Jižanské fazole s klobásou
Jižanské řízky
Kotlety na šlehačce
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Výborné, maso je z marinády krásně křehké a chuťově perfektní. Možná vyzkouším i v "grilovací sezoně" :)
To musí být dobrý.To o víkendu zkusím.
Jejda - tohle vyzkouším. Vždycky jsem se bála přidávat do masa pomerančový džus, ale je to mňamka.
Jogurtový moučník
Ovocný koktejl
Maso zapékané s cuketou a nivou
Čínské nudle s kuřecím masem III.
Omáčka "šufrung" na špagety
Bylinková krůtí (nejen) stehna na…
Cibulová sladkokyselá omáčka /…
Bramborovo-pórková polévka s fazolemi…
Třešňové (višňové) muffiny / koláč
Plněné batáty
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek