Peču v drobné úpravě, jen z bílé mouky. Suroviny 250 ml vody, 150g bílého jogurtu, 500g hladké mouky, 2 lžičky soli, 1 lžička cukru, 1 lžička sušeného droždí dám v tomto pořadí do pekárny a peču na základní program (3:12 hod). Velmi dobrý.
Tak včera jsem tento recept udělala jako svůj úplně první chléb v životě a povedl se absolutně bez chyb. Je chuťově výtečný a co se týče konzistence, také nemá chybu.
Prosím aby bolo ukryté jmeno, príjmení a E-mail Dekuji.
Hana Koukalová
|11. 2. 2009 14:49
Super recept ! Zase jeden vynikající a povedený chlebík !!
jitulli. s
|23. 3. 2008 15:51
Chleba jsem dnes upekla a jen se po nem zaprasilo!!! Detem i me moc chutnal, je vynikajici, uz vim co upect :o)
Vlasta
|18. 1. 2008 16:25
Vyzkoušela jsem a můžu jen chválit. Velice dobrý.
Jana S
|18. 10. 2007 07:39
Včera jsem vyzkoušela, je výborný. Protože mám radši celozrnné pečivo, změnila jsem poměr hladké a špaldové mouky na 1:1 (250g hladké a 250g špaldové) a je opravdu moc dobrý. Určitě zopakuji.
Lenka Vozobulová
|11. 10. 2007 15:51
Dělala jsem ho z řeckého bílého jogurtu a byl výborný, určitě ho zopakuji.
Andrea
|3. 4. 2007 11:35
Vcera som ho skusila a dopadol uplne katastrofalne, mala tvrda tehla (cihla). Vraj za to moze spln mesiaca, povedal moj manzel...
Alena Dv.
|24. 3. 2007 18:20
Chléb pouze ze špaldové je také vynikající. Recept je opravdu výborný! Doporučuji vyzkoušet!
Alena Dv.
|18. 3. 2007 17:06
Super recept, dávám 1!! Z bílé mouky nepeču, tak hladkou jsem dala pšeničnou celozrnnou a moc nám chutnal. A teď právě zkouším celý ze špaldové. Dám vědět, jak se povedl.