Domácí zmrzlina je nejlepší způsob, jak se ochladit v parných letních dnech. Dopřejte si jahodovou z čerstvého ovoce smíchaného se smetanou a bílým jogurtem.
RADA: Kam na nejlepší zmrzlinu v Praze?
RADA: Jak udělat domácí zmrzlinu
Jahodová zmrzlina II.
Tvarohová zmrzlina Míša
Domácí čokoládová zmrzlina
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Omlouvám se za nepřesné uvedení: vanilka uvedená v receptu je vanilkový cukr.
A kde je ta vanilka? Je možné nahradit vanilku, vanilínovým cukrem?
Falešné španělské ptáčky
Šťáva z malin, jahod apod.
Cibulový koláč III.
Husí játra jako předkrm
Kulaté švestkové koláče
Italská polévka Minestrone Institutu…
Kuřecí maso s pórkem a žampiony ve…
Americký Coca-Cola koláč (buchta) s…
Vepřová panenka v hořčičné krustě
Řecká musaka podle časopisu F.O.O.D.
Domácí kečup
Steakový salát s balzamikem
Borůvkový cheesecake
Ostružinový koláč s broskvemi
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Rajčatová salsa
Okurky ve vinném octě
Gazpacho - andaluská zeleninová…