Kuře omyjeme, osušíme a vložíme nejlépe do druhého dne do jogurtové zálivky s kořením. Poté buď rožníme (údajně je to lepší) nebo pečeme v pekáči na oleji (já dala oleje jen trošičku, víc jsem podlila vodou) v troubě i se zálivkou.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Romína
|28. 6. 2007 17:58
Vyzkoušela jsem, nebylo špatné ale poněkud bez chuti.
Klea xxx
|18. 4. 2006 17:21
Recept je chuťově zajímavý,připomíná mi trochu indickou kuchini. je to moc dobré.
Veronika Matoušková
|20. 2. 2006 09:57
Výborná bašta.... Přidala jsem trošičku sojovky, 1 stroužek česneku, a místo vody či oleje jsem to pekla zalité tou marinádou. Bála jsem se té skořice, většinou ji dávám do štrúdlu, ale bylo to skvělý. Udělala jsem to s rýží, a jak jsme si mlaskali....
chemik
|14. 2. 2006 10:19
Variace na indii. Možno přidat zázvor, cibuli nebo česnek