• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Jogurtové koblížky se skořicí
Napište svůj komentář k receptu

Jogurtové koblížky se skořicí

autor: Redakce
0.0
moje hodnoceni
3.7
hodnotilo: 23
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Jogurtové koblížky se skořicí
Jogurtové koblížky se skořicí
Jogurtové koblížky se skořicí
Jogurtové koblížky se skořicí
Jogurtové koblížky se skořicí
Jogurtové koblížky se skořicí
Jogurtové koblížky se skořicí
Jogurtové koblížky se skořicí
6fotografií
Nahrát fotku
 

Díky jogurtu krásně nadýchané, jemné a vláčné koblížky obalené v cukru se skořicí a špetkou soli pro zvýraznění chutí, zachutnají dětem i dospělým. Mají tu výhodu, že těsto na ně nemusí kynout, hotové tak jsou raz dva.

Suroviny

20 porce
    • 300
      g bílý jogurt
    • 300
      g špaldová mouka hladká
    • 100
      g rozinky zlaté
    • 1
      balíček prášek do pečiva
    • 3
      lžíce hnědý rum
    • 3
      ks vejce
    • citronová kůra
  • na obalení
    • 150
      g cukr krupice
    • 2
      lžička skořice
    • 0,50
      lžička sůl

Postup přípravy receptu

1
Do mísy dejte jogurt, přidejte vajíčka, rum, nastrouhanou citrónovou kůru a vše důkladně dohladka rozmíchejte. Pak přidejte prosátou mouku smíchanou s práškem do pečiva, rozinky a míchejte, dokud nevznikne hladké těsto. To nechte krátce odpočinout.

RADA: VIDEO, jak připravit nekynuté lívance bez vajec

2
Ve vyšším hrnci rozehřejte olej na teplotu asi 180 °C a poté do něj lžící opatrně vkládejte přibližně stejně velké kousky těsta. pomoci si můžete druhou lžící, kterou těsto z té první seškrábnete. Smažte z obou stran dozlatova. Hotové koblížky z oleje vyndavejte pomoci cedníku nebo speciální děravé lžíce a pokládejte je na talíř či tác vyložený papírovou utěrkou nebo ubrousky, které odsají přebytečný tuk.
3
Ještě teplé koblížky obalujte ve směsi krupicového cukru, skořice a soli. Nejlépe chutnají vlažné.

RADA: Podívejte se na VIDEO recept na vynikající jidáše

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Koblížky plněné krémem

Koblížky plněné krémem

Kobližky s čokoládou

Kobližky s čokoládou

Koblihy s jablky v pikantním karamelu

Koblihy s jablky v pikantním karamelu

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Dezerty Nejlepší dezerty Koblihy
Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílý jogurt Citronová kůra Cukr krupice Hnědý rum Prášek do pečiva Rozinky Skořice Špaldová mouka Sůl Vejce

Jidáše

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Bramborový oběd

Bramborový oběd

Turecký med

Turecký med

Velikonoční perníčky - hned měkké

Velikonoční perníčky - hned měkké

Závin z listového těsta s česnekem

Závin z listového těsta s česnekem

Roláda s vajíčkovým salátem

Roláda s vajíčkovým salátem

Krevety s rýžovými nudlemi

Krevety s rýžovými nudlemi

Jogurtový koláč s tvarohem

Jogurtový koláč s tvarohem

Borůvková bublanina

Borůvková bublanina

Kýta v žampionové omáčce

Kýta v žampionové omáčce

Doporučujeme

40 minut
Masové koule zapečené v rajčatech

Masové koule zapečené v rajčatech

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Jidáše

Poslední sledované recepty

147
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
66
Jednoduchý těstovinový salát / příloha
Jednoduchý těstovinový…
60
Výborná chlebíčková pomazánka
Výborná chlebíčková…
59
Rajčatový salát III.
Rajčatový salát III.
54
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka

Zajímavé články

Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co hodí a proč se ho nebát ani v teplé kuchyni
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co…
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot, sirup nebo čatní
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot,…
3x moučník na víkend: Rebarborový koláč s drobenkou, tvarohové řezy s jahodami a rychlý banánový koláč
3x moučník na víkend: Rebarborový koláč s…
Nakládaný sýr je lahůdka! Podrobný návod, jak ho připravit, aby byl dokonalý
Nakládaný sýr je lahůdka! Podrobný návod, jak ho…
Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v čem je lepší než ta klasická?
Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v…
AHA.cz Neskutečná proměna Morávkové: Hubne díky melounům!

Neskutečná proměna Morávkové: Hubne díky melounům!

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Na návštěvě u Heidi Janků: Knírač Eda je můj bodyguard do postele!

Na návštěvě u Heidi Janků: Knírač Eda je můj bodyguard do postele!

Ženy.cz Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Blesk.cz Vzpomínka vdovy po Žbirkovi (†69): Navštívila jejich první společné bydlení!

Vzpomínka vdovy po Žbirkovi (†69): Navštívila jejich první společné bydlení!

SportRevue.cz FOTO: Jsou rychlé a sexy! Toto je 13 nejkrásnějších (ex)lyžařek z posledních sezon

FOTO: Jsou rychlé a sexy! Toto je 13 nejkrásnějších (ex)lyžařek z posledních sezon

Maminka.cz Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Blesk Horoskopy Alergie podle zvěrokruhu: Co nesnese vaše znamení?

Alergie podle zvěrokruhu: Co nesnese vaše znamení?

Další doporučené recepty:

Jogurtová zálivka s česnekem a kari
Jogurtová zálivka s česnekem a kari
Jogurtová zmrzlina s mátovým sirupem a krvavými pomeranči
Jogurtová zmrzlina s mátovým sirupem a…
Jogurtové knedlíčky s jahodovou omáčkou
Jogurtové knedlíčky s jahodovou omáčkou
Jogurtové kořeněné řízky z trouby
Jogurtové kořeněné řízky z trouby
Jogurtové kuřecí (krůtí) řízky - zapékané
Jogurtové kuřecí (krůtí) řízky -…
Jogurtové lívanečky II.
Jogurtové lívanečky II.
  • Recepty.cz
  • Jogurtové koblížky se skořicí
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact