2 minuty, šup s tím do trouby a za půl hodiny byl koláč hotovej a mohl jsem se přitom i dívat na hokej!!Vždycky jsem si myslel, jaký není vaření věda, a teď mě to začalo dokonce i bavit!!Takže díky za další bezvadnej recept!

  • Wanda | 5. 3. 2006 11:13

    Tento koláč,jeden z nejrychlejších moučníků vylepšuji přidáním cca 100 g mletých vlašských ořechů,nebo i více,pak uberu mouky.Těsto koláče je pak trošku "kropenaté",aleje tím chutnější.Koláč pro úplné začátečnicev kuchařském řemesle,vždy se podaří.Prima recept.

  • Martinka | 9. 12. 2005 08:35

    Dneska vyzkouším a potom napíšu jaký koláč byl:-))

  • Katerina Shibazaki | 24. 9. 2005 12:29

    Velmi dobre, moc jsme si pochutnali.

  • esterka | 19. 8. 2005 09:10

    Skutečně dobré...vláčné:o)))

  • Mirka | 12. 8. 2005 08:08

    je to výborný a jednoduchý koláč, měli jsme ho za poslední týden 2x

  • Eva Ml.Boleslav | 8. 6. 2005 14:27

    Opravdu tam žádný tuk nepatří a nejlepší to je s meruňkama.Doporučuji, velmi rychlé a chutné.

  • Jana Novakova | 30. 5. 2005 09:42

    Nepatri tam zadny tuk?

  • Andrea Pastirčáková | 31. 1. 2005 19:52

    Je to rychlé a moc dobré. Dělala jsem to s ostružinama, a všichni si moc pochutnali. Ani ta drobenka tam už nemusí být. Akorát jsem to pekla na 200 stupňů a bylo to hotové již za 20 minut.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Koláče, buchty, bublaniny a crumbly Nejlepší dezerty
Moučníky Koláče Svačina Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílý jogurt Cukr Drobenka Máslo Ovoce Polohrubá mouka Prášek do pečiva Tuk Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Špenátové palačinky zapečené

Špenátové palačinky zapečené

Ovocné košíčky

Ovocné košíčky

Jogurtový chléb pro domácí pekárnu

Jogurtový chléb pro domácí pekárnu

Kotlety na houbách III.

Kotlety na houbách III.

Dietní rychlá jakočína

Dietní rychlá jakočína

Palačinky snů

Palačinky snů

Šneci s anglickou slaninou a kořením

Šneci s anglickou slaninou a kořením

Hrášková polévka se šunkou

Hrášková polévka se šunkou

Pomazánka se sušenými rajčaty

Pomazánka se sušenými rajčaty

Doporučujeme

30 minut
Šťavnaté masové koule s parmazánem a rajčaty

Šťavnaté masové koule s parmazánem a…

20 minut
Chřestový salát s vejcem

Chřestový salát s vejcem

20 minut
Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Bylinkové kuře v marinádě chermoula

30 minut
Žloutkové řezy jako vánek

Žloutkové řezy jako vánek

20 minut
Mac and cheese s chřestem a hráškem

Mac and cheese s chřestem a hráškem

30 minut
Strakaté blondie

Strakaté blondie

40 minut
Whisky krkovice s opečenými bramborami

Whisky krkovice s opečenými bramborami

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Slaný chřestový koláč

Slaný chřestový koláč

Poslední sledované recepty

177
Batáty ve slanině
Batáty ve slanině
153
Houbovník z Pojizeří
Houbovník z Pojizeří
98
Koprelka z Pojizeří
Koprelka z Pojizeří
75
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
64
Sedlácké karé (kotleta) - minutka
Sedlácké karé (kotleta) …

Zajímavé články

Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou barvou i chutí
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou…
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i zeleniny!
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i…
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo rizoto
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo…
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a bez vaření
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a…
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou většina z nás jí špatně. Víme, jak na ně!
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou…
AHA.cz Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Toto jsou nejhloupější znamení podle zvěrokruhu: Patříte mezi ně?

Toto jsou nejhloupější znamení podle zvěrokruhu: Patříte mezi ně?

Blesk pro ženy Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Ženy.cz Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Blesk.cz Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

SportRevue.cz FOTO: 32 (ex)manželek a (ex)přítelkyň anglických (ex)fotbalistů

FOTO: 32 (ex)manželek a (ex)přítelkyň anglických (ex)fotbalistů

Maminka.cz České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

Blesk Horoskopy Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Další doporučené recepty:

Jogurtový chléb
Jogurtový chléb
Jogurtový chléb pro domácí pekárnu
Jogurtový chléb pro domácí pekárnu
Jogurtový chlebík
Jogurtový chlebík
Jogurtový koláč (řez) s pudinkem
Jogurtový koláč (řez) s pudinkem
Jogurtový koláč II.
Jogurtový koláč II.
Jogurtový koláč s ovocem (těsto bez cukru)
Jogurtový koláč s ovocem (těsto bez…
  • Recepty.cz
  • Jogurtový koláč
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact