Asi budou dobré, ale ta barva "fujtajbl". :-D
Mam je v praci nalozene a zitra budu je pect na menicko doufam ze budou jedna basen.... :-\
naprosto vynikající!! použila jsem trochu více koření, dala zapéct i s marinádou a celá rodina byla nadšená ;-)
BylIi?????? řízky?
Zrovna jsem dojedla, a dávám 1. Byli krásně zlatavé, smažila jsem na trošce oleje, do výpeku jsem dala kousek másla, zaprášila moukou+špetku bujonu a nakonec jsem tam dala zbytek jogurtové marinády. vše se krásně spojilo... Mňam
A jak pečete v troubě? Na pečícím papíře nebo na tuku? Asi to nejde dát rovnou na plech nebo do pekáčku. A jak asi dlouho a na kolik stupňů?
Vynikající. Podle rad v komentářích pečené v troubě, ale věřím, že i z pánvičky budou stejně dobré.
Koření se ani nemusí dávat anebo jej lze nahradit jiným...já většinou dávám česnek, bazalku, petrželku, někdy i oregáno. Pokaždé do chutná jinak, ale vždycky dobře :-)
Ne, vajíčka se nedávají - není důvod.
Nezapomněli jste dát vajíčka?
O víkendu jsem vyzkoušela se smetanovým hustým bílým jogurtem a na pánvi se mi roztékali, i upečené řízky byly pořád bílé, vzhledově i chuťově nic moc.
Ne nalít,ale jen to naložené maso vyskládat na pekáč a upéct v troubě.
ta dietnější verze se myslí jak??dopekáčku nalít tu směs s masem??
O víkendu jsem tento recept zkoušela, trošku jsem si ho upravila, aby jej mohla jíst i moje malá dcera, takže jsem místo ďábelského koření použila koření na kuře bez soli a glutamanu, vynechala jsem pepř a řízečky zapékala i s marinádou v troubě. Maso bylo chutné, určitě se k receptu znovu vrátím. Dávám za 1.
Vynikající a křehké masíčko.
dietnější verze - dát do pekáčku a upéct
Pane Vašku,já jsem ho ochutnala poměrně nedávno a byla njsem překvapena,že řízečky nebyly vůbec suché,ale naopak maso pěkně natáhlo všechny vůně a bylo křehoučké..:o))
Paní Janičko tento recept dělávám je opravdu vynikající