Domácí zmrzlina je nejlepší způsob, jak se ochladit v parných letních dnech. Dopřejte si jahodovou z čerstvého ovoce smíchaného se smetanou a bílým jogurtem.
RADA: Kam na nejlepší zmrzlinu v Praze?
RADA: Jak udělat domácí zmrzlinu
Jahodová zmrzlina II.
Tvarohová zmrzlina Míša
Domácí čokoládová zmrzlina
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Omlouvám se za nepřesné uvedení: vanilka uvedená v receptu je vanilkový cukr.
A kde je ta vanilka? Je možné nahradit vanilku, vanilínovým cukrem?
Pizza - základní těsto
Bretaňský fazolový salát
Višňová bublanina s mákem
Cuketovo-čokoládový koláč
Halušky s brynzou
Jehněčí na bylinkách a rajčatech
Květák (brokolice) nejen v sýrovém…
Hráškovo pórkový krém
Hrnková buchta s ovocem
Voňavé batátové karí
Polévka ze zelí, rajčat a batátů
Palačinky s jablky a slaným karamelem
Dýňové rizoto
Dýňový cheesecake s ricottou
Hovězí bourguignon
Řepánky
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…
Lokše