• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Jogurt Danone
Napište svůj komentář k receptu

Jogurt Danone

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
1.5
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Jogurt Danone
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 2
      l mléko
    • 1
      kelímek bílý jogurt
    • 2
      plechovka kondenzované mléko

Postup přípravy receptu

1
Vše promíchat nechat přikryté 24 hodin, bude pěkně zhoustlý, možno přidat čerstvé ovoce džem nebo marmeládu. Nalít domenších uzavíratelných sklenic. A udržovat v ledničce.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Jogurt s ovocem a reveňovým sirupem

Jogurt s ovocem a reveňovým sirupem

Jogurt jednoduše

Jogurt jednoduše

Domácí jogurt

Domácí jogurt

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Andra | 14. 5. 2008 12:45

    Mam doma jogurtovac z cias socializmu, ktory funguje tak, ze male pohariky s pripravenymi kulturami zohrieva zospodu obycajna ziarovka. Jogurtovac je uzavrety plastovym poklopom. Moja znama ich jednoducho ukladala s podnosom na radiator. Skusenosti so salkom nemam, ale jogurt bez prichute som robila z obycajneho polotucneho alebo plnotucneho mlieka (nizkotucne ani trvanlive mlieko sa mi neosvedcilo), ktore je nutne zohriat, aby bolo teple, ale nemoze byt horuce. Staci pridat husty biely jogurt, rozmiesat a naplnit pohariky. Drzat v teple, kym jogurt nezhustne. Huste jogurty v chladnicke vydrzali 4-5 dni. Ochucovat ich mozno pred konzumaciou podla vlastnej chuti a fantazie. Ale ako pise p. Frantisek, dnes sa uz vyrabat jogurt nevyplati...

  • Miloslava Medková | 13. 5. 2008 18:10

    Vážení.Mléko může být i z obchodu,zrání jogurtu spíš v teple,doba zrání jogurtu závisí na teplotě v místnosti,má být pěkně zhoustlý,stačí malý jogurt.Kondenzované mléko může být i neslazené je ale lépe dle chuti přidat cukr.Z tohoto množství jsem měla sedm lahviček jogurtu.Miloslava Medková.Jogurt je moc dobrý.

  • František Brusák | 3. 5. 2008 03:52

    Tento recept je neúplný je zde spoustu věcí které mohou mít vliv na výrobu jogurtu.Jaké mléko použít,zda upravované z obchodu nebo přímo od krávy s kultůrami.Dál v jaké teplotě skladovat než se jogurt vyrobí.(Jogurtovač pracuje na bázi tepla) a pak množství jogurtu na 2 l mléka jak píše Jana.Navíc se mi zdá tento recept neekonomický ale může být dobrý.Třeba někdy..........

  • Jana Remková | 2. 5. 2008 10:38

    Tak se dívám,že někdo tady dal 4 a ani nepřipsal proč,já to určitě vyzkouším a teprve potom budu známkovat,akorájt bych ráda věděla,jak velký bílý jogurt?Ten malý,klasický,nebo půllitrový?A když to celé zamíchám,tak asi dát taky do lednice,že?Děkuji,za recept a mrknu se na odpověď,pokud tady bude.Jana

Vyberte, co chcete vytisknout
Pokrmy Z mléka / sýra Snídaně Dopolední svačina Svačina Vaření Vegetariáni Bez lepku Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílý jogurt Kondenzované mléko Mléko
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Rychlé řezy s mákem

Rychlé řezy s mákem

Hovězí guláš se zeleninou

Hovězí guláš se zeleninou

Kuřecí kousky ala Donald

Kuřecí kousky ala Donald

Maso v jogurtu

Maso v jogurtu

Frankfurtská polévka II.

Frankfurtská polévka II.

Babiččina postelová rýže

Babiččina postelová rýže

Hrnečkové knedlíky

Hrnečkové knedlíky

Česnekové závitky se slaninou v omáčce

Česnekové závitky se slaninou v omáčce

Bábovka z marmelády (džemu)

Bábovka z marmelády (džemu)

Doporučujeme

40 minut
Španělská bramborová polévka

Španělská bramborová polévka

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

92
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
29
Klasické lečo
Klasické lečo
16
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
15
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…
14
Jedlé kaštany - pečené, vařené
Jedlé kaštany - pečené,…

Zajímavé články

Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty, které se opravdu osvědčily
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty,…
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za zlomek ceny!
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za…
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný koláč, který je ideální k večeři i na večírek
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný…
AHA.cz Hrušínský (79) ve vážném stavu: Kolaps plic! Skončil na kyslíku

Hrušínský (79) ve vážném stavu: Kolaps plic! Skončil na kyslíku

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Blesk pro ženy 5 mýtů v nošení kabelek, těmi se už neřiďte! Které vyvrací designérka?

5 mýtů v nošení kabelek, těmi se už neřiďte! Které vyvrací designérka?

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Potřetí ženatý Noid: Veřejná omluva exmanželkám!

Potřetí ženatý Noid: Veřejná omluva exmanželkám!

SportRevue.cz Hřebíkovy děti. Kam to dotáhli čeští fotbalisté ze stříbrné devatenáctky?

Hřebíkovy děti. Kam to dotáhli čeští fotbalisté ze stříbrné devatenáctky?

Maminka.cz Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Blesk Horoskopy Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

  • Recepty.cz
  • Jogurt Danone
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact