Domácí zmrzlina je nejlepší způsob, jak se ochladit v parných letních dnech. Dopřejte si jahodovou z čerstvého ovoce smíchaného se smetanou a bílým jogurtem.
RADA: Kam na nejlepší zmrzlinu v Praze?
RADA: Jak udělat domácí zmrzlinu
Jahodová zmrzlina II.
Tvarohová zmrzlina Míša
Domácí čokoládová zmrzlina
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Omlouvám se za nepřesné uvedení: vanilka uvedená v receptu je vanilkový cukr.
A kde je ta vanilka? Je možné nahradit vanilku, vanilínovým cukrem?
Milionová polévka
Bramborový salát s okurkou
Hlávkový salát s vejci II.
Panenka v česnekovo-sýrové krustě
Červená čočka a grilovaný lilek s…
Jablečné vdolečky - kynuté, pečené
Jablečné muffiny I.
Čína s kuřecím
Jidáše - sádlové
Těstoviny s pancettou a hráškem
Pečená kachna s houskovými knedlíky a…
Francouzský toast ze zbylé vánočky…
Zelňačka s klobásou
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Panna cotta s granátovým jablkem
Sýrové kuličky
Čočka s bylinkami a uzeným masem
Čerstvé kimchi