Ze surovin na těsto ušleháme těsto, které vlijeme do vymazaného a hrubou moukou vysypaného pekáče. Suroviny na tvaroh dáme do větší misky, ušleháme, nalijeme na těsto a dáme péct. Na vychladlou buchtu rozlozíme nakrájené ovoce. Podle návodu na balíčku uvaříme dortové želé, polijeme jím ovoce a necháme ztuhnout.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Veronika
|5. 5. 2015 14:21
polohrubá mouka 2...co 2?
Jitka Helis
|8. 9. 2010 21:30
Buchta (dort) se mi právě peče v troubě. Podle ingrediencí i snadnosti mě nadchla, při přípravě mě ale zarazila velmi řídká konzistence tvarohu (jsem mléko nalila komplet, nepřilívala). Tak jsem tu tvarohovou směr uvařila v hrnci jako puding a teprve potom nalila na rozpečené těsto. Co mi ještě chybí, je doba pečení. Nějak to risknu, ale vzhledem k tomu, že přes tvaroh asi nezkontroluji těsto špejlí, bude to odhad a pak překvapení :-) Až upeču, ohlásím výsledek.
Natálie Smíšková
|19. 8. 2007 10:40
Buchtu jsem vyzkoušela včera a je to obrovská dobrůtka, jen se po ní zaprášilo. Děkuji za recept.Naty
Dáša
|4. 8. 2007 09:48
Pekáč mám asi 40x30 cm
Andra
|1. 8. 2007 13:04
Aký veľký pekáč? Na veľký sa mi zdá toho trochu málo. Ďakujem