• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Jižanský vínový kotlík
Napište svůj komentář k receptu

Jižanský vínový kotlík

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.9
hodnotilo: 12
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Jižanský vínový kotlík
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      kg hovězí maso
    • 700
      ml červené víno - suché
    • 3
      ks cibule
    • 200
      g rajský protlak
    • 5
      stroužek česnek
    • tymián
    • sůl a pepř
    • muškátový oříšek
    • 1
      ks bobkový list
    • 4
      lžíce olivový olej
    • 200
      g sýr

Postup přípravy receptu

1
Maso pokrájíme na větší kostky, osolíme a opepříme.
2
Na oleji necháme zesklovatět cibuli, přidáme maso, které osmažíme do zlatova, přidáme protlak, zarestujeme ho s masem a vše zalijeme vínem. Přidáme nastrouhaný česnek, tymián, sůl a pepř dle chuti, bobkový list, špetku nastrouhaného muškátového oříšku a zakryjeme poklicí. Když se vše začne vařit, zmírníme plamen a pomalu dusíme doměkka(cca 90 minut). Ke konci případně ještě dochutíme.
3
Pokrm rozdělíme na talíře nebo do misek, zasypeme sýrem a ihned podáváme s bagetou nebo chlebem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Slaný vínový koláč

Slaný vínový koláč

Jogurtovo-vínový koláč

Jogurtovo-vínový koláč

Pestrý zeleninový kotlík

Pestrý zeleninový kotlík

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Tereza | 3. 8. 2014 22:52

    Výborné, lehce pikantní jídlo. Děkuji za recept.

  • Jitka Růžičková | 11. 11. 2012 19:18

    Bylo to výborné, jen jsem musela doslazovat, protože jsem měla levný protlak, který byl hodně kyselý, radím nejdřív ochutnat anebo dát míň. Určitě se k receptu ještě vrátím.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Hovězí
Maso Hovězí Oběd Večeře Dušení Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bobkový list Červené víno Česnek Cibule Hovězí maso Muškátový oříšek Olivový olej Rajský protlak Sůl Sýr Tymián
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kuřecí polévka se svítkem

Kuřecí polévka se svítkem

Ostrá tvarohová pomazánka

Ostrá tvarohová pomazánka

Bábovka s jablíčky a skořicí

Bábovka s jablíčky a skořicí

Brokolice alá brokolice

Brokolice alá brokolice

Špekové knedlíky v alobalu

Špekové knedlíky v alobalu

Čočková polévka se zeleninou

Čočková polévka se zeleninou

Zeleninová frittata

Zeleninová frittata

Těšínská šoldra

Těšínská šoldra

Cizrnová polévka

Cizrnová polévka

Doporučujeme

40 minut
Houbový guláš

Houbový guláš

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

32
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
28
Prsa v mrkvi
Prsa v mrkvi
28
Škvarkové placky
Škvarkové placky
26
Vepřové s pepřovou omáčkou
Vepřové s pepřovou…
21
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…

Zajímavé články

Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou přesnídávku nebo povidla bez práce
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou…
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky, kandovaným zázvorem i povidly
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky…
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty, které se opravdu osvědčily
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty,…
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
AHA.cz Brožová drsně o Jílkové: Míše dnes asi přeskočilo

Brožová drsně o Jílkové: Míše dnes asi přeskočilo

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Blesk pro ženy Kontroverzní trend z 80. let, který milovala Diana, je zpět! Přijdete mu na chuť i vy?

Kontroverzní trend z 80. let, který milovala Diana, je zpět! Přijdete mu na chuť i vy?

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Veronika Arichteva po ztrátě miminka: Zbavuje se kšeftů

Veronika Arichteva po ztrátě miminka: Zbavuje se kšeftů

SportRevue.cz Hřebíkovy děti. Kam to dotáhli čeští fotbalisté ze stříbrné devatenáctky?

Hřebíkovy děti. Kam to dotáhli čeští fotbalisté ze stříbrné devatenáctky?

Maminka.cz „Můj muž u porodu prohlásil, že…“ Ženy se podělily o porodní hlášky svých partnerů. A jsou to perly!

„Můj muž u porodu prohlásil, že…“ Ženy se podělily o porodní hlášky svých partnerů. A jsou to perly!

Blesk Horoskopy Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Další doporučené recepty:

Jitrnicový prejt
Jitrnicový prejt
Jižanské fazole s klobásou
Jižanské fazole s klobásou
Jižanské řízky
Jižanské řízky
Jogurt jednoduše
Jogurt jednoduše
Jogurt s ovocem a reveňovým sirupem
Jogurt s ovocem a reveňovým sirupem
Jogurtová bábovka s kokosem
Jogurtová bábovka s kokosem
  • Recepty.cz
  • Jižanský vínový kotlík
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact