Domácí zmrzlina je nejlepší způsob, jak se ochladit v parných letních dnech. Dopřejte si jahodovou z čerstvého ovoce smíchaného se smetanou a bílým jogurtem.
RADA: Kam na nejlepší zmrzlinu v Praze?
RADA: Jak udělat domácí zmrzlinu
Jahodová zmrzlina II.
Tvarohová zmrzlina Míša
Domácí čokoládová zmrzlina
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Omlouvám se za nepřesné uvedení: vanilka uvedená v receptu je vanilkový cukr.
A kde je ta vanilka? Je možné nahradit vanilku, vanilínovým cukrem?
Kapr s česnekem
Staročeské zelníky s bramborami
Kuřecí kousky ala Donald
Meteník
Plov (Pilaf) - Ázerbájdžánské národní…
Rychlý, levný oběd
Pstruh na mandlích
Tuňáková pomazánka s olivami
Brambory zapečené (nejen) s mletým…
Ostré řízky z krkovice
Krémová dýňová polévka dle časopisu F…
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou
Vejmrda
Mexická tortilla se zelným salátem
Jablkový koláč s drobenkou
Bramboračka s bylinkovými noky
Vanilkový cheesecake