• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Jogurtová bublanina
Napište svůj komentář k receptu

Jogurtová bublanina

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.9
hodnotilo: 142
doba přípravy: 40 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Jogurtová bublanina
Jogurtová bublanina
Jogurtová bublanina
Jogurtová bublanina
Jogurtová bublanina
3fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 2
      kelímek bílý jogurt
    • 2
      kelímek polohrubá mouka
    • 1,50
      kelímek cukr
    • 1
      balení prášek do pečiva
    • 2
      ks vejce
    • ovoce

Postup přípravy receptu

1
Všechno smíchat, vylít na vymazaný a vysypaný plech, posypat ovocem a zapéct.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Jogurtová bublanina II.

Jogurtová bublanina II.

Jogurtová šarlota

Jogurtová šarlota

Jogurtová buchta

Jogurtová buchta

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • rprenosilova | 9. 11. 2016 19:42

    na klasický plech je to málo těsta, je hodně nízká, což teda nevadí, zas je tam alespoň víc cítit ovoce, ale kdo chce mít vyšší,radila bych 1,5 dávky. JInak výborná, hlavně super rychlá.

  • Anonymous | 10. 8. 2016 20:39

    Výborná a jednoducha. Použila jsem celozrnnou špaldovou mouku a přidala kokos - byl ho zbytek ve spíži :)

  • Tekram123 | 23. 6. 2016 20:01

    Mňamka, přesně podle receptu.

  • Milen | 6. 6. 2015 14:10

    Suprový recept :-) :-) :-) Použila jsem čerstvé jahody. Přidány 4 lžíce oleje a sůl, jak tady radil pán. Skvělý moučník :-)

  • milen | 6. 6. 2015 14:02

    Vynikající :-) . Přidala jsem 4 lžíce oleje, jak tady psal pán. Jinak přesně podle receptu. Pecka moučník. Dělala jsem s čerstvýma jahodami. Doporučuji !! :-)

  • silvik T.
    silvik T. | 2. 10. 2014 18:04

    Rychlý recept.Dobrá a vláčná buchta.

  • jiri | 23. 8. 2014 16:36

    ok

  • Naneta
    Naneta | 13. 7. 2014 16:35

    Právě jsem dala do trouby. Jsem na to zvědavá.. s pečením začínám. :-)

  • Katka0501 | 27. 6. 2014 18:56

    Dobrý den, taky by mě zajímalo, jak mám dlouho péci. Budu dělat z velkého bílého jogurtu. Bublanina mě velice zaujala, pročetla jsem všechny příspěvky a snad mi taky dobře vyjde, jsem pekařka začátečník :-) .

  • Verča | 18. 6. 2014 16:13

    taky sem ji zrovna vložila do trouby:) uvidíme) <3

  • pavel | 8. 6. 2014 18:14

    A jak dlouho by mela byt v troube?? Kolik minut?? 8-)

  • silvik T.
    silvik T. | 5. 4. 2014 12:00

    Moc dobrá.Strašně jednoduchá na přípravu :)

  • Martina | 21. 2. 2014 10:59

    Pekla jsem s mraženými ostružinami, půlku mouky jsem tedy dala celozrnné, o něco méně cukru a přidala trochu vanilky. Povedla se a moc nám chutnala, určitě vyzkouším i s jiným ovocem. Recept i příprava jednoduché a rychlé. A trouba byla asi na 180 stupňů :-)

  • Dan | 13. 2. 2014 11:52

    Na kolik stupňů troubu ? Moc nepeču ale rád bych to vyzkoušel, pokud můžete dát podrobnější informace :)

  • zdena | 1. 1. 2013 00:41

    Dovoluji si nesouhlasit...nebude to rukama?:))

  • Šárka | 1. 10. 2012 20:45

    Právě jsem ji vytáhla z trouby ;-) Protože jsem měla pouze větší plech dala jsem o kelímek víc jogurtu a mouky, jako ovoce jsem použila kompotované třešně. Sice bych to nenazvala úplně bublaninou, ale je výborná. Nepřijde mi ani jako sražená (pod třešněmi je trošku mokřejší,ale to bude tím ovocem), sladká je tak akorát. Mě osobně moc chutná (jím, jí ještě se z ní kouří), co na ní řekne zbytek strávníků uvidíme zítra (jestli na ně něco zbyde :-)) ). Takže já recept vřele doporučuji a zařazuji do své kuchařky :-)

  • LIBI | 25. 8. 2012 16:45

    Dnes jsem tuto bublaninu - buchtu vyrobila. Jako odměrku jsem použila krabičku od makého másla RAMA. Místo jogurtu jsem použila zákys a jako ovoce jsem tam dala kompotované borůvky. Na vylepšenou jsem po upečení dala nahoru pudingovo-želový povlak. Výborné - už mám jen půl plechu a to to je ještě vlažné. HODNOTÍM KLADNĚ. :-)

  • Bonita Spring | 22. 7. 2012 15:08

    Naprosto výborný recept, doma v práci se po ní můžou všichni naprosto utlouct. Lehká, vláčná, žádný suchý koláč, jako jiné. Jednou jsem neměla jogurt, zkusila jsem místo něj zakysanou smetanu, bylo také naprosto výborné. Dávám rozhodně jedničku :-)

  • denis a ivana | 1. 7. 2012 14:52

    fuj fuj fuj neda se to jist ani pes to nechce :-$ :-$ :-$ :-$ :-$

  • Jirka | 1. 6. 2012 21:27

    Dnes jsem ji udělal, těsto mi připomíná spíš těsto na nudle, zkusil bych do toho pridat mliko a udělat ji z hrubý mouky. Co se týče tohodle receptu - hrůza. Jo a ještě bych dal vanilkovej cukr ;-)

  • jaryn | 11. 4. 2012 12:47

    je to dobrý :-[

  • Martinkaf | 7. 8. 2011 18:33

    Výborná.

  • zdenula | 18. 2. 2011 20:30

    holky včera jsem pekla, ale jako bublanina mi to taky moc nepřijde....ani mi to moc nechutnalo budto se mi to nepovedlo nebo nevím.... :-* kdo ví každopádně dík za recept

  • Ef1412 | 19. 11. 2010 12:47

    Tento recept je v naší rodině už hodně dloho a ta buchta taková být má..to dělá ten jogurt...taková jakoby skorosražená, ale ujišťuju Vás, že je to takto v pořádku. Já bych to ale bublaninou taky nenazvala, to má do piškotu docela daleko, jinak dávám za 1

  • Dagmar Hubková | 24. 7. 2010 11:58

    taky jsem zkoušela, jsem nadšená, hrnečkové a kelímkové buchty mám moc ráda! jen jsem měla jeden jogurt a jednu zakysanou smetanu ale myslím že to absolutně nevadilo...a byla višňová§ SUPER recept!

  • Eva P. | 20. 6. 2010 07:48

    Rychla, moc dobra ! Muzeme sypat i drobenkou. Zopakuji !

  • Eva P. | 16. 6. 2010 20:49

    Rychla, dobra, vlacna !

  • Janka M | 16. 6. 2010 12:24

    Dokonalaa bublanina, davam 1 s hviezdickou, dnes som piekla, namiesto jogurtu som dala 2 kysle smotany , 3 vajicka a objem na hrnceky 250ml , nie na kelimky , podaril sa uplne perfektny :) dakujem za recept

  • Kristýna Novotná | 23. 3. 2010 12:29

    Dneska jsem pekla. Kelímek jsem měla 150 g, tak jsem udělala dvojitou dávku, ale nechala jsem jen jeden prášek do pečiva. Chuťově to bylo dobré, ale moc mi to bublaninu nepřipomínalo. Jinak pekla jsem na 180 a příště budu péci na méně a delší dobu, z vrchu je hnědá a ve vnitř mi příjde jako nedopečená, ale možná to bude šťávou z broskví, kterou ty brosvke pustily. Ale chuťově je to velmi dobré :)

  • Amy - | 30. 8. 2009 16:44

    dělám bez a je velmi chutná

  • Pipi Puncochata | 30. 8. 2009 10:25

    V nekterych podobnych receptech na jogurtovou buchtu se uvadi take olej. Mate nekdo odzdouseno zda je lepsi "s" nebo "bez"? Diky.

  • Anonym | 16. 3. 2009 16:31

    Fantastická, není suchá, krásně se dělá. Děkuji

  • Monika T | 27. 2. 2009 23:29

    moc chutná bublanina i když jsem ubrala cukr, dávam za 1

  • gabriela kohoutková | 8. 12. 2008 14:08

    Ikdyž nejsem nějaká kuchařka, rozhodla jsem se tento recept vyzkoušet no a musím uznat, že je to prostě super....jednoduché a přitom skvělé! Nejprve jsem udělala pouze s rybízem, ale protože se skoro hned snědla, tak jsem poté vyzkoušela s banány a mandarinkami a posypala grankem - taky moc dobré, ale přece jenom s tím rybízem byla taková lepší na chuť!!!Mockrát děkuji za receptík, pro začínají kuchařky jako já přímo ideální

  • Hana Kvasnicova | 7. 12. 2008 20:08

    Ted jsem tuto bublaninu dopekla.Přidala jsem tam boruvky a kousky čokolády...no má jen jednu chybu...je jí málo. Je super

  • Daniella O. | 5. 12. 2008 17:26

    Petro, ty jogurty asi 200g. Delam ze zakysane smetany o hmotnosti 380g a pokazde se poveda. Drzim palce.

  • petra matejkova | 5. 12. 2008 00:37

    KOLIKA GRAMOVE MAJI BYT TY JOGURTY?

  • Iva- Ma | 1. 11. 2008 22:17

    Velmi jednoduché a rychlé.Použila jsem ovoce z mražáku /meruňky,ostružiny,maliny/chutnalo:-)Prima recept,už je v evidenci.Hodnotím 1

  • radka nohová | 30. 10. 2008 22:29

    Pekla jsem dneska.Doporučuji všem!Nejdřív jsem měla sice strach,ale pak to byla mňamka.

  • Jitka Bublová | 30. 10. 2008 13:25

    Malá rada pro Sibilu a všechny, co jim trouba peče moc odspodu: nejlepší je dát na dno trouby plech s vyšším okrajem, naplněný vodou. Pak se koláč upeče krásně, nemusíte se bát připálení a dole je krásně světloučký. Tohle mi poradila babička a funguje to :-)

  • Milada Mrázová | 15. 10. 2008 12:04

    Tento recept nemá chybu, už jsem vyzkoušela několik druhů ovoce /naposledy jablka na kostičky nakrájená s nahrubo nalámanými ořechy a skořici/, na jogurtu vůbec nezáleží, ať je čistý nebo ovocný /kupuji ten nejlevnější/. Někdy část mouky nahradím mletými ořechy, mandlemi lněným semínkem /vhodné pro diabetiky se Splendou,v ČR - Cukren/. Peču ve velké asi 25 cm velké koláčové formě při 180°C, tak dlouho, až začne vypadat jako hotový, ale špejle zapíchnutá do prostřed vykazuje, že ještě není. Teplotu zmírním, přehodím alobal a dopékám, tak dlouho, až je špejle čistá. Nejlepší na receptu je, že se vám nikdy "koláč" nevysuší. Děkuji za recept

  • Ája Suchánková | 13. 10. 2008 16:15

    Tak můj první recept z Recepty.cz nakonec byl tento - a musím hned chválit. Bublaninu jsem dělala se švestkami a nahoře s drobenkou a všichni si moc pochvalovali. Recept už jsem zařadila do své sbírky a stane se častým obyvatelem našeho stolu. Dávám velikou jedničku a děkuji!

  • Pavlína V. | 5. 10. 2008 16:54

    Dělali jsme z jednoho velkého jogurtu 400g, jeden kelímek mouky, půl kelímku cukru, 1 van.cukr, 1 prášek do pečiva, 2 vajíčka, červený rybíz+broskve. Je to super mňamka, velká pochvala.

  • Stanislava Slánská | 28. 9. 2008 07:24

    Sibilo, bublaninu je nejlépe péci při 150 stupních v el. trobě, nebo 140 v horkovzdušné. Před vyndáním z trouby musíš špejlí píchnout do těsta, jestli se lepí, peč dál Těsto se na špejli nesmí lepit Teprve potom můžeš buchtu vyndat z trouby. Jogurt může být jakýkoliv bílý, lepší je ale tučný. Určitě se Ti to příště povede.

  • sibila sibilidou | 25. 9. 2008 15:09

    chybim jiz 30 let z cech,a jogurt byl tehdy ve sklenkach byli a aji s ovocnou marmeladou.Delala jsem recept ktery byl chutove moc dobry,ale nedopeceny uvnitr.nevim jestli to neni tim jogurtem.Jak huste ma byt to testo,a pri kolika stupnich to asi pecete?Pecu casto a jediny problem s troubou mam ze se pripaluje ze spoda,proto davam 2 pecici papiry,ale aby se mi ze vnitr nedopekl ,to se mi dlouho nestalo,proto asi rikam ze je to tou kvalitou jogurtu/

  • sibila sibilidou | 25. 9. 2008 15:00

    tak recept me zaujal,udelala a nic..:(((( byl sice chutny ale vevnitr mokry .trouba mi hreje moc ve spodni casti,proto davam 3 papiry .Nakolik problizne stupnu se to pece?Jake to testo ma byt ridke?kdyz jsem zila v cesku tak jogurt co jsme meli byl bily ve sklence a nekdy s ovocem.takze si nedokazi predstavit jaky jogurt tam mam dat?

  • Iveta Janatová | 24. 9. 2008 10:40

    Dost často děláme z různého ovoce je to dobré a rychlé.

  • Petra Ostruszkova | 20. 9. 2008 20:29

    perfektní rychle dobre a ne suche diky za supr recept

  • Deni K | 20. 9. 2008 10:55

    Pekla jsem včera. Povedla se výborně! Dala jsem smetanový bílý jogurt 380g. Přidala jsem vanilkový cukr pro ovonění. Jako ovoce jsem dala meruňky, co jsem měla v mrazáku. Zprvu jsem se obávala, jestli to nebude rozmáčené, ale dopadlo to vážně skvěle. Povrch jsem posypala drobenkou. Brzy to budu muset upéct znova, jak to rychle zmizelo. (o:

  • Mirka P. | 19. 9. 2008 14:58

    Tak jsem taky vyzkoušela. Se švestkama. Je moc dobrá. Místo jednoho jogurtu jsme dala zakysanou, potom 1 kelímek špaldové mouky a přidala jsem citronovou šťávu a VC.

  • ladislava staffenová | 18. 9. 2008 21:36

    Simčo, nemám důvod se urážet. Asi máš pravdu, protože jsou i 400g i větší jogurty, to je fakt. Je pravda, že se pak třeba ty vejce musí přidat a to už musíme mít zkušenosti. Takže ano, máš pravdu :-)))

  • Simča Sládková | 18. 9. 2008 20:13

    Laďko, já si dovolím tě opravit: vzhledem k tomu, že je v receptu uvedeno kromě věcí, měřených na kelímky, i "....1 prášek do pečiva, 2 vajíčka,....", tak se nedá říct, že je to jedno. Určitě nehraje roli, zda se vezmou jogurty 100 - 120 - 150g,max. 200g. Ale jak už tu padlo - těžko by to mohly být ty půlkilovky.... Já mám recept právě na ty půlkilový a tam mám 3 - 4 vejce (podle velikosti, 3 velká nebo 4 malá) a 2 prdopeče. Nechci tě nějak naštvet, nebo za každou cenu opravovat, píši to tu proto, že vím, že na tyto stránky chodí spousta začínajících kuchařek, které by tento výborný recept mohl zlákat svou snadností a pak by se jim to třeba nepovedlo.....

  • Eva Stružová | 17. 9. 2008 13:13

    Děkuji moc za radu,ráda vyzkouším,jsme doma mlsouni.

  • Mirka P. | 17. 9. 2008 10:31

    Ale 2 půlkilové ale asi ne... :-). Aby měl jeden kelímek hmotnost okolo 200 g.

  • ladislava staffenová | 16. 9. 2008 22:49

    Evo, je to úplně jedno, protože stejné kelímky použijete na mouku a cukr, tudíž to zvorat nemůžete, i kdybyste chtěla :-)))

  • Eva Stružová | 16. 9. 2008 21:58

    Chtěla jsem se zeptat jak velké jogurty potřebuji na tuhle skvělou bublaninu,děkuji.

  • Jana J. | 16. 9. 2008 20:54

    V Ý B O R N Á. Dělala jsem s broskvemi a chválou nešetřil ani manžel, který jinak sladké nemusí.V jednoduchosti je prostě síla. Díky

  • Míša mikklik | 15. 9. 2008 09:16

    Je výborná, dělala jsem ji s ostružinami a drobenkou z hnědého cukru a dcerka byla nadšená ( jinak jí ostružiny nechutnají ), vyzkoušená je už i švestková a myslím, že bude výborná i s jiným ovocem. Musíte zkusit, kdo jednou zkusí, už nechce jinak !! :-)

  • Anděla Sobotková | 13. 9. 2008 16:10

    Rychlovka, přidala jsem dle pana Oldřicha 4 lžíce oleje a vanilkový cukr, ubrala na cukru krystalovém, místo 1,5 kelímku, jsem dala jeden, ale i tak je to dost sladké, možná ještě uberte.Dělala jsem se švestkama, raz dva je hotovo a ani neni špinavé nádobí, stačí jedna mísa:-).Křehounké, nadýchané, prostě za jedna.

  • Mária Bittnerová | 3. 9. 2008 21:36

    Veľmi dobrý recept. Ja so bublaninu piekla so slivkami, polovicu plechu som posypala drobenkou (namiesto múky som použila mleté ovsené vločky k tomu som pridala posekané orechy) a ešte som posypala aj škoricou. -Druhú polovicu som posypala s makom.Všetkým veľmi chutil.

  • Petule B. | 2. 9. 2008 14:37

    Nedalo mi nevyzkoušet a je opravdu moc dobrá. Oceňuji hlavně tu rychlost a jednoduchost. Mě nejvíc chutnala druhý den. Dávám velkou jedničku!

  • Nikol Miklendova | 28. 8. 2008 15:00

    Velmi rychlá, výborná, chutná a jednoduchá! Opravdu doporučuji zkusit!!!

  • alenaE - | 27. 8. 2008 21:52

    Jiz jsem ji delala snad 6krat,je vyborna,muj oblibeny druh receptu-levna,rychla-zamichat-sup do trouby.Davam VELIKOU 1111!!!!

  • Vendula Horáčková | 26. 8. 2008 16:02

    Taky jsem ji vyzkoušela na velký pekáč - dávám celý velký bílý jogurt a jinak 1,5 dávky všeho ostatního, tzn. ne do kelímku, ale do velkého hrnečku a všem moc chutná, krásně rychlá a bezpracná, dělám ji jako koláč s ovocem

  • Irena Klasová | 18. 8. 2008 14:00

    Bublanina je výborná, rychlá a jednoduchá. O víkendu jsem upekla s borůvkami. Dávám za 1.

  • Oldřich Gargulák | 16. 8. 2008 14:40

    Poslední dobou jsem produkoval srazky. Že by moc ovoce? Dnes jsem zadělal dvě stejná těsta, upekl se stejným množstvím broskví. Těsto s prdopeč AMYLON naskočilo o cca 30% vice než těsto s prdopeč KÁVOVINY !!!

  • Oldřich Gargulák | 16. 8. 2008 14:10

    ... zkuste přidat 4 PL oleje a vanilkový cukr... To pak není bublanina ale báseň... A samozřejmě špetku soli.

  • Pavla Hokszová | 14. 8. 2008 07:22

    Bublanina je vynikající a navíc jednoduchá a rychlá. Díky za skvělý recept:)

  • Marti Vetcha | 13. 8. 2008 23:24

    Tak jsem upekla i tady v USA s tresnema, ale mam ji pomerne tezkou a velmi hutnou, nevite v cem jsem udelala chybu. Jinak je moc dobra a dokonce i deti ji basti, coz me prekvapilo. Muze to byt tim, ze jsem tam dala vice jogurtu, asi o ctvrtinu kelimku, zbytek se mi nechtel nechavat. Taky jsem se chtela zeptat jak dlouho a na jaky stupen peci.

  • Markéta Sršňová | 12. 8. 2008 14:54

    Bublanina je výborná! Použila jsem bílý jogurt v těch "normálních" kelímkách a těsta bylo relativně málo. Tak jsem pekla v polovičním pekáčku a bylo to tak akorát, ale výsledek je fakt skvělý, těsto není suché a bez tuku!!! Cukru jsem dala 1 kelímek a úplně to stačí.Dávám 1!

  • René Vodičková | 11. 8. 2008 10:30

    V sobotu jsem upekla bublaninu s borůvkami. Jen se po ni zaprášilo. Opravdu výborná. Dávam 1*

  • Amy - | 1. 8. 2008 18:09

    pro Janu D: Odměřuje se podle objemu, 400 g jogurt stačí na celý plech. Vymyjete kelímek a odměřujete s ním ostatní přísady

  • Amy - | 1. 8. 2008 18:05

    ráda bych odpověděla na dotaz s drobenkou: myslím, že ta neopečenost nebude drobenkou, snad jedině, jestli dáváte dost tuku, ale troubou. Pokud máte elektrickou, chce to vystihnout polohu plechu, nejlépe někde uprostřed a zapnout i horní pečení. V plynové mám zkušenost s pečením až co možná nahoře. To je u té mojí jediný způsob, jak dosáhnout zhnědnutí povrchu.

  • Dana Picková | 1. 8. 2008 18:02

    Petře, podle mě je to otázka kvality trouby, ne složení drobenky, Pokud peče trouba více svrchu, je i drobenka opečená. Diabetikům lze udělat těsto úplně bez cukru a osladit jenom drobenku. Na 1 plech: 1 1/2 většího kelímku jogurtu (po 250 g), 1 kelímek polohrubé mouky, 1 kelímek hrubé mouky, 1/2 kelímku oleje, 2 vejce, prášek do pečiva (nemusí být úplně celý), může být špetka soli a citronová kůra.

  • Jana D | 1. 8. 2008 17:56

    Ahoj, chápu správně, že na 400g jogurtu je 400g mouky? Na tohle jsem úplně levá:-)

  • Iveta Janatová | 31. 7. 2008 00:02

    Znám tuto bublaninu.Dávám místo jogurtu kysanou smetanu.Je to rychlé a chutná to všem.

  • N J | 30. 7. 2008 12:23

    Nevěděla jsem, co s rybízem, tak jsem vyzkoušela tento recept - výborné. Použila jsem poměr kelímku 150g a bublaninu dělala na poloviční plech - těsta bylo málo, proto doporučuju větší jogurty, příště je taky použiju.

  • Jana Ehnes | 29. 7. 2008 22:01

    V Nemecku koupite polohrubou mouku pod oznacenim Diamant Weizenmehl Type 550. Mam s ni dobre zkusenosti, na peceni pouzivam jenom tuto, pouze na posypku davam hladkou mouku.

  • Petr Mores | 29. 7. 2008 16:44

    Já jsem použil místo jogurtu 10% kysanou smetanu a klaplo to výborně. Mouku hladkou, v Německu je hrubá a polohrubá nesehnatelná. Mám dva dotazy: za prvé, jaká teplota/doba pečení se vám nejvíc osvědčila? Za druhé, jak dělat drobenku, aby byla pěkně opečená? Mně vždycky zůstane bledá.

  • Alexandra Daňková | 23. 7. 2008 20:06

    dělala jsem z jogurtu 150 ml, dala jsem jen jeden kelímek cukru a nalila těsto na velký plech, ale bylo ho málo, příště dám na malý plech, dělala jsem s kompot. broskvemi a musím říct, že buchta je vynikající, dávám 1 s hvězdičkou

  • Zdenka Otrubová | 23. 7. 2008 12:32

    Niečo podobné je "jogurtový koláč". Len na vrch ide drobenička. Veľmi dobré.

  • Kateřina Kusá | 21. 7. 2008 16:00

    Díky za recept, velmi rychlé, jednoduché a všem chutnalo:-) Dala jsem borůvky.

  • alenaE - | 16. 7. 2008 20:40

    Mohu timto potvrdit ze bublanina je vvborna,delala jsem ji v nedeli ,a v pondeli znovu,lze pouzit jakekoliv ovoce a to je presne recept co mi vyhovuje-zamichat a sup do trouby-dik!!!

  • Jana Řezníčková | 16. 7. 2008 15:02

    Při pečení používám Dia chrom sypký - taky pěkně drahý - teď už přes 70 kč a je toho fakt trocha. Ale tam, kde je prášek do pečiva se nedá dát, protože prášek do pečiva úplně srazí sladkost toho umělého cukru. Nejvíc ho používám při pečení štrůdlu kam se nedává prášek a taky u kynutých buchet. A díky za odpověď.

  • ladislava staffenová | 14. 7. 2008 17:25

    ten nový cukr má název diabeticker Zucker, je ve žluté krabici s obrázky ovoce,cenu jsem zapomněla,ale asi jako všechny tyhle věci tak kolem 50 Kč.Došel mi,půjdu ho koupit.Ty Dia chrom tabletky - přidáváte i při pečení?To jsem nezkoušela,ale hořké to není,že ne? Asi jako vychytávka,když nebude jiný při ruce,to nní špatné.Ale pravidelně to asi nepoužíváte,to by finance asi řvaly :-)))aspoň ty moje:-)Laďka

  • Jana Řezníčková | 14. 7. 2008 16:47

    Laďko, píšete o novém německém umělém sladidle. Můžete napsat jeho název?! Taky peču i diabeticky (i když ne vždycky)a zkouším různé druhy cukrů. Používám i tekuté sladidlo - to do koláčů - najvíc dia chrom sypký - ovšem tam, kde není prášek do pečiva. Jinak i já mám nejraději v čaji nebo kávě dia chrom tablety. Díky předem za odpověď.

  • ladislava staffenová | 13. 7. 2008 18:08

    Jano tak ktěm cukrům pro diabetiky:tady do tohoto receptu jsem dala 2 lžíce sladidla Fan na pečení - tohle používám při pečení dost často.Pak používám Fruktozu - ovocný cukr pro diabetiky - také na pečení,ale i na zavařování - tam používám diaželírovací cukr, na přislazování jídel je dobré tekuté Fan sladidlo,když potřebujete rychle něco osladit.Na slazení třeba kávy používáme tablety Dia chrom - tabletek je 600 a na hrnek používám 1 tabletu.Vůbec se snažím sladit o hodně míň než je v receptech,takže to dia sladidlo,i když je třeba napsáno 4x sladší než cukr,dávám ješté méně než tu čtvrtinu.Teď jsem objevila nový cukr pro diabetiky,je od německé firmy a je tam 70 %fruktozy a 30% sorbitu a zdá se mi hodně dobrý.S žádným umělým sladidlem to nesmíte přehnad,aby to nebylo hořké.Ale hořknul hlavně sacharin,který nepoužívám vůbec.

  • ladislava staffenová | 13. 7. 2008 14:14

    Já používám jako základ 200g bílý Bifidus aktiv,ale určitě můžete použít i 150 g,tam jde jen o dodržení poměru.Používám také 400 g Selský jogurt. Jani,za chvilku pošlu ten přesný rozpis,snad to použije i někdo jiný,vždyť to je debata o receptu,ne?Jinak o tom,co používám pro dia vaření vám pošlu mail,bude to možná pro nás pohodlnější,ne?Jen to bude asi později,ale nebojte se,určitě se nám to neztratí.:-))Laďka

  • Wendy | 13. 7. 2008 13:52

    Chci také vyzkoušet! Kelímek jogurtu - to je myšlen asi ten malý 150 gramový? Děkuji.

  • Jana Remková | 13. 7. 2008 13:26

    Laďko,vy děláte ro diabetika buchty,vidím,že i tahle by šla.Přítel je šíleně na sladké a neměl by to taky,taky diabetes.Napište mi,třeba na meil,jaký cukr konkrétně jste dala tady a tu špádovou mouku?To mohou diabetici?Musím se po ní podívat.Je asi tmavá,ne?Pokud odpovíte,díky,protože vidím,že odtut pečete,tak to asi musíte nějak upravovat a pokud to jde,udělám to taky.Díky!!

  • ladislava staffenová | 13. 7. 2008 09:28

    tohle jsem dělala z dvojnásobné dávky,abych zužitkovala všechno ovovce,které mi ještě zbylo.Takže tam bylo od každého něco - rybíz,angrešt,borůvky,třešně višně a prý to bylo výborné.Já to mám nyní zakázané :-)),ale ani mi to moc nevadí,hlavně když chutná ostatním.Jo a protože nepoužívám normální cukr kvůli diabetes,dala jsem jen 2 lžíce diacukru na pečení a stačilo.Pro mě hlavně rychlé.

  • Hana | 19. 6. 2008 15:44

    Bublanina je vynikající! Plech jsem posypala kokosem a vrch koláče posypala sekanými mandlemi a vanilkovým cukrem, dávám za 1:)

  • Markéta Slachová | 2. 11. 2007 09:47

    Tento koláč miluju. Dělám ho s různým ovocem a sypu žmolenkou.

  • Alena Kovářová | 25. 6. 2007 20:36

    Včera jsem pekla koláč s malinami. Koláč je výborný a lehký. Děkuji za recept. Přídávám do oblíbených.

  • Katka B | 24. 6. 2007 23:02

    Skvělá!!! Lehká, jemná, vysypala jsem pekáč kokosem a přidala třešně. Určitě udělám zase

  • Eva P. | 13. 3. 2007 16:31

    Super rychle ! Dala jsem hladkou mouku (tady ve Francii jinou nemame) a kompotované merunky a je to moooc dobré ! Delala jsem to z vyse uvedené davky a dala do formy 32x26 a pekla pul hodiny.

  • Eli | 1. 3. 2007 16:32

    Ja mam malou troubu a tudiz i maly plech (30x22cm) a tak si vsechny recepty upravuji. U tohoto receptu jsem vsech surovin dala jen 3/4. Takze pokud se ridite ingrediencemi je to urcite na vetsi plech nez 30x22, vic bohuzel nepomuzu:-)

  • beba | 1. 3. 2007 14:11

    Na ako veľký plech to je?

  • Eli | 1. 3. 2007 13:32

    Vyborny. Delala jsem s kompotovanyma merunkama a plech vysypala kokosem jak poradil Tomas a bylo to posusnanicko:-)

  • Gabina Nádvorníková | 25. 1. 2007 10:06

    vyborne, dekujeme. velmi ocenuji jednoduchost tohoto receptu

  • Tomas | 23. 11. 2006 16:27

    vyborny a jednoduchy recept, doporucuji vysypat plech kokosem. Nikdo mi neveril, ze se mi to povede, ale vsichni se nakonec olizovali az za usima... dekuji autorovi receptu!

  • zaneta | 6. 7. 2006 18:45

    Je to jednoduche a velice dobre,doporucuji

  • Martina+Petra | 9. 9. 2005 13:40

    Omylem jsme s kamaradkou zapomneli pridat vajicka a vubec nic se nestalo,takze pokud slepice nenesou nic se nedeje.

  • Marta | 30. 6. 2005 15:48

    Žádný tuk tam nepatří. Já nechám nejprve trochu zapéct, potom pokladu ovocem a posypkou.

  • Evule | 30. 6. 2005 14:11

    Nechybí tam nějaký tuk? Olej? :)

  • Alena | 7. 3. 2005 11:09

    Tento recept je sice starý, ale dobrý. Na povrch dávám ještě žmolenku, je to lepší a lépe to vypadá. Jako náplň používám strouhaná jablka.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Koláče, buchty, bublaniny a crumbly Nejlepší dezerty
Moučníky Koláče Svačina Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílý jogurt Cukr Ovoce Polohrubá mouka Prášek do pečiva Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Jablečná buchta SUPER

Jablečná buchta SUPER

Zelené fazolky s vejci

Zelené fazolky s vejci

Kuře na pomerančích

Kuře na pomerančích

Kapustové karbanátky II

Kapustové karbanátky II

Pikantní masová směs na topinky - PÁLIVKA

Pikantní masová směs na topinky -…

Bleskový koláč s tuňákem a rajčátky

Bleskový koláč s tuňákem a rajčátky

Celerový salát - zdravě a chutně

Celerový salát - zdravě a chutně

Buchty (bulky) nejen se zelím -

Buchty (bulky) nejen se zelím -

Plněné knedlíky uzeným masem

Plněné knedlíky uzeným masem

Doporučujeme

20 minut
Kuřecí piccata

Kuřecí piccata

20 minut
Chřestový salát s vejcem

Chřestový salát s vejcem

20 minut
Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Bylinkové kuře v marinádě chermoula

30 minut
Žloutkové řezy jako vánek

Žloutkové řezy jako vánek

20 minut
Mac and cheese s chřestem a hráškem

Mac and cheese s chřestem a hráškem

30 minut
Strakaté blondie

Strakaté blondie

40 minut
Whisky krkovice s opečenými bramborami

Whisky krkovice s opečenými bramborami

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Slaný chřestový koláč

Slaný chřestový koláč

Poslední sledované recepty

84
Vepřové výpečky s bramboráčky a špenátem s bešamelem
Vepřové výpečky s…
55
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
47
Bábovka s tvarohovou náplní
Bábovka s tvarohovou…
41
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
40
Drožďová zavářka
Drožďová zavářka

Zajímavé články

Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou barvou i chutí
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou…
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i zeleniny!
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i…
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo rizoto
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo…
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a bez vaření
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a…
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou většina z nás jí špatně. Víme, jak na ně!
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou…
AHA.cz Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz 5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

Blesk pro ženy Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Ženy.cz Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Blesk.cz Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

SportRevue.cz VIDEO: 10 nejkrásnějších tenistek všech dob. Světu vládnou slovanské holky

VIDEO: 10 nejkrásnějších tenistek všech dob. Světu vládnou slovanské holky

Maminka.cz Jak rodiče vychovávají neúspěšné děti? Co při výchově nedělat, aby byly děti spokojené a sebevědomé?

Jak rodiče vychovávají neúspěšné děti? Co při výchově nedělat, aby byly děti spokojené a sebevědomé?

Blesk Horoskopy Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Další doporučené recepty:

Jogurtová bábovka s kokosem
Jogurtová bábovka s kokosem
Jogurtová bábovka s pudinkem
Jogurtová bábovka s pudinkem
Jogurtová bábovka s pudinkem II.
Jogurtová bábovka s pudinkem II.
Jogurtová bublanina II.
Jogurtová bublanina II.
Jogurtová buchta
Jogurtová buchta
Jogurtová buchta II.
Jogurtová buchta II.
  • Recepty.cz
  • Jogurtová bublanina
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact