Jogurt spolu s kořením, olejem a solí smícháme a do vytvořené marinády namočíme omytá kuřecí křidélka. Dáme do lednice na 24 hodin necháme odležet. Před pečením křidélka vyjmeme, necháme okapat a pečeme v troubě.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Di
|14. 6. 2006 19:07
Já dělám podobný recept, jen bez kari a s kefírem. Křidélka se namočí do osoleného kefíru s paprikou. Druhý den se nechají okapat, obalí se pouze (!) v mouce a usmaží na síťce ve vyšší vrstvě tuku. Namáčejíse do kečupové omčky s cibulí a zázvorem. Je to naprosto úžasné, ale trochu pracné.
Lenka Keprdova
|14. 6. 2006 12:14
recept sem vyzkousela,ale docela me zklamal:( kridla sem nalozila a pak sem se cely den tesila jake to bude...no a vysledek...nic moc. Mozna sem nechala zbytecne moc omacky na kridlech a ta pak byla kysela...:(
František
|17. 2. 2006 10:01
A moc dobré je také místo pečení obalit křidélka v trojobalu a usmažit jako řízeček
Kateřina
|15. 2. 2006 11:10
Tohle mám taky moc ráda ,jen místo kari a papriky dávám časnek a grilovací koření.