Domácí zmrzlina je nejlepší způsob, jak se ochladit v parných letních dnech. Dopřejte si jahodovou z čerstvého ovoce smíchaného se smetanou a bílým jogurtem.
RADA: Kam na nejlepší zmrzlinu v Praze?
RADA: Jak udělat domácí zmrzlinu
Jahodová zmrzlina II.
Tvarohová zmrzlina Míša
Domácí čokoládová zmrzlina
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Omlouvám se za nepřesné uvedení: vanilka uvedená v receptu je vanilkový cukr.
A kde je ta vanilka? Je možné nahradit vanilku, vanilínovým cukrem?
Pikantní česneková pomazánka
Zapečené těstoviny se špenátem a tofu
Zapečená hlíva s nivou
Pečené brambory s cibulí
Listové řezy s vanilkovo-nugátovým…
Cizrna na italský způsob II.
Krevety s rýžovými nudlemi
Králíček na smetaně a hořčici
Špenátový salát s mozzarellou
Kuřecí mini řízečky s bylinkovou…
Polévka ze zelí, rajčat a batátů
Palačinky s jablky a slaným karamelem
Pastýřský koláč
Dýňový cheesecake s ricottou
Hovězí bourguignon
Halloweenské cupcakes ala netopýři
Salát z pečené dýně s trhaným masem a…
Lepenice s trhaným uzeným